download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Sony Ericsson отваря магазин в централен Лондон

04.10.2006 17:28 (преди 17 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 1178 пъти Статистики

В Лондон, Великобритания, Sony Ericsson обяви плановете си за отваряне на първия специализиран магазин в централен Лондон, чрез който потребителите могат да се докоснат до продуктите на Sony Ericsson, да научат повече за техните характеристики и приложения в спокойна и интересна обстановка. Магазинът, който ще бъде отворен в края на ноември, ще се намира на Kensington High Str., едно от ключовите търговски места в Лондон.

Обстановката в новия магазин ще бъде примамлива за клиентите. В нея, те ще могат да “общуват” с марката Sony Ericsson, да задават въпроси и тестват новите продукти, услуги и приложения. Персонал от специално обучени експерти ще обслужва посетителите, които ще могат да поръчат телефони и аксесоари, да сключат договор за ползване на PC-карти, свързани с мрежи на различни оператори, да закупят предплатени и пълни пакети, благодарение на сътрудничеството на Carphone Warehouse, които ще управляват магазина.

Магазинът ще бъде разположен на площ малко повече от 7300 фута, изцяло посветена на грижата за клиента и представянето на всички Sony Ericsson продукти в действие – музика, игри, изображения и качество на връзката. Акцентът ще е върху възможността посетителите сами да тестват продуктите. Ще се правят специални събития и промоции за потребители на различен клас телефони Sony Ericsson. Те ще бъдат насочени както към феновете на Sony Ericsson, така и към потенциалните клиенти, които за пръв път се докосват до марката Sony Ericsson.

Сутеренът на магазина ще бъде пригоден за посрещане на клиенти, за бизнес срещи и демонстрации. Магазинът е част от стратегията на компанията да стане един от трите най-големи производители на мобилни телефони.

“Съвпадайки с петата годишнина на компанията и с новия имидж на марката, новината за отваряне на специализиран магазин в центъра на Лондон ни дава възможността да общуваме директно с нашите клиенти, за да разбираме още по-добре техните нужди и да създаваме още по-интересни и ориентирани към потребителя продукти.”, казва Майлс Флинт, Президент на Sony Ericsson.

Това е един от първите магазини от този род, който ще бъде последван от отварянето на подобни магазини в много ключови градове по света.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.