download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 130/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Производство и търговия с медицински консумативи: спринцовки, сонди и катетри, диализатори и хемолинии, инфузионни и трансфузионни системи, уринаторни и колостомни торби, ендопротези.
Спедиторски услуги: превоз на цели и групажни товари по шосе от/за Европа, Близкият изток и страните от ОНД; контейнерен превоз на товари по цял свят; транспорт на тежки и извънгабаритни товари; превоз на товари по река Дунав; логистика и митническа обработка на товарите, претоварване и складови услуги в собствен склад под митнически контрол към МБ ТК Европа; транспортни застраховки; превоз на личен багаж; морски транспорт.
Директен внос на: декоративни самозалепващи профили, кантове и лайстни за мебели; Профили и кантове за мебели; Луксозен мебелен и месингов обков; Месингови лайстни, профили и парапети; Осветителни тела.
Проектиране и производство на микропроцесорни контролери за управление на светофарни уредби. Проектиране и цялостно изграждане на светофарни уредби, улично осветление, промишлени контролери.
Единствен и официален дистрибутор на Spirax Sarco за България. Внос и търговия с изделия за парокондензатни системи: кондензни гърнета - всички конструкции и размери; редуцирвентили; предпазни вентили; терморегулатори, филтри, спирателни и възвратни вентили, обезвъздушители, кондензни помпи и др.
Производство и доставка на: алармени системи, видеоконтрол, контрол на достъпа, фолио за стъкла, бронирани стъкла, монетарници.
Проектиране и производство на специализиран хардуер в областта на серийните комуникации, предназначен за многопотребителски системи: UNIX, LINUX, Windows NT. Внедряване на Internet технологии и решения. Изграждане на структурни кабелни системи, инсталиране и системна администрация на компютърни мрежи. Доставка, гаранционно и извънгаранционно обслужване на микрокомпютърни системи и периферия.
Доставка и монтаж на: климатични, вентилационни, отоплителни и технологични инсталации за обработка на въздух за битови, обществени, промишлени помещения и сгради - HITACHI и GEA Air Treatment Division, Германия; пожароизвестителна, охранителна и осигурителна техника за помещения и сгради от всякакъв характер, производство на DSC Group of Companies.
Консултации в сферата на недвижимите услуги.
Разработка, производство, продажба, монтаж и поддръжка на телекомуникационно оборудване: телефонни централи - учрежденски, градски, специални, конвертори на сигнализация, измервателни системи за проверка на абонатна част и крайни устройства за централите от ОКТМ.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.