download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 22/98 (973 фирми общо)следваща >>
Международна спедиция и транспорт.
Официален вносител на автомобили и мотоциклети BMW, автомобили Rover и Land Rover. Предлага резервни части и сервизна дейност за тях.
Международен транспорт, спедиция, групажни превози. Склад за групажни превози в Италия.
Предлага бутала и сегменти за леки и товарни автомобили, консумативи за всички видове леки автомобили, авточасти за руски автомобили.
Официален вносител на гуми GoodYear, Sava и джанти Gianetti. Продажба и сервиз на гуми и джанти за всички видове автомобили. Продажба на масла и греси Fina.
Пътническа агенция. Извършва пътнически превози в страната и извън нея. Дава автобуси под наем. Действащи вътрешни линии към момента София-Сливен-София и София-Ямбол-София.
Търговия с моторни масла и горива.
Международен транспорт с високообемни хенгери 116 куб.м.; дрехарка 95 куб.м.; цистерни за хранителни продукти, химикали и горива.
Извършва разработка, производство и търговия в страната и чужбина на следните изделия: главни и колесни спирачни цилиндри за електро- и мотокари, леки и товарни автомобили; хидравлични помпи - подхранващи помпи по лиценз на фирмата REXROTH, хидравлична зъбна помпа с вътрешно зацепване за ХДП на мотокари, маслени помпи за ДВГ Перкинс и др.; хидравлични елементи - предпазно-преливни клапани, регулатори на дебит, редукционни клапани, бързосменни съединители и др.; хидравлични станции, които са самостоятелен източник на работна течност с определен дебит и налягане; въжета за ръчна спирачка, които се вграждат в кари, леки и товарни автомобили; складова техника - транспалетни колички, високоповдигачи - ръчни, хидравлични и електро-хидравлични и др. По желание на клиента има възможности да изпълнява и поръчки по мостри или чертежи на подобни изделия и възли.
Предлага оборудване за автосервизи и пунктове за годишни технически прегледи, материали за вулканизация на автомобилни гуми.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.