download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 264/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Дигитален широкоформатен печат върху винил; Дигитален широкоформатен печат върху PVC фолио; Надписи и графики върху PVC фолио; Печат върху текстил; Ситопечат върху плат, фолио, PVC плоскости; Обемни и пластични букви; Светещи и осветени кутии; Метални рекламни конструкции и съоръжения; Изграждане на изложбени щандове; Изработка на табели; Брандиране на автомобили; Изработка на сувенири и дизайн; Изработка на етикети; Изработка на плакати; Изработка на стикери; Изработка на каталози, брошури и листовки; Изработка на календари и визитки; Изграждане на цялостна рекламна стратегия; Изработка на медия клипинг – мониторинг; Изработка на маркетинг план;
Деко Стил А ЕООД е създадена в началото на 2003 г. Фирмата се занимава с изработка на завеси, пердета, щори, покривала за легла, японска стена, декоративни възглавници, декорации и др. Фирмата е директен вносител на платове за интериорен и екстериорен тексил от водещи европейски фирми. Извършва монтаж на всякакъв вид корнизи. Индивидуални проекти за всеки дом, хотел или офис.
Архивиране на хартиен носител и дигитално управление на документи. Съхранение, архивиране и дигитализиране на всички видове архиви. Сканиране и складиране при всички необходими охранителни и предпазни мерки в специални складови помещения. Управление на входящата и изходяща кореспонденция. Електронно управление на архивите и на работния поток документи. Предлаганите услуги се адаптират към нуждите на всеки наш Клиент. Конфиденциалността на информацията е гарантирана.
Противопожарна техника и лични предпазни средства. Работни облекла, ръкавици и обувки. Алпийски принадлежности. Търговия с пожарогасители, шлангове, спирателни кранове, струйници, пожарни касети, противопожарни одеала, надземни и подземни хидранти, евакуационно осветление, указателни знаци и табели. Сервизно обслужване на всички видове пожарогасители и кофпомпи. Поддръжка и изграждане на пожароизвестителни инсталации. СОТ системи. Изготвяне на документи за пожарна и аварийна безопасност и планове за евакуация. ЖАНИНА ЕООД е член на Национална Браншова Асоциация "Пожарна и аварийна безопасност" от 2004г. и в нея работи специално обучен персонал за извършване на сервизна дейност.
Запознанства в страната и чужбина с цел брак, без възрастови ограничения.
Съдействие за бързи кредити от всички банки.
BG-WEB предлага на своите клиенти планиране, дизайн и изработка на уеб сайт, оптимизация и популяризация на нови и съществуващи сайтове. Интернет реклама.
“БУЛСТОН” ЕООД е производител и директен вносител на изделия от гранит, мрамор, варовик, травертин, слейт и други естествени скални материали, както и на висококачествен бамбуков паркет, стоманени входни врати и градински мебели. Използвани материали: - варовик, мрамор, гранит, травертин, гнайс, пясъчници, слейтове и др. Производство и монтаж на: - слабове – стандартни от мрамор, гранит и варовик, - кухненски, бански и бар плотове, каменни мивки; камини; стъпала и подпрозоречни плотове; плочи за настилка и декоративни пана; - масивни фасадни и интериорни елементи- колони, балустри, фризове, корнизи, - паметници, - цялостни интериорни и екстериорни поръчки от камък по поръчка. Директен внос на: - гранити, мрамори, пясъчници, слейтове и травертини от Гърция, Италия, Турция, Индия, Бразилия, Египет, Китай и др. - мебели – маси, столове, мека мебел, - висококачествен бамбуков паркет, - висококачествени входни стоманени врати.
Широка гама детективски услуги, гарантирана анонимност, коректност, професионализъм, ниски цени по договаряне.
Продажба на оригинални и съвместими консумативи за принтери, копири и факс апарати. Професионално зареждане и рециклиране на тонер касети. Сервиз на периферна и компютърна техника. Проектиране и изграждане на локални компютърни мрежи и системи за видеонаблюдение.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.