download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Ubisoft прадставя Cosmic family(tm) за Wii(tm)

17.01.2007 11:21 (преди 17 години и 3 месеца) | ogi | показана 1690 пъти Статистики
Космически адвенчър за деца поощрява ранното обучение чрез стимулиране и забавни мини-игри
София, България - 17 януари 2007 година - Днес Ubisoft, www.ubi.com един от най-големите издатели на видео игри в света, представя Cosmic Family(tm), вълнуващ космически адвенчър за Wii(tm), създаден специално за малките геймъри от студиото на Ubisoft в Барцелона. Играта ще излезе на бял свят в средата на 2007 година. Чрез елементарното насочване на Wii(tm) контролера, геймърите ще се впуснат във вълнуващо пътешествие с ракетата на семейство Cosmic.

"Cosmic Family(tm) е страхотно заглавие за Wii(tm), разработено за малчуганите и техните семейства, с опростено управление от типа "point-and-click", което предоставя свобода при навигирането на играта, независимо от това на кое място избира да отиде геймъра," споделя Tony Key, вицепрезидент на маркетинг звеното в Ubisoft. "Семействата ще могат да се забавляват заедно, докато играят играта, тъй като сюжетът й се развива по-скоро като в адвенчър, отколкото като в традиционна видео игра."

Геймърите ще имат възможността да взаимодействат с представителите на семейство Cosmic. Ще се срещнат с мама и татко Cosmic, с голямата сестра, с двете малки деца, с надменното куче, с мързеливата котка и с още много други пъстроцветни същества. Многобройните мини-игри, предназначени за деца в най-ранна възраст, са разпределени по петте етажа на ракетата-къща. Минавайки от една в друга мини-игра, семействата ще могат да пилотират ракетата из космоса, да разкриват тайните на различни звезди, да създават и оцветяват ексцентрични изображения, да подреждат стаите в ракетата по свой вкус, да мият зъбите на домашните любимци на семейство Cosmic, да преобличат героите, да засаждат и отглеждат растения и много други. Тази забавна, оригинална и пъстроцветна игра е създадена с цел стимулиране на детската памет, координацията ръка-око, творческите нагласи и въображението на децата.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.