download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Как прекарахте отпуската.......?

<1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
dreamskill
Сря, 13.08.08, 16:47
anonymous
Сря, 13.08.08, 19:28
А къде е това?
Като гледам май не е Варна!!!
dizazter1924
Чет, 14.08.08, 20:04

RE: Как прекарахте отпуската.......?

” А къде е това?
Като гледам май не е Варна!!! „
В Китен :}
phrozencrew
Съб, 16.08.08, 19:51
tochnia1, и аз днес се върнах от Поморие. Мисля, че обслужването и въобще градчето не са толкова зле. Но ние бяхме в квартала, защото е по-спокойно. В града съм пил само няколко бирички и направихме само една вечеря в едно ресторантче до кея. Абе хареса ми! През другото време си кибичехме на плажа в "квартала" срещу хотел "Сънсет Ризорт". Е тоя хотел няма равен! Ето една снимка да го видите:
хотел "Сънсет Ризорт" - Поморие
хотел "Сънсет Ризорт" - Поморие

Едни хора до нас на плажа казаха, че наема на апартамент на ден е 380 лв.
Направихме си и разходка до Несебър - променил се е до неузнаваемост. Всяка кибитка в стария град вече е павилионче, а народ, народ....
Имам и снимки от Несебър. Ето някои мои снимки от лятната ми почивка на морето, които снимах с FZ18 (по-редовните посетители на форума сигурно знаят как стигнах до идеята да си купя тоя Panasonic):

http://pomorie-nesebyr-2008.hit.bg

ПС: tochnia1, и аз правих папарашки фотки на плажа, но мисля, че снимките с тоя зум са прекалено откровени за аудиторията под 18 години, за това и не ги включих в галерията .

редактиран от phrozencrew на 16.08.08 19:52
cb-eh
Съб, 16.08.08, 19:56
нямам почивка нямам отпуска 100 % кпд
anonymous
Съб, 16.08.08, 20:26

RE: Как прекарахте отпуската.......?

” нямам почивка нямам отпуска 100 % кпд „
не се отчайвай не си сам,важно е КПД-то да е на ниво всичко друго е бош лаф работа
Но поне може да се мечтае ,това е бесплатно
anonymous
Съб, 16.08.08, 20:35
извинете за невежеството, но какво е кпд?
редактиран от anonymous на 16.08.08 20:35
anonymous
Съб, 16.08.08, 22:58

RE: Как прекарахте отпуската.......?

” извинете за невежеството, но какво е кпд?
коефициент на полезно действие
човек се учи докато е жив,не се извинявай
tochnia1
Нед, 17.08.08, 02:42
phrozencrew, здравей! Радвам се, че ти е била приятна отпуската, като на мен.Е, с изключение на Поморие де Може би защото не си обърнал внимание, но и както си казал не си посещавал много.Аз не заклеймявам Поморие тотално, просто не ми хареса и не мисля, че ще се върна пак там.Ние със семейството ми се хранехме само на вън.Е, за четири дни сме посетили само 8 заведения и няколко кафенета......Но всичко се държеше сякаш сме им длъжни.Ако сметката е под 30 кинта все едно те имат да ми ги дават.А пък не дай си Боже да ги върнеш за минерална вода или оливарник.Готови са да ми преядат гърлото.

  Атракциите си бяха на ниво.Плажа също хотела перфектен с отличен персонал.Споменах в първият си пост за това.Може би персонала на хотела ни вдигнаха летвата и очаквахме от всички такова обслужване.

 Върха беше, като се качихме аз и сина ми на едно корабче.Седнахме зад мостика и слушахме коментарите за туристите.Най-откровено капитана на корабе питаше периодично дали не се задават балъци по кея за да ги привикат на корабчето

 Та phrozencrew, като цяло съм доволен от почивката на морето, въпреки, че не личи от коментарите ми.Все пак си е почивка и си беше готино.
 Понеже спомена за Несебър - забеляза ли, че се е слял с Равда?Между Несебър и равда няма свободно пространство, както между другите градове и села.
 В стария град Несебър си попраяхме път между тълпата за да се придвижваме.Още на влизане в стария град от ляво срещу телескопите (беше късно и тъмно) си купих светеща шапка за да ме вижда сина ми и да се ориентира къде съм.Сразочарование забелязах навътре, че има още поне 30 татковци с такива шапки и испотих ръката на малкия от "стискане".
 Имаше един щанд (бутка,магазин, сергия) с часовници - от ляво пак.Супер ефектни и пълна имитация и копие на оригинални за по 8.50 - 12 кинта.Перфектни за сувенир и не само.Ако на някой му предстои ходене нека се отбие там.Ще му хареса, а и по-нагоре има подобни магазини, но по-скъпички.Искефи ме и щанда с тениски - всичко от историята на СССР.Супер готини апликации и надписи - 15 кинта.Малко си падам русофил и награбих доста :) Любимата ми е - За Родину!За Сталина! с чудесна апликация

 Р.Р. Имам смайващи снимки тип папарак, но както казваш, не е прилично да се побликуват.Позволих си само една, която не е толкова хард :) Апарата не ми е нещо особено, но пък е Кодак.Нисък клас, но все пак с добавената памет прави 2000 снимки 7 мегапиксела и 1 час и 52 минути клип.Аз си го харесвам.

редактиран от tochnia1 на 17.08.08 03:04
phrozencrew
Нед, 17.08.08, 09:20

RE: Как прекарахте отпуската.......?

” ... Понеже спомена за Несебър - забеляза ли, че се е слял с Равда?Между Несебър и равда няма свободно пространство, както между другите градове и села....
...Апарата не ми е нещо особено, но пък е Кодак.Нисък клас, но все пак с добавената памет прави 2000 снимки 7 мегапиксела и 1 час и 52 минути клип.Аз си го харесвам. „

tochnia1, забелязах сливането с Равда! Направо щях да падна от коня! От доста време не бях ходил нататък и въобще си нямах на идея, че Равда от едно малко село се е превърнала в дълъг хотелски комплекс. Една от снимките в албумчето, което сложих по горе е точно Равда с хотелите. Снимката е правена от рейса и не е особено качествена, но дава добра представя на какво прилича Равда:

За снимките с Kodak мога да ти кажа, че от тази малка камерка можеш да извадиш още доста повече. Снимал съм с подобен модел на Kodak. Май беше C813. Ако се стараеш да не използваш светкавицата и снимаш на ISO 80 или ISO 100 снимките стават много чисти, разбира се ако държиш стабилно апарата при ниска осветеност. Но и Kodak започва доста да шуми при снимки над ISO 200.
До колкото помня този модел не позволява ръчно задаване на ISO при 2 режима - SCN и Портрет. Казвам ти го, защото забелязах, че снимката с костите в Батак може да се направи доста по-детайлна ако смъкнеш ISO-то, което в момента ти е било на 200. Просто като идея.

<1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.