download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

За новия спамер на форума. Внимавайте с пощата!

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 10.12.08, 11:26

RE: RE: За новия спамер на форума. Внимавайте с пощата!

phrozencrew - г-н Недялко Войняговски - Диагноза комплексар.Всеки досег с тях е крайно неприятен,И те го знаят. Правят свинскиномера на всеки човек около тях, за да оправдаят непоносимостта на нормалните към тях.Стават агресивни щом някой се доближидо тях, защото не знаят как да се държат нормално. Говорят само с избранихора, от които имат файда и са принудени да общуватс тях, заради мизерното си оцеляване. Този познат до болка образ на класическия комплексар-phrozencrew, обикновено решава, че ако постигне добро социално и материално положение ще го уважават и харесват. Или поне другитеще бъдат принудени да го харесват. Нали така е свикналда се налага да харесвахора, които са по-висшиот комплексара. И така мачка, мизерства и вмирисва всичко около себе си . Мрази всички, мрази всичко, иска му се да изчистисвета от нормалните хора, защото той се отдалечава и отдалечава от тях.
-----------
anonymous
Сря, 10.12.08, 11:56
Благодаря за подкрепата точен! Твоят пост е изтрит но аз го видях сутринта просто не можах точно тогава да отговоря.Оказа се просто, че не е необходимо да си разбрал даден пост за да му напраскаш отрицателните мнения и да го осъдиш на бързо. И аз и ти знаеме че в онази нощ не присъстваха нито кака.лара нито phrozencrew нито deringer не видяха и твоя друг ник, даммм... Казах това защото и от тази тема изчезнаха 4-5 поста без причина точно онези постове в които ти phrozencrew направи забележка на download_er да спре да редактира мненията на dreamskill. Но явно много малко знаят, че мнения можеха да трият и редактират не само download_er и tochnia1. Много малко хора знаят че в онази нощ някой беше направил защита на download.bg(ако въобще има такава) на пихтия и аз не искам да вярвам, че може би модовете си направиха свирепа гавра с нас но все още никой от тях не е излезнал да обясни! Тук беше някав страшен цирк, И така някои просто решиха че наричам глупак някой зален може би но ако поне малко се вгледаш в поста ще откриеш че наистина както deringer се изрази има изречение, което е насочено персонално към някой личности а именно: Дано някой се хване в работа и да оправи проблема за да спрат да изчезват мнения без причина, полезни или неуместни те са съдържали информация, която може да бъде и от някаква полза на някой. Това вече наистина е към зелените но да не влизам в подробнисти за смисла на мнението-то вече е оценено,а аз осъден.
anonymous
Сря, 10.12.08, 12:59
Към phrozencrew
Форума който си посочил http://styllisima.nicetopics.com/ няма как да има нещо общо поради причината че е форум от http://www.editboard.com а styllisima. е поддомейн който дори начинаещ може да си инсталира.Изтрий styllisima и кликни на връзката http://nicetopics.com На готов форум не е възможно да се прикачи скрипт както се случи при мен.Според мен момчето което ти е изпратило писмото те е пратило за зелен хайвер и ти без да направиш проверка си решил че линковете са от форума.Добре че не е имало линк към някое министерство.
редактиран от anonymous на 10.12.08 13:03
редактиран от anonymous на 10.12.08 13:07
phrozencrew
Сря, 10.12.08, 13:28

RE: За новия спамер на форума. Внимавайте с пощата!

” Към phrozencrew
Форума който си посочил няма как да има нещо общо поради причината че е форум от http://www.editboard.com а styllisima. е поддомейн който дори начинаещ може да си инсталира.Изтрий styllisima и кликни на връзката http://nicetopics.com На готов форум не е възможно да се прикачи скрипт както се случи при мен.Според мен момчето което ти е изпратило писмото те е пратило за зелен хайвер и ти без да направиш проверка си решил че линковете са от форума.Добре че не е имало линк към някое министерство.
Ти не си ме разбрл правилно. За пореден път ето инфото от писмото на спамера:

