download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 48/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Внос: на масла MOBIL; на безазбестови уплътнения и изолации Frenzelit; Метални, тъкани и еластомерни компенсатори; Металпластици BELZONA; Морски химикали и газове; Морско техническо оборудване и екипировка.
Официален представител, вносител и дистрибутор на автокозметика Sonax, Германия; моторни масла и добавки Liqui Moly, Германия; вериги за сняг Konig; филтри, свещи, чистачки, ел. кабели Champion. Представител на Remus - ауспуси и на Sparco - картинг принадлежности.
Извършва абонамент на печатни издания и абонамент на ведомства.
Представител за България на: TURCK GmbH -Германия - производител на безконтактни датчици - индуктивни, капацитивни, магнитно-индуктивни, ултразвукови и оптични, датчици за контрол скоростта на флуиди, датчици за налягане, оборотомери, галванични и Ех-разделители, захранващи блокове, аналогови повторители, конвертори, нивомери, термисторни контролери, средства за автоматизация - Ех изпълнение; Бус-системи, Comat AG -Швейцария - релета, релета за време, токови и напреженови защити, Kuebler GmbH - Германия - енкодери, броячи и броячи на моточасове, J.Auer GmbH - Австрия - звукова и светлинна сигнализация, Ех- и водозащитени телефони.
Производство на: охранителна техника, радио системи за оповестяване и следене на обекти с технически средства, пожароизвестяване, GPS системи.
Проектиране на интегрални схеми и телекомуникационни системи.
Разработка, производство и сервиз на CNC системи и електрозадвижвания. Преоборудване на стари и производство на нови машини за лазерно и плазмено рязане, стругове, фрези и др.
Разпространение на печатни периодични издания чрез ръчна продажба и абонамент.
Сушене, калибриране, обеззаразяване на хибридна царевица. Почистване и заготовка на семена от всички зърнено-бобови и технически култури. Заготовка на семена от люцерна, ким, кориандър, бял трън и др. Семепроизводство и продажба на сортови семена.
Внос и търговия на едро с: канцеларски материали; консумативи за електрониката; почистващи средства за офис техника и оборудване на фирмите Kores - Австрия и Kleinmann - Германия; внос на рекламни сувенири и луксозни пишещи изделия на немските фирми Inform Plastik и Messmer.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.