download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

кажете Вашето мнение

<1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
soft-support
Пет, 29.10.10, 00:47
Параметрите са добри, но... само това мога да кажа. Трудно ми е да дам съвет дали да се купува или не защото няма спомената цена (за да се прецени дали е изгодно). Иначе ви съветвам да избягвате Windows на немски. По принцип не съм голям фен на Dell, защото съм имал трудности с техни "маркови" машини, но от друга страна сервиза им е добър, учтиви са и се отзовават бързо при проблем.
nikolatirol
Пет, 29.10.10, 00:49

RE: кажете Вашето мнение

” Параметрите са добри, но... само това мога да кажа. Трудно ми е да дам съвет дали да се купува или не защото няма спомената цена (за да се прецени дали е изгодно). Иначе ви съветвам да избягвате Windows на немски. По принцип не съм голям фен на Dell, защото съм имал трудности с техни "маркови" машини, но от друга страна сервиза им е добър, учтиви са и се отзовават бързо при проблем. „
Цената съм я посочил по-горе.
cb-eh
Пет, 29.10.10, 02:55
nikolatirol
Пет, 29.10.10, 16:01
Danke sehr, aber kostet zu viel...
tegote
Пет, 29.10.10, 16:45
Die Konfiguration des Computers sollte nach dem Bedürfnis des Menschen zu tun.
Für alle ist anders.
anonymous
Пет, 29.10.10, 21:02
Бре това е страхотна машина. С нея можеш света да промениш,приятелю. Според мен когато един комп е асамблиран от завод производител е най-доброто. ДЕЛ е водеща фирма в производството на компютри. Имам приятел ,технически директор на голямо предприятие и преди година ,година и половина купиха около петдесетина компа на ДЕЛ- никакви проблеми!Това предприятие е едно от 14 предприятия в Европа на голям концерн,имат вьтершна мрежа и всичките компютри в този концерн са на ДЕЛ. Предполагам че там има много печени специалисти за да предпочетат тази марка.
nikolatirol
Съб, 30.10.10, 21:27

RE: кажете Вашето мнение

” Бре това е страхотна машина. С нея можеш света да промениш,приятелю. Според мен когато един комп е асамблиран от завод производител е най-доброто. ДЕЛ е водеща фирма в производството на компютри. Имам приятел ,технически директор на голямо предприятие и преди година ,година и половина купиха около петдесетина компа на ДЕЛ- никакви проблеми!Това предприятие е едно от 14 предприятия в Европа на голям концерн,имат вьтершна мрежа и всичките компютри в този концерн са на ДЕЛ. Предполагам че там има много печени специалисти за да предпочетат тази марка.
И аз на това разчитам.
phrozencrew
Съб, 30.10.10, 21:54
По неволя поддържам около 20-на деКстоп машини Dell. Прикачиха ми го към служебните задължения . Много ядове съм имал през годините с тях. Ъпгрейда също е много гаден, защото да ъпгрейднеш най-обикновена плочка рам ти струва около 3-но спрямо това, което върви на пазара. Говоря за машини в гаранция.
Сервиза наистина е много добър, дори за България. До месец ти връщат машината. Макар, че и там има доста недомислици. Една машина я пращам 3 пъти на ремонт с едни и същи забележки и каквото и да правят проблема си остава. Просто я изхвърлих. Асемблаторите не са като едно време. Тогава имаше IBM, Compaq, а качеството беше американско. Но свърши!
Мога да кажа, че машините за конструиране на Dell, които ползваме - Dell Precision T5500, също си дават ядове, но като че по-малко. В тях са наблъскани 24Gb рам и дори някоя плочка да припляка не се усеща. Но не мога да кажа, че цялата тая техника си заслужава парата.
Специално за Dell мисля, че имат готин сервиз и нищо друго. За лаптопите им няма да отварям дума, че много мъчно ще стане.
nikolatirol, защо трошиш толкова много пари всяка година за компютри. Хвани някое момче да ти сглоби една сбирщайн машина за 800-1000 лева и си я ползвай със здраве барем 3 години.
танясекс
Съб, 30.10.10, 22:21
Нед, не знам защо имаш отрицателно мнение за лаптопите на Dell. Мога да ти кажа от лични наблюдения, че по сервизите може би най- рядко от тях носят.
Бъкано е обаче с Павильони
редактиран от танясекс на 30.10.10 22:32
dhtj
Съб, 30.10.10, 22:32

RE: кажете Вашето мнение

” Нед, не знам защо имаш отрицателно мнение за лаптопите на Dell. Мода да ти кажа от лични наблюдения, че по сервизите може би най- рядко от тях носят.
Бъкано е обаче с Павильони
Нидей, Ристича и Едиз ще получат някой пристъп с техните лаптопи - роднини на Pavilion
Базиквам се.
Нед, и без това заглавието на темата е "кажете Вашето мнение" , та кажи си твоето мнение за различните марки лаптопи, какви впечатления имаш. Интересно ми е. Въпроса не важи само за теб де. Отнася се и за другите потребители с богат хардуерен опит (Еди, Ганчо, Бойчо...)

<1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.