download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Професионален  Резултати 171-180 от 237

Mixpo добавен на 12.02.2012
Онлайн софтуер за създаване на интерактивни рекламни видеа
Premium
Mixpo
Mixpo е система, която позволява добавянето на интерактивни и таргетирани елементи към рекламните видеа във вашия сайт. Най-силната им страна е, че те са различни в зависимост от потребителя, който ги разглежда.
 
youblisher добавен на 09.02.2012
PDF като разгръщаща се книга
Free
Youblisher
От този сайт много бързо можете да превърнете своя PDF-документ в ефектно разгръщаща се книга. След като посочите кой конкретно файл искате да покажете онлайн, написвате заглавието и описанието му и получавате уникален уебадрес на публикацията си, кодова за вграждане на текстова препратка или на ...
 
AtTask добавен на 09.02.2012
Професионално PPM решение
Premium
AtTask, Inc.
AtTask е платен софтуер който може да бъде конфигуриран специално за нуждите на вашия бизнес. Използва се от някои от най-големите компании в света. Той включва редица инструменти за мениджмънт на различни видове ресурси - хора, време, финанси и др.
Идеята на AtTask е бизнесът ви да бъде ...
 
Re.vu добавен на 08.02.2012
Представете визуално своето резюме
Free
Re.vu
В преситен пазар на труда като днешния, изпъкването става все по-трудно. Вместо да представяте скучно резюме, което вероятно няма да бъде прочетено, Re.vu ви предлага да разработите визуално завладяваща и красива, изпълнена с информация и интерактивно съдържание уеб страница.
Ако имате профил ...
 
SimplifyEm Property добавен на 08.02.2012
Онлайн система за мениджмънт на недвижими имоти
Trial&Premium
T-ReX Global Inc.
SImplifyEm е професионален уеб базиран софтуер за мениджмънт на недвижими имоти, без значение дали сте хазяин или компания, системата може да ви помогне да следите платените и неплатените наеми. Приложението изготвя документация и разполага с пълен набор от функции, свързани с даването на имоти под ...
 
FancyQRCode добавен на 07.02.2012
Лесно създаване на QR кодове онлайн
Free&Premium
Imagix Interactive Kft
Без значение какъв бизнес имате, използването на QR кодове може да бъде удобно за вашите клиенти и придава модерен облик на компанията ви.
FancyQRCode позволява лесно генериране на QR кодове, съдържащи текст, линкове, визитни картички и др. Може сами да изберете цвета на кода, както и да ...
 
HootSuite добавен на 03.02.2012
Мощен мениджър на социални медии
Free&Premium
HootSuite Media
HootSuite e уеб базиран мениджър на социални медии, като фокусът пада предимно върху Facebook и Twitter. Приложението е подходящо за тези от вас, на които се налага да поддържат корпоративни профили и да публикуват голям брой постинги дневно. HooySuite позволява отложено публикуване (scheduling), а ...
 
Moredays добавен на 05.01.2012
Онлайн органайзер
Free
Moredays
Moredays е изумително стилен красив онлайн органайзер, при това богат на функции: управление на задачи, планиране на времето, съхраняване на бележки, споделяне на отделни страници на органайзера с други хора посредством Twitter, Facebook и Google+, синхронизиране на данни с Evernote и Google Apps.
 
Type Fu добавен на 29.12.2011
Уроци за десетопръстна система на латиница
Free
Jaroław Foksa
Този сайт съдържа уроци за бързо въвеждане на текст по десетопръстната система на латиница. поддържат се три клавиатурни подредби: QWERTY, Colemak и Dvorak. Има уроци за научаване на буквите, цифрите, думи, цитати и поговорки.
 
i-nigma Create Barcodes добавен на 29.12.2011
Създаване на QR код
Free
3GVision
Чрез този сайт създавате QR код, съдържащ текстово съобщение, уебадрес, SMS или информация за контакт. Получавате код за вграждане на изображението.
 
<1 .. 5 .. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.