download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 96/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Производство на силова промишлена електроника: токоизправители за галванотехника, заряд на акумулатори, постояннотокови двигатели; инвертори /тиристорни или транзисторни/ за индукционно нагряване, закаляване и топене. Резервни захранвания. Променливотокови регулатори за съпротивителни пещи - регулиране и стабилизиране на температура, мощност или друг параметър.
Проектиране, доставка и монтаж на професионално кухненско оборудване, инструментариум и аксесоари за вино и масата.
Ремонт на стартери и генератори. Компютърна диагностика на автомобили.
Дружеството има за предмет на дейност: изграждане, ремонт и подръжка на електрически мрежи и инсталации – средно и ниско напрежение; изработка, монтаж и подръжка на електрически табла и уредби – средно и ниско напрежение. Компютърни мрежи. Сертификати. Гаранция.
Фирмена страница на АМТек ЕООД за производство на струговани детайли с толеранси в областа на µм за различни области на промишлеността.
Продажба на компютърни компоненти и системи, преносими компютри - Toshiba, Fujitsu Siemens, ACER, HP, асемблиране на компютри; продажба на периферия - LCD и TFT монитори, лазерни, матрични и мастилено-струйни принтери. Доставка на консумативи за принтери, пълнене на тонер касети. Дилър на копирни машини "Toshiba", доставка на консумативи и части за тях. Продажби и доставки за цялата страна и на офис консумативи-фото хартии за принтери, принтерни хартии и др.
Проектиране и изграждане на външни ел. захранвания, трафопостове, въздушни и кабелни електропроводни линии, изкопни работи, рязане на бетон.
Фирмата е вносител на взривобезопасно електрооборудване, аварийно и евакуационно осветление, индустриално електрооборудване. Всички продукти предлагани от Елнет ЕООД притежават маркировка за съответствие, а тези, предназначени за инсталиране в потенциално експлозивна атмосфера - ATEX сертификат.
Системи за сигурност: - Домофонни и алармени системи, - Видео наблюдение, - Контрол на достъпа, - Продажба и сервиз. Конкурентни цени и висок професионализъм.
Внос и продажба на банкнотоброячни машини (банкнотоброячи). Търговска и посредническа дейност. Разработване на външни пазари. Маркетингови консултации.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.