download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ПРОГРАМИ  Резултати 8171-8180 от 23055

Shufflr добавен на 18.03.2012
Гледайте видеа и ги коментирайте
Free
Shufflr
Shufflr е иновативна платформа, която ви позволява да гледате видео и да го коментирате, базирайки се на точната секунда, в която се намирате. Така изживяването може да бъде споделено с приятели, дори да сте на далечни разстояния.
 
Twisty Noodle добавен на 18.03.2012
Изображения за оцветяване
Free
Twisty Noodle
Twisty Noodle е приложение, идеално, ако имате дете и искате да му припомните колко забавно е оцветяването в истинския свят. Сайтът е изпълнен с изображения за оцветяване на различни теми, които може да принтирате директно.
 
Blugr Beta добавен на 18.03.2012
генератор на домейн имена
Free
Since78
Създавате сайт, но не знаете кой домейн за него би бил най-удачен и лесен за запомняне, както и дали е свободен. Blungr е автоматизирана система за генериране на домейн имена по ключови думи. След като избере име за вашия домейн, автоматично проверява дали е свободен.
 
Kidopo добавен на 18.03.2012
Развлекателно приложение за деца
Free
Kidopo
Kidopo е безопасно място в мрежата, където може да оставите децата си да се забавляват докато свършите дадена работа, например. В него има различни типове субприложения като игри, страници за оцветяване, игри и изображения за принтиране, видеа и др.
 
SohoOS добавен на 18.03.2012
Обобщено решение за бизнес мениджмънт
Free&Premium
SohoOS
SohoOS е цялостно решение, което ви позволява да ръководите своя малък бизнес. То включва всички нужни инструменти - контакти, система за издаване на фактури, инвентар, база данни за различни видове транзакции и разплащания и много други.
 
WeePlaces добавен на 18.03.2012
Визуализатор за FourSquare
Free
Weeplaces
WeePlaces е приложение, което ви позволява да използвате информацията от чекиранията в социалната мрежа Foursquare, за да видите кой се намира близо до вас, където пътуват вашите приятели, както и къде сте били самите вие. Резултатът е наистина впечатляващ. WeePlaces е своеобразна карта, в която са ...
 
Zoom.it добавен на 18.03.2012
Увеличете всяко изображение
Free
Deep Zoom Studio
Zoom.it е елементарна услуга, която ви позволява да позволява да увеличавате всяко едно изображение с мрежата, без значение колко ниска е резолюцията му. Просто напишете адреса му или го качете.
 
Anti-Trojan Elite 5.6.2 обновен на 18.03.2012
Унищожава троянци, шпиони; следи TCP, UDP трафика; възстановява IE, регистъра; оптимизира ОС-а
Shareware
Windows All
ISecSoft, Inc.
*Anti Trojan Elite* (ATE) е антивирусна програма, която почиства всякакви злонамерени файлове, включително вируси, троянци, шпиони, key logger-и и т. н. Извършва сканиране на файлове, действащи в момента процеси; преглежда TCP, UDP свързванията, както и принадлежащите им процеси; преглежда, ...
 
Star.me Beta добавен на 18.03.2012
Платформа за забавления с любимите ви брандове
Free
Ze Frank Games, Inc.
Star.me е уеб базирано приложение, в което известни компании добавят свои профили и търсят близка интеракция със своите потребители. Може просто да се забавлявате, да печелите награди или дори да започнете съвместна работа с любимата си компания.
 
App.net добавен на 18.03.2012
Промотирайте приложението си професионално
Free&Premium
Mixed Media Labs
App.net е автоматизирана уеб базирана платформа, която позволява да създадете професионално изглеждащи уеб сайтове, с които да промотирате своето мобилно (или стандартно приложение).
Системата разчита на шаблони, които може да модифицирате спрямо своите нужди.
 

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.