download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 45/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Компания от системата на ОРЕЛ - Г - ХОЛДИНГ АД. Първата частна застрахователна компания на българския пазар с предмет на дейност животозастраховане, регистрирана с решение на СГС № 9035/1992 г. Компанията сключва всички видове застраховки: Живот - пенсионни, здравни, женитбени; Детски застраховки и застраховки Злополука. Гаранция за сигурността на застраховането е акционерното участие на МЮНИХ РЕ в ОРЕЛ - Г - ХОЛДИНГ АД.
Компания от системата на ОРЕЛ-Г - ХОЛДИНГ АД. Застрахователна дейност: Застраховка Злополука; Застраховки на сухопътни превозни средства без релсови превозни средств, на плавателни съдове, на товари по време на превоз; Застраховки Пожар и природни бедствия; Щети на имущество; Гражданска отговорност, свързана с притежаването и използването на МПС; Обща гражданска отговорност; Гражданска отговорност, свързана с притежаването и използването на плавателни съдове; Застраховки Помощ при пътуване и др.
Прави животозастраховане и здравни застраховки.
Строителство и търговска дейност във връзка с продажбата на готов строителен продукт в сферата на жилищното, комунално-битовото и друго строителство; извършване на услуги със специализирана техника и лека строителна механизация; автомобилно транспортни услуги и отделни строителни дейности; инвеститорски, проектантски и консултантски дейности и офертиране в областта на строителството, маркетингова и търговска дейност.
Основни акционери на компанията са ЗПАД Булстрад, Банка ДСК, Hannover Re - Стокхолм. Дружеството работи в областта на животозастраховането, здравно застраховане, застраховане в случай на злополука, застраховки "Медицински разноски за чужбина".
Извършва: строителство, ремонти, покриви, оценка и управление на имоти.
Извършва: Застраховки Живот, Застраховка за Пенсия, Дългосрочна здравна застраховка, Застраховки Злополука.
Цялостно обзавеждане, проектиране и озеленяване на офиси, хотели, ресторанти, градини и др.
Разпространение и абонамент на печатни издания.
Спедиция и представителство на авиокомпании. Генерален представител на: MALEV - Унгарски авиолинии, Турски авиолинии и на EL AL - Израелски авиолинии.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.