download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 1091-1100 от 1586

Ditto Beta добавен на 09.03.2012
Приложение за тестване на очила
Free
Ditto
Ditto е уеб базирано приложение, в което може да тествате как би стоял даден модел очила върху лицето ви, без да ставате от компютъра. Достатъчно е да се снимате със своята уебкамера от няколко страни или да използвате системата за директно налагане в реално време.
 
Slidebomb добавен на 09.03.2012
Създайте красиви слайдшоута
Free
InnovCare LLC,
Slidebomb е иновативна уеб базирана система за създаване на интерактивни и богато слайдшоута. Освен снимки, които може да качите от компютъра си, може да давате директни линкове към изображения и дори да вграждате клипове от YouTube.
 
Cronsync добавен на 09.03.2012
Уеб базирана тайм тракинг система
Free&Premium
Kontrollfeld
Cronsync е лесна за използване и функционална система за проследяване на използваното време, генериране на фактури и други специфични бизнес операции. Cronsync е подходящо за малки и средни бизнеси комбинирано решение, което освен това може да бъде използвано от всички, без нужда от допълнително ...
 
Meetin.gs Beta добавен на 08.03.2012
Бизнес срещи онлайн
Free
Meetin.gs
Meetin.gs е уеб базиран инструмент за провеждане на бизнес срещи онлайн. Разбира се, може да се използва и за всякакви други цели. За разлика от повечето си конкуренти, той поддържа директно споделяне на файлове чрез пускането им в специалното поле в браузъра, а месидж бордовете се обновяват в ...
 
Magisto добавен на 08.03.2012
Лесна уеб базирана видео обработка
Free
Magisto, LLC
Magisto е потребителски инструмент, чиято цел е да добави разнообразяващи елементи към вашите видеа, без да се налага да имате професионални умения.
Процесът е почти автоматизиран и просто ви позволява да избирате креативните ефекти, които ви допадат най-много.
 
JPEGmini добавен на 07.03.2012
Намалете размера на своите снимки
Free
ICVT Ltd.
JPEGMini ви предлага да намалите файловия размер на своите снимки с до 5 пъти, без да правите каквото и да било, освен да ги качите на сървърите на компанията и да почакате. JPEGMini не просто намалява резолюцията, но използва специални алгоритми, за да приложи интелигента компресия, която не ...
 
About.me добавен на 05.03.2012
Вашата онлайн визитка
Free
About.me
About.me е място, което може да служи за вашата онлайн визитна картичка. След като оформите своята страница с голяма своя снимка и добавите кратък текст, създавайки дизайна и избирайки типографията по свой вкус, добавете линкове към своите социални акаунти и личните си сайтове.
След това може ...
 
Chi.mp добавен на 05.03.2012
Обобщен портал за вашата онлайн активност
Free
Chi.mp
Chi.mp е портал, в който може да свържете всичките си социални акаунти. Така може сами да имате бърз поглед върху цялата си онлайн активност, както и да давате линк към Chi.mp профила си на приятели, познати и колеги.
Поддържа преобладаващата част от популярните уеб базирани услуги.
 
DropPages добавен на 05.03.2012
Система за мениджмънт на съдържание, която използва Dropbox
Free
Dave McDermid
DropPages е една от най-лесните и приятни за използване контент мениджмънт системи. За разлика от повечето си конкуренти, които са създадени за използване от по-големи организации, тази е създаден с мисъл за блогъри и малки компании.Поддържа различни теми.
 
Carbonmade добавен на 05.03.2012
Вашето онлайн портфолио
Free
Carbonmade
Вие сте креативна личност, която има нужда от място в мрежата, където да представи най-добрите си творения с цел привличане на нови клиенти или просто за забавление?
Едно от най-добрите решение за целта, които може да използвате, е Carbonmade - сайт, в който само с няколко клика може да си ...
 

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.