download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ПРОГРАМИ  Резултати 8091-8100 от 23055

ATI Tray Tools 1.7.9.1573 обновен на 25.03.2012
Фина настройка на видеокартите на ATI
Freeware
Windows All
Ray Adams
Това е програмата за настройка и tweak на видеокарти АТi Radeon. Програмата позволява да се правят различни настройки по драйверите за Radeon, непосредствено извиквани от системния трей. Програмата притежава много повече възможности от тези на контролният панел на АTi.
 
Fidd.me добавен на 25.03.2012
Споделяйте какво ядете
Free
Fidd.me
Fidd.me е популярна социална мрежа за чревоугодници. В нея може да споделяте снимки и информация за това какво, кога и къде сте хапвали, както и да следите какво ядат останалите потребители.
 
Lincut добавен на 25.03.2012
Уеб базирана система за отметки
Free
UniteFlow
Lincut е елементарно уеб базирано приложение, с чиято помощ може да отбелязвате любимите си страници и да имате достъп до списъка през всеки компютър, който използвате.
 
SircleIt! добавен на 25.03.2012
Задавайте въпроси на всякакви теми
Free
SircleIt
SircleIt! е уеб базирано приложение, което ви позволява да задавате всякакви въпроси на всякакви теми - от технически, през философски до интимни. Отговорите, които ще получите, се актуализират в реално време.
 
TitanPad добавен на 25.03.2012
Работете по документи в екип
Free
TitanPad
TitanPad е лесно за използване уеб базирано приложение, което ви позволява да работите по текстови документи в браузъра си, докато комуникирате с още лица. Всяка корекция се появява в различен цвят и имате достъп до история на промените. Чудесна алтернатива на Google Docs.
 
AppsFire добавен на 25.03.2012
Отрийте най-интересните iOS приложения
Free
AppsFire
AppsFire е един от най-популярните агрегатори на приложения за iPhone, iPod touch и iPad. Благодарение на него може не само да откривате най-интересните и популярни iOS приложения, но и да водите списъци с тях и да ги споделяте в социални мрежи.
 
Interlude добавен на 25.03.2012
Интерактивно гледане на видео
Free
Yoni Bloch
Interlude е определяна от някои (MTV, например) като бъдещето на видеото. Благодарение на иновативната система за гледане на клипове може да участвате във вземането на решения и да се превърнете в своеобразен режисьор на видеото, което гледате в момента.
 
InSlices Beta добавен на 25.03.2012
Социално отбелязване на страници
Free
InSlices
InSlices е иновативна система за отбелязване на отметки (bookmarks), която позволява да организирате своята колекция визуално и да я споделяте, както и да позволите достъп на други потребители, за да може да работите заедно по списъци.
 
Quiqee добавен на 25.03.2012
Отбелязване и печелене на пари
Free
Quiqee
Quiqee е уеб базирано приложение, което ви отбелязвате страници или части от текст и да ги споделяте чрез двойно кликване. Всяко споделяне увеличава кредитния ви баланс, който в последствие може да монетизирате.
 
ClickOff 1.89 обновен на 25.03.2012
защо да щракате на съобщенията?
Freeware
Windows All
Softwarehq
ClickOff е програма, която ще ви спести една често изпълнявана задача - кликането по бутони на изскачащи съобщения. Приложението е лесно за употреба. При появата на съобщение като "Are you sure you want to exit the program", стартирате системата за засичане на прозорци на Clickoff, и ...
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.