download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 921-930 от 1575

SircleIt! добавен на 25.03.2012
Задавайте въпроси на всякакви теми
Free
SircleIt
SircleIt! е уеб базирано приложение, което ви позволява да задавате всякакви въпроси на всякакви теми - от технически, през философски до интимни. Отговорите, които ще получите, се актуализират в реално време.
 
TitanPad добавен на 25.03.2012
Работете по документи в екип
Free
TitanPad
TitanPad е лесно за използване уеб базирано приложение, което ви позволява да работите по текстови документи в браузъра си, докато комуникирате с още лица. Всяка корекция се появява в различен цвят и имате достъп до история на промените. Чудесна алтернатива на Google Docs.
 
AppsFire добавен на 25.03.2012
Отрийте най-интересните iOS приложения
Free
AppsFire
AppsFire е един от най-популярните агрегатори на приложения за iPhone, iPod touch и iPad. Благодарение на него може не само да откривате най-интересните и популярни iOS приложения, но и да водите списъци с тях и да ги споделяте в социални мрежи.
 
Interlude добавен на 25.03.2012
Интерактивно гледане на видео
Free
Yoni Bloch
Interlude е определяна от някои (MTV, например) като бъдещето на видеото. Благодарение на иновативната система за гледане на клипове може да участвате във вземането на решения и да се превърнете в своеобразен режисьор на видеото, което гледате в момента.
 
InSlices Beta добавен на 25.03.2012
Социално отбелязване на страници
Free
InSlices
InSlices е иновативна система за отбелязване на отметки (bookmarks), която позволява да организирате своята колекция визуално и да я споделяте, както и да позволите достъп на други потребители, за да може да работите заедно по списъци.
 
Quiqee добавен на 25.03.2012
Отбелязване и печелене на пари
Free
Quiqee
Quiqee е уеб базирано приложение, което ви отбелязвате страници или части от текст и да ги споделяте чрез двойно кликване. Всяко споделяне увеличава кредитния ви баланс, който в последствие може да монетизирате.
 
Muziboo добавен на 25.03.2012
Качвайте музика и я споделяйте
Free
Muziboo
Muziboo е просто приложение, което ви позволява да качвате музика и да я споделяте във Facebook и Twitter. Идеално за тракове, които не са особено популярни и не може да бъдат открити в YouTube и други сайтове, където обичайно слушаме музика онлайн.
 
Good Noows добавен на 25.03.2012
Нов начин за четене на новини
Free
Znet labs
Good Noows е иновативно приложение, което ви позволява да четете любимите си източници на новини по изцяло нов начин - визуално подредени в колонки, подобно на вестник. За разлика от повечето си конкуренти включва доста възможности за персонализация.
 
Freally добавен на 25.03.2012
Подарявайте ненужни вещи
Free
Eric Bae и Xiangwei Meng
Freally е уеб базирано приложение, благодарение на което може да откриете хора, на които да подарите вещи, от които нямате нужда, както и да потърсите неща по обратния начин.
 
Ta-da List добавен на 24.03.2012
Лесен списък със задачи
Free
37signals
От сайта можете да си водите лесно списък със задачи, които следва да се изпълнят по определен проект или за конкретния ден. Имате адрес от вида https://име.tadalist.com/, да го споделяте, да го следите по имейл или RSS.
 

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.