Return-Path: <nobody@srv10.000webhost.com>
Delivered-To: ***@abv.bg
Received: from srv10.000webhost.com (server10.000webhost.com [64.191.3.101]) by pmx.abv.bg (Postfix) with ESMTP id 03D3A125FE5 for <****@abv.bg>; Mon, 8 Dec 2008 21:35:54 +0200 (EET)
Received: from nobody by srv10.000webhost.com with local (Exim 4.68) (envelope-from <nobody@srv10.000webhost.com>) id 1L9lwh-0002r5-Bm for ***@abv.bg; Mon, 08 Dec 2008 14:39:07 -0500
To: ***@abv.bg
Subject: =?koi8-r?B?ZG93bmxvYWQgYmc=?=
X-PHP-Script:
tanya.web44.net/mail/index.php for 90.154.215.148

Държа да отбележа, за хората, които не се занимават с програмиране, че това не може да се имитира! Имам в предвид удебелените букви. Ако някой не вярва нека си направи тест.
За да стане още по-ясно на тези, които още не са разбрали с тази картинка мисля, че всичко ще ви се изясни:

Прави ли ви впечатление съвпадението на адреса?
Относно кракването на форуми някой ден може да покажа едно филмче как се сваля phpBB форум, като му се инжектира фалшива заявка в базата данни.

... Ъ-ъ-ъ... И не ви ли писна да правим още излишно постове по тая тема. Верно, че се прави реклама на оня форум и на сайта на момичето, ам сигурно на някои вече им втръсна темата да излиза постоянно най-отгоре. Ще му излезне име на тоя спамер... всъщност можем и ние да му го измислим, например Ванко, Минко, Стамат, а защо не и Евгени. Хм дам, добре звучи.

редактиран от phrozencrew на 10.12.08 13:29
anonymous
Сря, 10.12.08, 13:47
Напротив разбрах те ,но това което показваш не значи нищо.На много форуми пише Powered by phpBB, но е много лесно да го промениш като Powered by phrozencrew.
Според мен е имало прикачен скрипт към галерията която е била нулирана/кракната/от някой програмист,която впоследствие да може да използва.Нещо като троянски кон.
Oooops щях да пропусна..........има и нещо положително в цялата история.Галерията и форума станаха известни
но тука не отваря нищо

редактиран от anonymous на 10.12.08 13:56
редактиран от anonymous на 10.12.08 14:03
oldcastle
Сря, 10.12.08, 14:16

RE: За новия спамер на форума. Внимавайте с пощата!

” Към phrozencrew
Форума който си посочил http://styllisima.nicetopics.com/ няма как да има нещо общо поради причината че е форум от http://www.editboard.com а styllisima. е поддомейн който дори начинаещ може да си инсталира.Изтрий styllisima и кликни на връзката http://nicetopics.com На готов форум не е възможно да се прикачи скрипт както се случи при мен.Според мен момчето което ти е изпратило писмото те е пратило за зелен хайвер и ти без да направиш проверка си решил че линковете са от форума.Добре че не е имало линк към някое министерство.

Благодаря Слънчо, изпревари ме. Тъкмо и аз щях да се обяснявам.

... и се чудя това мнение каква вражда разпалва, какви обиди или спам съдържа...?

редактиран от oldcastle на 10.12.08 14:24
кака.лара
Сря, 10.12.08, 14:26

Абе, в тоя там форум нямаше ли едно време някои си InsectEater и PhrozenCrew? Докато беше бетаверсия.
phrozencrew
Сря, 10.12.08, 14:54

RE: За новия спамер на форума. Внимавайте с пощата!

” Напротив разбрах те ,но това което показваш не значи нищо.На много форуми пише Powered by phpBB, но е много лесно да го промениш като Powered by phrozencrew.
Според мен е имало прикачен скрипт към галерията която е била нулирана/кракната/от някой програмист,която впоследствие да може да използва.Нещо като троянски кон.
Oooops щях да пропусна..........има и нещо положително в цялата история.Галерията и форума станаха известни
но тука не отваря нищо

Който има очи и душа вижда компанията на приятелчето Евгени - спамера. (oldcastle, мустаците много ти отиват). Слъчнчо, сещаш ли се кой е тоя човек, защото sv.valentin, statusmolia, putin, ryc, hels, q777, brigante... познават чози човек. Видях в едни логове разни неща. Но не само, че го познават, а сещаш ли се и какво друго? Аз и останалите потребители не падаме от Марс и не сме баш балами .
Искам да спра с никовете, защото има опасност да разкрия цялата група никове на човека, а някак си не ми се иска. Много пипарливо ще стане. Що не се криеш по-добре бе човек? Аз ли да те уча?
Тоя който е променил Powered by ... е направил и сайта. Кой друг по дяволите ще свързва глупавия форум (в който ни има всички никове дублирани) със сайта на девойката???!!! - Никой естествено!!! Освен тоя, който и е направил сайта. Много трудно беше да се сетя .
В какъв филм се е хвърлил Гената, просто не е истина. Но аз не съм психолог и не бих искал да го подлагам накакъвто и да било анализ, защото и сега ми се струва, че е чики-рики.
Ай стига повече спам в тая тема генчо, а! Виж какво е хубаво време, я излез малко на чист въздух!

