download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 1001-1010 от 1582

Star.me Beta добавен на 18.03.2012
Платформа за забавления с любимите ви брандове
Free
Ze Frank Games, Inc.
Star.me е уеб базирано приложение, в което известни компании добавят свои профили и търсят близка интеракция със своите потребители. Може просто да се забавлявате, да печелите награди или дори да започнете съвместна работа с любимата си компания.
 
App.net добавен на 18.03.2012
Промотирайте приложението си професионално
Free&Premium
Mixed Media Labs
App.net е автоматизирана уеб базирана платформа, която позволява да създадете професионално изглеждащи уеб сайтове, с които да промотирате своето мобилно (или стандартно приложение).
Системата разчита на шаблони, които може да модифицирате спрямо своите нужди.
 
Shaker добавен на 18.03.2012
Срещайте се с хора във Facebook
Free
Prism Skylabs
Shaker е приложение, което интегрира класически начин за срещи в най-популярната социална мрежа в света. За разлика от сайтове за срещи и запознанства, в Shaker може да се срещате с познати и непознати по метод, подобен на този в истинския живот. Системата открива потребители със сходни на вашите ...
 
Visual.ly добавен на 18.03.2012
Уеб базирано създаване на инфографики
Free
Visual.ly
Visual.ly е красива и лесна за използване платформа, с помощта на която може да създавате инфографики и други типове графики. За разлика от повечето си офлайн конкуренти, инструментът ви предоставя лесна възможност за използване на съвременен и минималистичен дизайн.
 
BrandMyMail добавен на 18.03.2012
Създайте уникално форматиране за своите мейли
Free
Inovisoft LLC
BrandMyMail е уеб приложение с прост и праволинеен интерфейс, което ви позволява да създавате невероятно изглеждащи имейли, без да може да напишете дори ред HTML. Използвайки вградените теми, приложения и уиджети, може да накарате мейлите си да изглеждат както никога преди.
 
LiveMinutes добавен на 18.03.2012
Срещи във вашия браузър
Free
LiveMinutes
LiveMinutes е лесно за използване уеб базирано приложение, което се използва за онлайн колаборация и срещи на повече от двама души. Не става въпрос за обикновени видеоразговори, а за цяло споделено работно поле, което се обновява през всяка секунда. Поддържа текст, рисуване, файл мениджмънт и др.
 
ChronoZoom добавен на 17.03.2012
Онлайн енциклопедия на световната история
Free
Microsoft
Проектът ChronoZoom е уникална визуализирана хронология, позволяваща да се получи нагледна представа за всички исторически епохи и събития от Големия взрив до наши дни. В детайли е представена историята на развитието на човечеството от доисторическия период до днешно време.
 
PopFeedback добавен на 17.03.2012
Научете повече за клиентите си
Free&Premium
Pop Feedback
PopFeedback е лесно за използване уеб базирано приложение, което ви помага да анализирате клиентите си в различни аспекти. То разчита на интегриране на различни елементи към вашия сайт (анкети, проучвания, поп-ъп балончета) и обработва информация до вид, в който тя наистина може да бъде полезна за ...
 
BumpedIn добавен на 17.03.2012
Запознайте се с хората, с които пътувате
Free
Bumpedin
BumpedIn е иновативна социална мрежа, благодарение на която имате шанс да опознаете хората, с които пътувате към работа или друго място, на което ходите редовно. Засега потребителите в България са малко, но BumpedIn разчита на вас, за да ги направите повече.
 
Podio добавен на 17.03.2012
Уеб базирана платформа за бизнес комуникация
Free&Premium
Podio
Podio е уеб базирано решение за комуникация както с вашите колеги и/или подчинени, така и с клиенти. Унифицираната система за бизнес комуникация ви предоставя по-добра идея за общуване, отколкото километричните имейл теми, на които разчитат повечето компании.
 

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.