download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 1031-1040 от 1586

Prizes добавен на 15.03.2012
Среща на хора, които търсят идеи и тези, които ги имат
Free
Prizes
Prizes е уеб базирано приложение с иновативна идея, което позволява не тези, които търсят иновативни идеи, да публикуват своеобразни конкурси с дадена награда, която ще бъде спечелена от потребителят, който направи най-креативно предложение. Мислете за Prizes като за социална мрежа за идеи.
 
SmartQ добавен на 15.03.2012
To-do мениджър с разширени възможности
Free&Premium
Disarea LLC
SmartQ е уеб базиран мениджър за дневния график, който, на фона на всички максимално опростени и изчистени подобни приложения, ви дава много възможности за персонализация и различни изгледи.
 
Wuala добавен на 15.03.2012
Клауд сторидж с високо ниво на защита
Free&Premium
Lace
Wuala е решение за съхраняване на вашите файлове онлайн, което разчита на идеята, че никога не изпраща паролата ви и не се налага да я въвеждате в чист текст.
Предоставя 2GB безплатно, налични са и платени планове.
 
Patternry добавен на 15.03.2012
Създавайте и споделяйте дизайн елементи
Free&Premium
Patternry
Patternry е практично приложение, което ви позволява да създавате различни дизайн елементи, без значение дали става въпрос за уеб или приложения (които и без това постепенно се сливат). Бутони, полета, менюта - Patternry ви дава възможност да ги създавате, организирате и споделяте.
 
Simple Diagrams добавен на 15.03.2012
Създавайте диаграми лесно
Free&Premium
Daniel McQuillen
Simple Diagrams е изключително лесен за използване инструмент, с помощта на който може да създавате относително сложни и професионално изглеждащи диаграми, без да имате богат опит с работа с подобен софтуер.
 
Twitume добавен на 15.03.2012
Популяризирайте резюмето си в Twitter
Free
Twitume
Twitume е социален инструмент, който ви позволява да направите резюмето си по-популярно и ти да достигне до повече потенциални работодатели и/или клиенти, използвайки Twitter.
 
Lockerz добавен на 15.03.2012
Открийте най-добрите цени
Free
Lockerz
Lockerz е изключително популярен уеб базиран инструмент, който ви позволява да споделяте съдържание и да откривате различни предложения на компании и индивидуални източници, които са значително по-изгоди от тези в други магазини и сайтове.
Чрез споделяния натрупвате точки, които в последствие ...
 
DevHub добавен на 14.03.2012
Лесно създаване на сайт за вашия бизнес
Free&Premium
DevHub
DevHub е лесен за използване инструмент, който ви помага достъпен начин да създадете сайт за своя бизнес, без да имате програмистки умения. Интерфейсът разчита на WYSIWYG (базира се предимно на влачене на елементи и задаване на стойности). За разлика от повечето конкуренти платформи, които ...
 
ShareBacks добавен на 14.03.2012
Върнете си съдържанието от социалните мрежи
Free
Virtual Web
ShareBacks е лесна за използване платформа за ангажиране на потребителското внимание, която включва набор от инструменти, които карат потребителите на вашия сайт да остават в него по-дълго и да генерират повече кликове. Системата разчита силно на Facebook и ви позволява съдържанието, което се ...
 
TrailMeme Beta добавен на 14.03.2012
Създавайте интерактивни истории от уеб съдържание
Free
Xerox
TrailMeme е иновативен инструмент, който ви позволява да генерирате истории и интерактивни статии на различни теми, използвайки интернет съдържание, което ви харесва и намирате за интересно. Основната идея на приложението е да елиминира информационното замърсяване в мрежата, за да предложи по-ясен ...
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.