Отказвам повече да отварям темата и да я чета! Аз съм нормален човек и ми писна!

dhtj
Сря, 10.12.08, 15:37
eeexee къф тоя екшън , не го очаквах тва за стария замък (oldcastle) ....... ее мислех че той е добър човек....
anonymous
Сря, 10.12.08, 15:45
” Благодаря за подкрепата точен! Твоят пост е изтрит но аз го видях сутринта просто не можах точно тогава да отговоря.Оказа се просто, че не е необходимо да си разбрал даден пост за да му напраскаш отрицателните мнения и да го осъдиш на бързо. И аз и ти знаеме че в онази нощ не присъстваха нито кака.лара нито phrozencrew нито deringer не видяха и твоя друг ник, даммм... Казах това защото и от тази тема изчезнаха 4-5 поста без причина точно онези постове в които ти phrozencrew направи забележка на download_er да спре да редактира мненията на dreamskill. Но явно много малко знаят, че мнения можеха да трият и редактират не само download_er и tochnia1. Много малко хора знаят че в онази нощ някой беше направил защита на download.bg(ако въобще има такава) на пихтия и аз не искам да вярвам, че може би модовете си направиха свирепа гавра с нас но все още никой от тях не е излезнал да обясни! Тук беше някав страшен цирк, И така някои просто решиха че наричам глупак някой зален може би но ако поне малко се вгледаш в поста ще откриеш че наистина както deringer се изрази има изречение, което е насочено персонално към някой личности а именно: Дано някой се хване в работа и да оправи проблема за да спрат да изчезват мнения без причина, полезни или неуместни те са съдържали информация, която може да бъде и от някаква полза на някой. Това вече наистина е към зелените но да не влизам в подробнисти за смисла на мнението-то вече е оценено,а аз осъден.

боли те фара пич ич не им обръщай внимание на тия, колкото и да им обясняваш никой от тях не беше тук в онази вечер! Говорят си нещо мелат си там..ама не знаят за кво става дума. Не знаят че полвината от тук присъстващите могат да трият и редактират мнения поради бъг в системата. точния знае много добре знае цялата история да.

” Който има очи и душа вижда компанията на приятелчето Евгени - спамера. (oldcastle, мустаците много ти отиват). Слъчнчо, сещаш ли се кой е тоя човек, защото sv.valentin, statusmolia, putin, ryc, hels, q777, brigante... познават чози човек. Видях в едни логове разни неща. Но не само, че го познават, а сещаш ли се и какво друго? Аз и останалите потребители не падаме от Марс и не сме баш балами .
Искам да спра с никовете, защото има опасност да разкрия цялата група никове на човека, а някак си не ми се иска. Много пипарливо ще стане. Що не се криеш по-добре бе човек? Аз ли да те уча?
Тоя който е променил Powered by ... е направил и сайта. Кой друг по дяволите ще свързва глупавия форум (в който ни има всички никове дублирани) със сайта на девойката???!!! - Никой естествено!!! Освен тоя, който и е направил сайта. Много трудно беше да се сетя .
В какъв филм се е хвърлил Гената, просто не е истина. Но аз не съм психолог и не бих искал да го подлагам накакъвто и да било анализ, защото и сега ми се струва, че е чики-рики.
Ай стига повече спам в тая тема генчо, а! Виж какво е хубаво време, я излез малко на чист въздух!

Отказвам повече да отварям темата и да я чета! Аз съм нормален човек и ми писна! „

ако щеш я отваряй!
 джърси как можеш да кажеш, че brigante е ник на цецко? Кви логове, кво си видял? дай да видиме и ние що обвиняваш на поразия или освен инжинер си и прокурор?
айде са сички мои фенове бъдете добрички и гласувайте за мене както подобава че нещо май съм почнал да червенея
С ТИЯ ГЛАСУВАНИЯ НЕ ВИ ОСТАВА ВРЕМЕ ВЕЧЕ ДА ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ИСТИНСКИТЕ ТЕМИ

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.