download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 1051-1060 от 1586

Boosket добавен на 13.03.2012
Инструмент за социални реклами
Free
Boosket
Boosket е инструмент, който ще ви помогне да рекламирате своя продукт и неговата Facebook страница по-добре, за да може посещенията на сайта и информираността на потребителите за него да нараснат.
Системата се базира на WYSIWYG и няма нужда да знаете езици за програмиране.
 
Buyosphere Beta добавен на 13.03.2012
Социална мрежа за покупки
Free
Buyosphere
Buyosphere е онлайн приложение, в което може да получавате и давате съвети за различни продукти и покупки, за да направите най-правилния избор. Налични са категории за всичко, за което може да се сетите.
 
Silverline добавен на 12.03.2012
Тествайте колко ресурси използва приложението ви
Free&Premium
Librato® Incorporated
SIlverline е професионален инструмент за мониторинг на потреблението на ресурси на вашето приложение. Системата емулира уеб сървър и ви предоставя разширени графики и информация за това колко тежък всъщност е софтуера ви. Поддържа емулация на сървъри с до 64-ядрени процесори.
 
Easy Attendance добавен на 12.03.2012
Следете колко работят служителите ви
Free&Premium
Arabic2000
Easy Attendance е лесна за използване уеб базирана система, с която може да следите колко и кога работят служителите ви. Поддържа се въвеждане на оставане след работа, почивки и дори тръгване от работа по-рано.
 
GeckoBoard добавен на 12.03.2012
Пълен мониторинг за вашия бизнес
Free&Premium
GeckoBoard
GeckoBoard е професионално уеб базирано решение за пълен мониторинг в услуга на вашия бизнес. Може да се използва с всякакви цели, тъй като панелът се конфигурира бързо и лесно и към него може да се добавят десетки различни уиджети. Идеята е вие или вашите служители да може да погледнете към едно ...
 
Rounds добавен на 12.03.2012
Система за уеб видеочат и интеракция
Free
Rounds
Rounds е приложение, което комбинира функционалността на случаен чат клиент и споделяне на видеа, снимки и др. в реално време. Може дори да играете игри, докато виждате събеседника си.
 
PollDaddy добавен на 12.03.2012
Лесно създаване на анкети
Free&Premium
Automattic
PollDaddy е един от най-популярните инструменти за създаване на уеб базирани анкети, допитвания, куизове и др. Интерфейсът е минималистичен и прави създаването на подобно съдържание възможно за всекиго.
 
Beepl добавен на 12.03.2012
Професионални отговори на вашите въпроси
Free
Beepl
Beepl е уеб базирано приложение, в което може да задавате въпроси на всякакви теми и да получите техните отговори. За разлика от повечето конкуренти системи обаче отговорите идват от експерти в съответната област, а не от обикновени потребители, които може да знаят дори по-малко по темата от вас.
 
Erly добавен на 12.03.2012
Автоматизирана изработка на уебсайтове за събития
Free
Erly
Erly е лесна за използване уеб базирана система, чиято функционалност е създадена специално за изработване на сайтове за събития. Те нямат твърде много съдържание, запазват семпъл и изчистен дизайн и целят да бъдат максимално информативни. Наличен е голям брой шаблони.
 
Capsule добавен на 12.03.2012
Организирайте и прекарайте по-добре на всяко събитие
Free
Capsule
Capsule е популярен уеб базиран софтуер, който се използва за планиране, организиране и използване по време на какво да е събитие. Потребителите предпочитат да го използват като дневник за своите пътешествия и екскурзии, но функционалността му може да се напасне към всякакви събития.
Базира се ...
 

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.