download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 79/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Строителен надзор в проектирането и строителството. Оценка на инвестиционни проекти. Прединвестиционни проучвания. Оценка на недвижими имоти. Дейности по кадастъра. Надзор на съоръжения с повишена опасност.
Предлага обзавеждане за дома, офиса, хотели, ресторанти и др. Също столове, маси, тапицирани мебели, шкафове и всички други луксозни мебели от масивна дървесина - череша, чам, бук, топола, дъб.
Производство на ДЪРВЕНА ДОГРАМА със стъклопакет и всички видове отваряне "фолксваген", хармоника и пр. - от трислойна слепена дървесина, почистена от недостатъци; най-качествените ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ по Ваши размери с покритие от MDF или от естествен дървен фурнир, лакирани; тип "американски", боядисани според Вашите вкусове; луксозни врати от дърво. Производство на МЕБЕЛИ ЗА ХОТЕЛИ; кухни по поръчка, мебели по поръчка.
Предлага машини и материали за нанасяне на висококачествени полиуретанови хидроизолации, топлоизолации, гео мембрани, подови покрития, изолация на цистерни, настилки за паркинги и гаражи, системи за капсулиране на бетон, дърво, азбест, басейни и др. Нанасяне на високо абразивоустойчиви покрития върху всякаква повърхност. Машини, пистолети и резервни части за пръскане на полиуретан и полиуреа. Възстановяване на печатни валци, поансони и ролки с полиуретан. Най-доброто съотношение цена/качество. Изработка на обемни рекламни 3D фигури за външно и вътрешно оформление от най-малките до над 200 м3..
Ново поколение уплътнители, силикони, полиуретанова пяна, лепила, спрей бои и аксесоари.
Фирма за добив итърговия със градешки камък. Предлага камък, за зидария, плочи за настилка, облицовка и др. Доставка на място. Изгодни цени и корекност.
Продуктова листа: Сепаратори за стартерни акумулатори и индустриални батерии от ПВХ; Плоскости и профили от Дърволит и ПВХ; Тръби от НПВХ - безнапорни; Тръби защитни за оптични кабели от HDPE. Единствен производител в страната на сепаратори от ПВХ с дългогодишен опит и традиции. Произвежданите продукти удовлетворяват потребностите на акумулаторните заводи в страната и се реализират продажби в Сирия, Египет, Пакистан, Индия и др. Плоскостите от Дърволит и ПВХ със своите специфични физико-химични свойства: водоустойчивост; устойчивост в агресивна среда; трудно горими; възможности за оцветяване, боядисване, лакиране. Намират приложение за: Производство на класни дъски; Организиране на експозиционни площи, изложения и търговски обекти; Рекламни пана и табели; Облицовки по стени и тавани на складови и животновъдни помещения; Врати, изложени на въздействието на влага; Плотове и приспособления при производството на сирене, кашкавал и сладкарски изделия; Облицовки на БУС-ове, превозващи плодове, зеленчуци и хранителни продукти; Изработване на вентилационни въздуховоди за отвеждане агресивни газове; Изработване съдове за съхранение на агресивни вещества /киселини и основи/. Произвежданите тръби от НПВХ - безнапорни в диапазона ф16 - ф160 мм намират добър прием на пазара и широко приложение за: Ел. и телекомуникационни подземни мрежи; Вертикални и отвеждащи тръбопроводи от санитарни възли; Канализационни тръбопроводи във и извън сгради; Отвеждащи тръбопроводи от водосъбирателни съоръжения на сгради. В Полисеп АД е внедрена и се поддържа система за управление на качеството ISO 9001:2000.
Производство на пластмасови бутилки от 1л и туби 2, 3 и 5 л. от полиетилен подходящи за моторни масла, авто козметика, антифриз, битова химия, боза, сиропи и мн. други. Производство на оградни мрежи с полимерно покритие. Размер на кутииката 4х4, 4.5х4.5, 5х5см, височина от 0,3 до 4 метра. Цветове по желание.
Фирмата е вносител на HDPE и MDPE тръби и фитинги за водопроводи, газопроводи, канализации, танкове за химически и агресивни течности. PPRC тръби и фитинги за водопроводи и канализации.
Проектиране и изпълнение на специални взривни работи, разрушаване на сгради и съоръжения в населени райони, скални изкопи по взривен способ вкл. пътища и тунели, разработка на кариери. Проектиране и изпълнение на хидротехнически съоръжения. Транспорт на взривни материали (ADR) до 3.5 тона.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.