download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

кажете Вашето мнение

<1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
phrozencrew
Съб, 30.10.10, 22:54

RE: кажете Вашето мнение

” Нед, не знам защо имаш отрицателно мнение за лаптопите на Dell. Мога да ти кажа от лични наблюдения, че по сервизите може би най- рядко от тях носят.
Бъкано е обаче с Павильони
Танче, ако ти се самозапали лаптопа, ще имаш друго отношение към марката , ако ще и президента на фирмата да ти обяснява колко стабилна е техниката и колко всичко е много убаво.
Напоследък всичко с което се сблъсквам в ежедневието е Dell, вероятно е политика на фирмата. Виждам и добрите и лошите страни. За лаптопите на Dell, които сме купили последните 2 години мога да кажа доста добри неща.... Но си оставям място за негативите по отношение на резолюциите. Ако направиш стандартната резолюция иконките и текстовете стават прекалено малки, ако сложиш по-ниска резолюция скоро ще ти се наложи да сложиш очила. Е има един модел 13" на Dell, който направо ме грабна и като визия, и като характеристики. Ей това бих си взел за пътуване и командировките. Не си спомням модела, така, че по-добре да не налучква и в понеделник да го видя.
Но за личен, неработен лаптоп бих си взел друга марка - MSI (мнооооого съм им фен към момента), Acer и т.н. . Все пак има доста динамика в тия технологии, но политиката на фирмите си остава. Така, че ако разчитате на добри сервизи и конкретно за фирмени машини - Dell определено са добър избор за пазара в БГ.
nikolatirol
Нед, 31.10.10, 10:12
Погледнах какво предлага ACER, но там цените са други. С процесор i7 най-ниската цена е 1700 евро. Ще погледна и другите как са.
anonymous
Нед, 31.10.10, 12:22

RE: кажете Вашето мнение

” По неволя поддържам около 20-на деКстоп машини Dell. Прикачиха ми го към служебните задължения . Много ядове съм имал през годините с тях. Ъпгрейда също е много гаден, защото да ъпгрейднеш най-обикновена плочка рам ти струва около 3-но спрямо това, което върви на пазара. Говоря за машини в гаранция.
Сервиза наистина е много добър, дори за България. До месец ти връщат машината. Макар, че и там има доста недомислици. Една машина я пращам 3 пъти на ремонт с едни и същи забележки и каквото и да правят проблема си остава. Просто я изхвърлих. Асемблаторите не са като едно време. Тогава имаше IBM, Compaq, а качеството беше американско. Но свърши!
Мога да кажа, че машините за конструиране на Dell, които ползваме - Dell Precision T5500, също си дават ядове, но като че по-малко. В тях са наблъскани 24Gb рам и дори някоя плочка да припляка не се усеща. Но не мога да кажа, че цялата тая техника си заслужава парата.
Специално за Dell мисля, че имат готин сервиз и нищо друго. За лаптопите им няма да отварям дума, че много мъчно ще стане.
nikolatirol, защо трошиш толкова много пари всяка година за компютри. Хвани някое момче да ти сглоби една сбирщайн машина за 800-1000 лева и си я ползвай със здраве барем 3 години. „
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Фрозен , приятелю. а мислиш ли, че ако са друг вид машините ти ,ще бьде по-добре? Трябва ,човек да е опитал всичко, за да има цялостна картина и преценка.Явно е обаче,че големите фирми/особено немските/ предпочитат DEL, може би заради добро сьотношение качество/цена.Вярно е, че качеството на изработка в Америка или в някой друг завод на DEL, особено ако е Азия ще има разлика ,тук коментар не е необходим!
редактиран от anonymous на 31.10.10 12:24
anonymous
Нед, 31.10.10, 20:47

RE: кажете Вашето мнение

” Перфектен е. Не мисля като каката. Щом е оригинален ДЕЛЛ и има гаранция, не бой се и го взимай. Хората се избиват за маркови машини, ти като можеш да си вземеш тънко такава ще си търсиш гаражни сбирщайни... глупости
Оуу, не можеш да си представиш какъв го папах с един ДЕЛЛ
Е, направих го де, ама биоса е като за първолак, нямат никакви настройки, само най-важните! Нимой се клоква даже.

И още нещо - и на една пряка да ти е сервиза им, няма да ти е приятно през седмица или през месец да престоява при техниците.

dhtj
Нед, 31.10.10, 21:24

RE: RE: кажете Вашето мнение

” Оуу, не можеш да си представиш какъв го папах с един ДЕЛЛ
Е, направих го де, ама биоса е като за първолак, нямат никакви настройки, само най-важните! Нимой се клоква даже.

И още нещо - и на една пряка да ти е сервиза им, няма да ти е приятно през седмица или през месец да престоява при техниците. „

Лаптоп ли ще клокваш? ххахаха... hopeless
кака.лара
Нед, 31.10.10, 21:37
Абе прав си!
Първо правят талпа, после се фукат че в сервиза ще ти я оправят. Точно на десктопите на Dell най-много карез съм им писала.

Не ми трябва ни Дел, ни Майкъл!

За лаптопите не казвам нищо. Не ги знам. Моят е Lenovo (бившите IBM). Падала съм върху него от байка. На него нищо му няма, мене ми има

Абе каквото е Бил в софта, това е Майк в харда

anonymous
Нед, 31.10.10, 22:45

RE: RE: RE: кажете Вашето мнение

” Лаптоп ли ще клокваш? ххахаха... hopeless
Е къде е написано лаптоп? Човека дава модел, който е десктоп компютър..ха-ха-ха.....
dhtj
Нед, 31.10.10, 23:06

RE: RE: RE: RE: кажете Вашето мнение

” Е къде е написано лаптоп? Човека дава модел, който е десктоп компютър..ха-ха-ха.....
объркал съм се, пък и преди това повечето коментари бяха за лаптопи... както и да е
Пък това което го е дал nikolatirol няма нужда от клок
nikolatirol
Пон, 01.11.10, 00:36
Не успях да намеря модел на Lenovo с процесор i7...
cb-eh
Пон, 01.11.10, 01:57

RE: кажете Вашето мнение

” Не успях да намеря модел на Lenovo с процесор i7... „
1
2
3
редактиран от cb-eh на 01.11.10 02:13
редактиран от cb-eh на 01.11.10 02:14

<1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.