download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 1051-1060 от 1586

Boosket добавен на 13.03.2012
Инструмент за социални реклами
Free
Boosket
Boosket е инструмент, който ще ви помогне да рекламирате своя продукт и неговата Facebook страница по-добре, за да може посещенията на сайта и информираността на потребителите за него да нараснат.
Системата се базира на WYSIWYG и няма нужда да знаете езици за програмиране.
 
Buyosphere Beta добавен на 13.03.2012
Социална мрежа за покупки
Free
Buyosphere
Buyosphere е онлайн приложение, в което може да получавате и давате съвети за различни продукти и покупки, за да направите най-правилния избор. Налични са категории за всичко, за което може да се сетите.
 
Silverline добавен на 12.03.2012
Тествайте колко ресурси използва приложението ви
Free&Premium
Librato® Incorporated
SIlverline е професионален инструмент за мониторинг на потреблението на ресурси на вашето приложение. Системата емулира уеб сървър и ви предоставя разширени графики и информация за това колко тежък всъщност е софтуера ви. Поддържа емулация на сървъри с до 64-ядрени процесори.
 
Easy Attendance добавен на 12.03.2012
Следете колко работят служителите ви
Free&Premium
Arabic2000
Easy Attendance е лесна за използване уеб базирана система, с която може да следите колко и кога работят служителите ви. Поддържа се въвеждане на оставане след работа, почивки и дори тръгване от работа по-рано.
 
GeckoBoard добавен на 12.03.2012
Пълен мониторинг за вашия бизнес
Free&Premium
GeckoBoard
GeckoBoard е професионално уеб базирано решение за пълен мониторинг в услуга на вашия бизнес. Може да се използва с всякакви цели, тъй като панелът се конфигурира бързо и лесно и към него може да се добавят десетки различни уиджети. Идеята е вие или вашите служители да може да погледнете към едно ...
 
Rounds добавен на 12.03.2012
Система за уеб видеочат и интеракция
Free
Rounds
Rounds е приложение, което комбинира функционалността на случаен чат клиент и споделяне на видеа, снимки и др. в реално време. Може дори да играете игри, докато виждате събеседника си.
 
PollDaddy добавен на 12.03.2012
Лесно създаване на анкети
Free&Premium
Automattic
PollDaddy е един от най-популярните инструменти за създаване на уеб базирани анкети, допитвания, куизове и др. Интерфейсът е минималистичен и прави създаването на подобно съдържание възможно за всекиго.
 
Beepl добавен на 12.03.2012
Професионални отговори на вашите въпроси
Free
Beepl
Beepl е уеб базирано приложение, в което може да задавате въпроси на всякакви теми и да получите техните отговори. За разлика от повечето конкуренти системи обаче отговорите идват от експерти в съответната област, а не от обикновени потребители, които може да знаят дори по-малко по темата от вас.
 
Erly добавен на 12.03.2012
Автоматизирана изработка на уебсайтове за събития
Free
Erly
Erly е лесна за използване уеб базирана система, чиято функционалност е създадена специално за изработване на сайтове за събития. Те нямат твърде много съдържание, запазват семпъл и изчистен дизайн и целят да бъдат максимално информативни. Наличен е голям брой шаблони.
 
Capsule добавен на 12.03.2012
Организирайте и прекарайте по-добре на всяко събитие
Free
Capsule
Capsule е популярен уеб базиран софтуер, който се използва за планиране, организиране и използване по време на какво да е събитие. Потребителите предпочитат да го използват като дневник за своите пътешествия и екскурзии, но функционалността му може да се напасне към всякакви събития.
Базира се ...
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.