download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Професионален  Резултати 191-200 от 234

The Math Worksheet Site добавен на 04.09.2011
Създаване на работни листи по математика
Free&Premium
Scott Bryce
Това е неизчерпаем източник на листи със задачи за решаване. възможно е да се упражняват основните аритметични действия с едноцифрени или многоцифрени числа, като задачите могат да са разположени вертикално или хоризонтално. възможно е да се упражняват дробите или смятане с часовник.
 
WikiDot добавен на 01.09.2011
Wiki-страници за бизнеса и за учене
Free&Premium
Wikidot
Ако работите съвместно с ваши съученици или сътрудници върху общ уебпроект, чрез уики страниците на WikiDot ще успеете да постигнете по-високо качество на работата си. Лесно споделяте документи и текст.
 
ZXing QR Code добавен на 27.08.2011
Генератор на QR код
Free
ZXing Project
Чрез този онлайн генератор можете да си направите свой собствен QR-код, в който да се скрие информация за събитие - дата, продължителност, описание, информация за контакт, имейл, GEO-локация, телефонен номер, текст, готов за изпращане SMS, уебадрес, пароли и настройки за безжична мрежа.
 
PBworks добавен на 24.08.2011
Уики за работа
Free&Premium
PBworks
Ако искате да използвате уики страници в бизнеса си, PBworks ви предлага възможност за лесна екипна работа, за управление на проектите и документите. Можете да изградете т.н. "социален интранет" или система за управление на знания.
 
WorksheetWorks добавен на 22.08.2011
Отпечатва работни листи за обучение
Free
WorksheetWorks
Буквално милиони комбинации на работни листи за обучение на ученици можете да си отпечатате от този сайт. Разполага с онлайн генератори на упражнения по математика, английски език, география, както и по други теми (лабиринти, фигури за очертаване).
 
Mega Maps Online добавен на 22.08.2011
Отпечатване на грамадни контурни карти
Free
Owl and Mouse Educational Software
Ако ви трябва наистина огромна карта на целия свят, това онлайн приложение ще ви помогне. Дори нямате нужда от широкоформатно печатащо устройство, а от най-обикновен принтер, печатащ листи с формат А4. Уебуерът просто отпечатва картата като пъзел, а вие слепвате листите. Най-големият размер е от по ...
 
SlidesBG добавен на 22.08.2011
Споделяне на презентации, документи и е-книги
Free
SlidesBG
SlidesBG е система за споделянето на презентации, документи и електронни книги. Файловите формати, които се поддържат са: doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx, pdf, djvu, odp, odt, txt, rtf, ods, pps, ppsx .Един документ може да е с размер до 25 МВ. След като качите файла, избирате в каква категория да ...
 
Timetoast добавен на 21.08.2011
Онлайн създаване на линия на времето
Free
timetoast
Чрез лесно можете да имате линия за времето за своя сайт. Вие трябва да въведете само периода, който разглеждате и да означите различни събития. Към всяко събитие можете да изберете подходяща малка снимка. Когато сте готови, можете да персонализирате своята линия на времето и да получите код за ...
 
Wikispaces добавен на 13.08.2011
Ваши собствени уики страници
Free&Premium
Tangient LLC
Сайтът Wikispaces ви предлага възможност да имате свои собствени уики страници. Разполагате с WYSIWYG редактор, 2 GB пространство за съхранение на своите файлове, възможност за неограничен брой потребители и страници. Възможно е да имате публични или частни уикита. След като се регистрирате ...
 
coloring4all добавен на 12.08.2011
Оцветяване - онлайн и на хартия, рисуване, свързване на точки
Free
Coloring 4 All
В този сайт са събрани много неща, свързани с рисуването и оцветяването. Можете да изберете какво да прави детето - да оцветява онлайн или да получите листи за отпечатване, да свързва точки или да рисува.
 
<1 .. 6 .. 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.