download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 208/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Съвременни пречиствателни станции с биологично пречистване, подходящи за едно-, двуфамилни къщи, офиси, предприятия, хотели и малки населени места. Аеробна технология на пречистване, която няма нужда от поддръжка и консумативи. Технологията BioCleaner® е уникална аеробна технология, единствена по рода си без аналог. Разработена и патентована от екип учени на чешката компания "ENVI-PUR", тя поставя началото на ново поколение пречиствателни станции с изключителни показатели на пречистване на отпадъчните води. Показателите са легитимирани в оторизирани лаборатории на Европейската комисия по екология (EEC) след прецизни тестове и са без конкуренция. Пречиствателни станции BioCleaner® са изработени от изключително здрав, висококачествен и хомогенен полипропилен. Дебелината на полипропилена от който са изработени моделите от "ВС-4" до "ВС-25" е от 8мм(0,8см) до 10мм(1см), а дебелината на моделите от "ВС-30" до "ВС-150" е от 80мм(8см) до 100мм(10см) в зависимост от модела. Формата, дизайнът, конфигурацията, здравината на материала и уникалната технология ги прави практически вечни. Технологията на пречистване на тези пречиствателни станции е резултат от дългогодишна разработка на чешки учени и е патентована и сертифицирана от чешката фирма ENVI-PUR . Оторизиран представител на фирма ENVI-PUR за България е българската Ейч Джи Енд Сонс, която вече е монтирала стотици пречиствателни станции на територията на страната. Чешките пречиствателни станции BIO CLEANER се доказаха като най-сполучливите съоръжения за пречистване на отпадъчни води в цяла Европа.
Стенни кондензни и газови котли от ново поколение, предназначени за малки и средноголеми потребители (къщи, вили, магазини и др.).
Производство и търговия на цистерни от пластмаса и резервоари за вода от LLDPE.
Фирмата е с дългогодишен опит в производството на външни LED осветителни тела. Основен акцент е улично осветление, градинско и парково осветление, промишлено осветление, както и прожектори.
ФИКС София ООД предлага голямо разнообразие от подови настилки - винилови („ПВЦ”) и линолеум за обществени сгради: детски градини, училища, болници, лаборатории, стоматологични кабинети, спортни настилки за училищни салони, спортни зали, фитнес центрове, мокети за обществени сгради, саморазливни или самонивелиращи се замазки, епоксидни подови покрития и др.
Мобилд Рент продава и отдава под наем мобилни огради (решетъчни и плътни), офис контейнери под наем и продажба с различни размери, складови контейнери и постоянни оградни системи.
Произвеждаме фасадни профили и орнаменти от стиропор. Предлагаме и висококачествена фасадна декорация, 3Д дизайн на архитектурни орнаменти, профили, фризове и колони от стиропор за твоята къща, дом или сграда. Декоративни профили, орнаменти, облицовки и 3Д пана и от стиропор се израбоват за всеки наш клиент. Можем да реализираме всеки един дизайн и идея за фасада и екстериор.
Нашите продукти са резервоари изработени от полиетилен (LLDPE) за съхранение на вода с вместимост от 8 000 до 50 000 литра, които се вкопават в земята.
Фирма “Профилукс 2008” е създадена, за да удовлетвори нарастващия интерес на българския потребител към продукти, съчетаващи предимствата на AL и PVC профили.
Монтаж на парапети. АДИ Дизайн 2020 ЕООД работи само с висококачествени материали. Ние влагаме прецизност във всеки детайл и по този начин постигаме безупречен резултат при изработката на нашите парапети.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.