download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 126/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Човешки ресурси - набиране, подбор и назначаване на персонал. Консултантска дейност, обучение, курсове, квалификация.
Проектиране и изработване на специализирани Интернет решения: динамични сайтове, приложения за електронна търговия, междуфирмени търговски портали и апликации за управление на съдържанието на уеб сайтове. Успоредно с това, се занимава с разработване и имплементиране на системи за фирмено управление и с консултантски услуги в областта на информационните технологии.
Произвежда естествени обвивки за колбаси с висококачествена техника.
Застрахователна дейност.
Търговия с художествена литература, учебници, учебни помагала, канцеларски материали, материали за художници, производство на тетрадки.
Производство и преработка на дървесина, детайли за мебелното производство, обазавеждане и други.
Най-големия цех за поцинковане на детайли в България. Извършва блестящо поцинковане на детайли с дължина до 4м. Фирмата изработва също заземителни шини и колове за енергетиката.
Производство и реализация на сладкарски изделия - над 50 вида торти и близо 100 вида дребни сладки, соленки, целувки, кексове, плодови пити и други. Запазена марка е МЕДЕНИЯ ЕЖКО. Партньори: МЕТРО КК, Билла България, Фантастико и други големи търговски вериги и хипермаркети в цялата страна. Разполага с верига от дистрибутори в почти всички големи градове.
Компания от системата на ОРЕЛ - Г - ХОЛДИНГ АД. Първата частна застрахователна компания на българския пазар с предмет на дейност животозастраховане, регистрирана с решение на СГС № 9035/1992 г. Компанията сключва всички видове застраховки: Живот - пенсионни, здравни, женитбени; Детски застраховки и застраховки Злополука. Гаранция за сигурността на застраховането е акционерното участие на МЮНИХ РЕ в ОРЕЛ - Г - ХОЛДИНГ АД.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.