download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 1001-1010 от 1586

Kidopo добавен на 18.03.2012
Развлекателно приложение за деца
Free
Kidopo
Kidopo е безопасно място в мрежата, където може да оставите децата си да се забавляват докато свършите дадена работа, например. В него има различни типове субприложения като игри, страници за оцветяване, игри и изображения за принтиране, видеа и др.
 
SohoOS добавен на 18.03.2012
Обобщено решение за бизнес мениджмънт
Free&Premium
SohoOS
SohoOS е цялостно решение, което ви позволява да ръководите своя малък бизнес. То включва всички нужни инструменти - контакти, система за издаване на фактури, инвентар, база данни за различни видове транзакции и разплащания и много други.
 
WeePlaces добавен на 18.03.2012
Визуализатор за FourSquare
Free
Weeplaces
WeePlaces е приложение, което ви позволява да използвате информацията от чекиранията в социалната мрежа Foursquare, за да видите кой се намира близо до вас, където пътуват вашите приятели, както и къде сте били самите вие. Резултатът е наистина впечатляващ. WeePlaces е своеобразна карта, в която са ...
 
Zoom.it добавен на 18.03.2012
Увеличете всяко изображение
Free
Deep Zoom Studio
Zoom.it е елементарна услуга, която ви позволява да позволява да увеличавате всяко едно изображение с мрежата, без значение колко ниска е резолюцията му. Просто напишете адреса му или го качете.
 
Star.me Beta добавен на 18.03.2012
Платформа за забавления с любимите ви брандове
Free
Ze Frank Games, Inc.
Star.me е уеб базирано приложение, в което известни компании добавят свои профили и търсят близка интеракция със своите потребители. Може просто да се забавлявате, да печелите награди или дори да започнете съвместна работа с любимата си компания.
 
App.net добавен на 18.03.2012
Промотирайте приложението си професионално
Free&Premium
Mixed Media Labs
App.net е автоматизирана уеб базирана платформа, която позволява да създадете професионално изглеждащи уеб сайтове, с които да промотирате своето мобилно (или стандартно приложение).
Системата разчита на шаблони, които може да модифицирате спрямо своите нужди.
 
Shaker добавен на 18.03.2012
Срещайте се с хора във Facebook
Free
Prism Skylabs
Shaker е приложение, което интегрира класически начин за срещи в най-популярната социална мрежа в света. За разлика от сайтове за срещи и запознанства, в Shaker може да се срещате с познати и непознати по метод, подобен на този в истинския живот. Системата открива потребители със сходни на вашите ...
 
Visual.ly добавен на 18.03.2012
Уеб базирано създаване на инфографики
Free
Visual.ly
Visual.ly е красива и лесна за използване платформа, с помощта на която може да създавате инфографики и други типове графики. За разлика от повечето си офлайн конкуренти, инструментът ви предоставя лесна възможност за използване на съвременен и минималистичен дизайн.
 
BrandMyMail добавен на 18.03.2012
Създайте уникално форматиране за своите мейли
Free
Inovisoft LLC
BrandMyMail е уеб приложение с прост и праволинеен интерфейс, което ви позволява да създавате невероятно изглеждащи имейли, без да може да напишете дори ред HTML. Използвайки вградените теми, приложения и уиджети, може да накарате мейлите си да изглеждат както никога преди.
 
LiveMinutes добавен на 18.03.2012
Срещи във вашия браузър
Free
LiveMinutes
LiveMinutes е лесно за използване уеб базирано приложение, което се използва за онлайн колаборация и срещи на повече от двама души. Не става въпрос за обикновени видеоразговори, а за цяло споделено работно поле, което се обновява през всяка секунда. Поддържа текст, рисуване, файл мениджмънт и др.
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.