download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

12 забавни сайта за YouTube

22.12.2010 06:43 (преди 13 години и 4 месеца) | stefankr | показана 4111 пъти Статистики
Без съмнение, добрият стар YouTube е великолепен сайт, но когато ви омръзне да гледате видеоклипове по старому, на хоризонта се появяват цяла дузина сайтове, които могат да ви помогнат. Сайтът internetno.net ни показва как да гледате видео съвместно със свой приятел, намиращ се далеко, да сравнявате два клипа, да намерите по-интересни начини за гледане и съвместно използване на видео.

1. TubeReplay

Същността на този сайт е пределно ясна. TubeReplay (http://www.tubereplay.com/)възпроизвежда видео от YouTube толкова пъти, колкото ви е нужно. Само въведете уеб-адреса на клипа, който искате да се повтаря и сайтът ще направи всичко останало.

2. DragonTape

Dragontape (http://www.dragontape.com/) ви позволява да размествате клипове в произволен ред и да се създаде единен файл с безшевни преходи. Нужно е да откриете точното видео, да размествате, да премахвате ненужното, да определяте реда на възпроизвеждане и да използвате резултата. Можете да получите автоматично генерирана препратка или да го вградите в сайта си.

3. YouTube Doubler

С този сайт сравнявате два видеоклипа или се забавлявате като смесвате два напълно различни клипа. Просто на адрес http://www.youtubedoubler.com/ въведете двете техни препратки, изберете своето VJ-име и се забавлявайте. Двата клипа могат да се показват едновременно на екрана чрез генериран URL.

4. SynchTube

SynchTube (http://www.synchtube.com/) позволява да гледате видеоклипове от YouTube с още 50 човека. Чрез чат вие коментирате, обменяте впечатления с другите хора. Създаването на отделна видеостая е много лесно. След това въведете уеб-адреса на видеото и обсъждането му може да започне. Има различни варианти за използване - общуване с различни хора, упражнения в чат на чужд език, който изучавате, но най-добре е да използвате сайта, за да гледате видео със свои приятели, които се намират надалече.

5. Infinitube

Адресът на сайта е http://www.infinitube.net/. Изберете няколко ключови думи и се генерира списък с подходящи видеоклипове.

6. Splicd

Ако добавите в края на обикновения адрес в YouTube #t=MMmSSs (където MM са минути, а SS - секунди), ще получите възможност веднага да преминете към определена част от клипа. Но Spilcd (http://www.splicd.com), както и TubeChop, представен по-нататък, отива по-напред. Splicd позволява да се изреже видеото от началото и от края. Генерира се препратка или код за вграждане в сайт или блог.

7. TubeChop

TubeChop (http://www.tubechop.com/) работи на същия принцип като и Splicd. Но TubeChop ви позволява да правите избор движейки маркери във времева скала.

8. YouCube

Този уникален уебуер ви позволява да създадете “YouCube” - интересен и оригинален способ за показване на видео от YouTube. Посетете адрес http://youcub.es/ и въведете уеб-адресите на шест клипа, които искате да се появят на всяка от страните на видеокуба. Ще се генерира триизмерен клип, който се използва чрез специална кратка препратка.

9. MixTube

MixTube (http://mixtube.org/) е отличен инструмент за създаване и съвместно използване на плейлисти с клипове от YouTube. Нужно е само да се добавят препратки в списък.

10. YouFlow

YouFlow (http://youflow.finnrudolph.de/) предлага алтернативен и по-привлекателен начин за гледане на видео от YouTube. Въведете ключови думи и резултатите ще се появят на екрана като поток, който разгледате.

11. Quietube

Ако коментарите към клиповете ви дразнят, от адрес http://quietube.com/ добавяте в лентата с инструменти на браузъра бутон, даващ възможност да ги гледате на чист бял или чер фон.

12. YouTube TestTube

TestTube (http://www.youtube.com/testtube) е “инкубатор за идеи на YouTube,” сроден на Gmail Labs, където инженерите и разработчиците от YouTube "проверяват рецепти, които още не са готови". Можете да изпробвате търсене в коментарите, да включите поддръжка на HTML5, да преминете към облекчена версия на YouTube, да редактирате заглавия или да търсите музика.

Източник: internetno.net

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.