download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

За новия спамер на форума. Внимавайте с пощата!

Автор
Съобщение
dreamskill
Чет, 11.12.08, 00:10
ryc,ти си нудист!
танясекс
Чет, 11.12.08, 00:11
Кой да се прави на разбирач

ОБЯСНИ

АКО ОБИЧАШ

редактиран от танясекс на 11.12.08 00:14
редактиран от танясекс на 11.12.08 00:15
dreamskill
Чет, 11.12.08, 00:13
таняпорно,има голяма разлика между разбирач и ИТ(Идиот-Темерут) специалист!
stanimir_78
Чет, 11.12.08, 00:15
Всички му влизаме във филма на т'ва педалче и то се кефи....
Трябва да спрем просто
oldcastle
Чет, 11.12.08, 06:04

RE: RE: За новия спамер на форума. Внимавайте с пощата!

” phrozenе,видя ли това? „

И какво от това??? Какво доказваш с това като показваш, че Шантал и styllisima са един и същ човек? Това го знаят много хора. Трябва да те разочаровам ама не си открил топлата вода... Слушай dreamskill, ediz, едиз, патладжан, компир, кабак и още там какъвто си, май имаш къса памет? Е, аз ще ти припомня, че 2007 година имаше един проблем с логването и много хора си направиха други никове (също и ти да не останеш назад), за да могат да влизат. Припомни си и ти ето и ето
А и там styllisima си е казала коя е. Който има очи да гледа. Така че последните ти няколко поста са напълно безполезни, бих казал и излишни. Не помагат за приятелството - напротив. Не съдържат полезен съвет - напротив. Не съдържат и никаква интересна информация.

Сега пак да се върна на темата. Баси тъпия дето съм??? Не мога да разбера значи, получен е имейл чрез download.bg който е спам ама някак си идва и от styllisima.nicetopics.com ??? Ама има намесена и някаква си галерия в цялата работа... На вуйчото сестрата, че на нейния мъж шурея... а бе оплескана работа. Наистина хора не схващам нещо... А въпросната таня, която е посочил Недялко изобщо не съществува във форума на styllisima. styllisima нито е собственик на сайта нито има някакви специални права. Форума е създаден с готов шаблон на phpbb2 и това. Ето тук : http://www.forumotion.com/ Всеки може да го направи, както каза Слънчо.
Айде поздрави на всички и ще се радвам да се изяснят нещата, защото не е приятно да те обвиняват в нещо, за което дори си нямаш и представа.

редактиран от oldcastle на 11.12.08 06:06
phrozencrew
Чет, 11.12.08, 09:04

RE: RE: RE: За новия спамер на форума. Внимавайте с пощата!

” Не мога да разбера значи, получен е имейл чрез download.bg който е спам ама някак си идва и от styllisima.nicetopics.com ??? „
НЕ! Имейла не идва от download.bg! За това не ги намесвай!
Когато идва от download.bg ресийв информацията изглежда така:
Received: from colocation.download.bg

А на спамера ресийв информацията изглежда така:
Received: from nobody by srv10.000webhost.com with local (Exim 4.68)
X-PHP-Script: tanya.web44.net

Занеш ли как да гледаш тази информация? Може би никога не си гледал информация за изпращача на писма, които си получавл и затова ти е толкова трудно да разбереш от къде идва жегата.Тази информация е в основата на спам-филтрите.
А връзката с форума, за който говориш все още седи на сайта tanya.web44.net. Ние не си я измисляме тази връзка, то просто си я пише най-отдолу на сайта, чак ще ти изкара очите.

boy4o
Чет, 11.12.08, 10:56
Сигурно тази сутрин съм забравил да си сложа главата за мислене, но не ми става особено ясно какво би могло да докаже, това че най-отдолу на сайта пише нещо? То стана май като оня виц - "Гледам, на вратата пише "ЖЕНИ". Влизам вътре, пък то било кенеф!"

Общо взето, не намирам особен смисъл в цялата тази дискусия. Всички знаем, че в Интернет совите не са сови.

galkamalka
Чет, 11.12.08, 11:43
Тоя phrozencrew много тЪпо разсъждавал?!? Язък, че някога ми се стори симпатичен. Тоя форум наистина те е променил-за нищо не ставаш вече! За deringer и insecteater същото абе подляри кво се зяждате с tochnia1, помните ли той къв приятел ви беше? Имаше и една кака.лара дето и от компютри разбираше...напоследък гледам само търчи да дава вотове за insecteater, д***ш ли му кво? Ония с патрулката правилно каза че от както ги има тия гласувания не ви оставало време за друго...Помните ли тук някога кви яки дискусии се развиваха? Само на Еди не сте успяли да промиете мозъка все още, добре че ви събужда чат пат с темите си за Ванката. Сигурно за тва е и най черен от отбор разбирачи. И бат Бойчо си е той и прав, че няма значение с къв ник си се логнал ама помните ли дядопоп, ricetek, kookki, hiroko и другите, които ви зарязаха, а замисляли ли сте що ви от е***а? Щото превърнахте целия форум в спамерски! Искате да се отделите и затворите в отбор разбирачи и като ви гледам цветовете успявате, само си гласувате помежду си и не цените вече никое чуждо мнение само ващо си или да очерните някой, който разбира до степен евентуално да стане червен, от къде тая злоба се завъди у вас???
Спрях да идвам защото ми изтрихте всички постове без причина но сега ми става ясно всичко щом сте направили личност като karadza мод. Някои призоваваха да излезне някой и да обясни що изчезвали постовете им и да изкарат списъка със спамерите ама не разбрахте ли че milen няма време от кибик в чата виж ако е да накажат някой, който напсувал истинска кучка да или пък да ви мотивират да глсувате...а че тия гласувания от както са измислени само конфликти зараждат никой не забелязва.
Тоя форум никога няма да бъде това, което беше преди 2007г. благодарение на злобарите тук
                           цАлУфКи
boy4o
Чет, 11.12.08, 12:07
Не мога да отрека, че критиката е отчасти справедлива. Наистина, има хора, на които съм фен и, затова, вероятно съм по-склонен да давам положителна оценка, отколкото на останалите. Това, очевидно не е съвсем справедливо.

Вземам си бележка.

anonymous
Чет, 11.12.08, 12:43
” А на спамера ресийв информацията изглежда така:
Received: from nobody by srv10.000webhost.com with local (Exim 4.68)
X-PHP-Script: tanya.web44.net

А връзката с форума, за който говориш все още седи на сайта tanya.web44.net. Ние не си я измисляме тази връзка, то просто си я пише най-отдолу на сайта, чак ще ти изкара очите. „

” Видях го. Сега да попитам:

Някой знае ли кой направи форума на шантал?

Ще ме накарате да обявя парична награда от 50 кинта за отговор с доказателства! „

Малко са 50 лв. но хайде от мен да мине.
Тука можеш да разбереш за форума нещо повече.
http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=170294
http://styllisima.nicetopics.com/forum-f1/topic-t1.htm

Няма да е лошо сам да си инсталираш форум от тоя тип и да му видиш функциите дали предразполагат към такова нещо.А за другия сайт с галерията не гарантирам но тук си сложил и картинка на сайт с твоето име който не ми се отваря и както е показано излиза че сам си си изпратил писмо.
В такава каша кой е този който ще разбере нещо,А сега давай парите на приятелите да се почерпят заради мен.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.