download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Електронен Коран

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Автор
Съобщение
grigorofff
Вто, 27.11.07, 21:45
Предполагам че след като DOWNLOAD.BG никога не е пускала "ЕЛЕКТРОННА БИБЛИЯ", от какъв ЗОР ни пуска "ЕЛЕКТРОНЕН КОРАН" в християнска България? Юсуф Исмаилов да пусне корана в турция, ние не сме турци!!! А обновяващия manzil da go .......--... Не може да получиш образование в държава, в която си се родил, да живееш,и в същото време да налагаш корана като на друговерци. Може би са много туркоезичните (българи) в DOWNLOAD.BG...не знам?
grigorofff
Вто, 27.11.07, 21:59
Докога DOWNLOAD.BG ще пълни сайта с баластра?
anonymous
Сря, 28.11.07, 10:51
СКАНДАЛНО! Коран в български сайт - няма ли кой да го изтрие? Трябва поне малко контрол в един от най-посещаваните и уважавани български сайтове!
dhtj
Сря, 28.11.07, 11:22
Там е номера никой няма да го истрие защото е БЪЛГАРИЯ
mitko
Сря, 28.11.07, 11:32
Господин Григоров,
Давате много добра идея за "ЕЛЕКТРОННА БИБЛИЯ". На драго сърце ще я публикуваме и тя ще бъде радост за нас - християните. Стига да се появи като предложение. Ако Дядо_поп /потребител в сайта/, прочете това може да даде ценни съвети за възможностите това да се осъществи.
В момента има електронна Библия - BibleDatabase но след като инсталирате програмата задължително си изтеглете българският вариант, посочен в линка на описанието.
Предложеният тук електронен Коран е преведен на БЪЛГАРСКИ от Цветан Теофанов и може да се чете от всеки, който знае български език! Необходимо ли е мюсюлманите в България да учат турски за да могат да прочетат Корана? Юсуф е програмиста, който поддържа програмата. А ако Библията се преведе на турски в Турция ще има много хора, на които ще им е интересно да я прочетат.
Хайде със здраве!
редактиран от mitko на 28.11.07 11:53
редактиран от mitko на 28.11.07 11:59
редактиран от mitko на 28.11.07 13:24
insecteater
Сря, 28.11.07, 21:09
Хех, интересно. Винаги съм искал да хвърля поглед и на това чудо на човешката култура. Ето че го намирам на български и безплатно
Благодаря.

Тука гледам по-горе някакъв се зъби до небесата. Все едно гледам някой върл поклонник на исляма да се зъби срещу незабулените жени. Защо - не могат да ти кажат. Коне с капаци - от един дол дренки.

anonymous
Сря, 28.11.07, 21:29
” Хех, интересно. Винаги съм искал да хвърля поглед и на това чудо на човешката култура. Ето че го намирам на български и безплатно
Благодаря.

Тука гледам по-горе някакъв се зъби до небесата. Все едно гледам някой върл поклонник на исляма да се зъби срещу незабулените жени. Защо - не могат да ти кажат. Коне с капаци - от един дол дренки. „

А случайно ли тази книга е наречена от Салман Ружди Сатанински строфи ? Или двете кули пак случайно бяха взривени в името на тая сатанинска религия.А чие дело са атентатите в Англия и Испания .И в името на тая зловеща религия не бяха ли убити повече от 300 деца в Русия.Историята се повтаря хиляди пъти и такива като вас които са слепи и не виждат повече от две педи пред носа си за просто за съжаление.
insecteater
Сря, 28.11.07, 21:41
В името на коя зловеща религия по-точно? Това го прецени като прочете корана ли?

Ислямът сам по себе си е мирна религия. А всеки човек е отговорен за своите си действия. И не виждам как ислямът може да е отговорен за работите които споменаваш. Процесът е обратен.
Или искаш да ми кажеш, че повече от един милиард души са хора втора категория и не заслужават да живеят само и единствено защото са последователи на исляма.? И че тази религия както всяка друга по белия свят не заслужава да и се отдаде дължимото ако щеш с чисто познавателна цел?

Много мразя хора които си намират слепи оправдания за постъпките си. А това далеч не са само и единствено хора свързани с корана. Арийската раса, сибир, червените кхмери ако щеш.

Вий се изкарвате по-светци и от папата, който между другото (предишният) отрича връзката между терора и идеологията на исляма.

stefankr
Сря, 28.11.07, 21:47
От 2004 година в Download.BG е представена Компютърна БИБЛИЯ и BibleDatabase
insecteater
Сря, 28.11.07, 22:08
Цитат
” insecteater ти на глупак ли се правиш или наистина си такъв ? Посочените по горе престъпления сляп ли си да ги видиш? Ще питам защо в такива деяния не са замесени будисти хиндуисти или други а изключително мюсюлмани.Лично нямам нищо против религията им ,но не мога да си затварям очите пред подобни престъпления. „

Можеш ли да ми разясниш, по какъв начин публикуваната тук програма срещу която толкова плюете е отговорна за тези престъпления?

Сещам се за александрийската библиотека - изгорена от фанатици християни, както и нацистите, които изгарят книги и произведения на изкуството на берлинския площад. Същото виждам и сега - някакви фанатици ревностно си пазят територията по най грозен начин.

Как точно не си затваряш очите пред такива престъпления?
И как запознаването ми с корана и от там увеличаването на общата ми култура, ще ме направи съучастник на тези престъпления?

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.