download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

КОМЕНТАРИ ЗА САЙТА

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пет, 22.04.11, 07:47
Тази тема започва да измества " Да се посмеем", такава неочаквана конкуренция! Брей! Това за иконките бе много весело!Аз като ВЕЛИК АНАЛИЗАТОР /може би модератор/ ще кажа : Иконките са признак ,че този който ги пише е закьрмен с ЧАТ! Така де не може да сваляш гадже и да не изразиш емоцията си с някоя засукана усмивка. Много хора , включително и аз залюбихме компютрите покрай чатовете на АБВ и за това никога няма да се откажем от това емоционално изразно средство-ИКОНКИТЕ! Колкото са повече и по-цветни толкова по-готино! - ТЕЗИ ТРИ СА НЕДОСТАТЪЧНИ и вземете господа зелени да ги увеличите ама да са тук под ръка! ЯСНО?
joniewalker
Пет, 22.04.11, 09:27

RE: КОМЕНТАРИ ЗА САЙТА

” Тази тема започва да измества " Да се посмеем", такава неочаквана конкуренция! Брей! Това за иконките бе много весело!Аз като ВЕЛИК АНАЛИЗАТОР /може би модератор/ ще кажа : Иконките са признак ,че този който ги пише е закьрмен с ЧАТ! Така де не може да сваляш гадже и да не изразиш емоцията си с някоя засукана усмивка. Много хора , включително и аз залюбихме компютрите покрай чатовете на АБВ и за това никога няма да се откажем от това емоционално изразно средство-ИКОНКИТЕ! Колкото са повече и по-цветни толкова по-готино! - ТЕЗИ ТРИ СА НЕДОСТАТЪЧНИ и вземете господа зелени да ги увеличите ама да са тук под ръка! ЯСНО? „

Към предложението за увеличаване броя на емотиконите:

+1

trolei
Пет, 22.04.11, 10:20
Наистина не е лошо да се увеличат емотиконите

deezel14
Пет, 22.04.11, 10:35
trolei, tи вече официално си най-големият шеф на DBG. С толкова много имотки в един пост.
А, относно абсурдната теория на dreven, ще замълча, защото не е в моя полза да обиждам потребителите. Въпреки че думите ми напират, ще запазя добрия тон, защото може съвсем случайно да се окаже, че някой от вас е собственик на сайта, но се прикрива под няколко ника и иска да ме "изволни".
редактиран от deezel14 на 22.04.11 10:36
anonymous
Пет, 22.04.11, 10:41
От начало помислих че древния се шегува за емотиконките и има някакво сериозно доказателство за твърденията си но той ме изуми с глупостите си... Но се още не ми се иска да вярвам че е толкова луд за да мисли по този начин и си мисля че всичко това го прави с цел да раздвижи форума но дали съм прав....
dreven
Пет, 22.04.11, 10:53

RE: КОМЕНТАРИ ЗА САЙТА

” Диска и списанието са част от историята ни...

Историята не може да се променя, но бъдещето може. Историята е полезна, защото от нея се учим за допуснатите грешки. Но вие явно не обичате да мислите. Изглежда, че настоящето напълно ви удовлетворява. Всеки от вас грабнал по няколко ника се мъчи да пише за петима. Но знайте, че човек може да пише и със 100 ника, но идеите продължават да се раждат само в неговата собствена глава, а тя е една. Колко и да сте надарени ( въпреки, че според мен сте средно-статистически представители на ограниченото българско общество ) вие не можете да генерирате повече идеи от идеите раждащи се само в няколкото ваши глави. Точно обратно, губейки си времето да се напъвате по проблеми, които реално не ви вълнуват, идеите ви стават все по-малко и все по-лоши. Ако се изолират няколко съзнания от океана на обществото, започва процес на дегенерация. В гладното за идеи човешко съзнание водеща роля заема агресията. В постовете ви започват да се появяват обиди породени от отчаянието на безсилието. Изчезва красотата на словото и се появява арогантността на овълченото гладно съзнание. В естественият стремеж за себедоказване вие се мъчите да надскочите сами себе си , но това е лишено от смисъл. Това не носи удовлетвореност и не засища естествените човешки потребности от нормални комуникации. В този случай единствена оставаща възможност е гаврата с някой външен за вас. Всеки човек има своята потребност да води своите малки ежедневни битки, но вие нямате своите реални спаринг партньори. Стартира се процес на самозаблуда, който винаги завършва фатално.
Диска и списанието са част от историята, но Форума е все още с единият крак в настоящето. Не го ли освободите от премиум , за да нахлуе нов поток от потребители идеи и мнения, то можете спокойно да запишете и Форума в историята.

Загубих безсмислено маса време да се занимавам със вашият сайт, а толкова много идеи имам за нови програмки. Извинете ме, че ви напускам, но ще се срещнем когато завършва следващата програма.
Сега ви оставям, за да имате време да обмислите написаното. Все пак ви съветвам, до като отсъствам да ограничите агресията в постовете си, защото малцина разбират коренните причини, които я пораждат.

И мислете, а не се опитвайте да си спомняте. Положението в момента не е никак добро и без промяна няма да стане по-добро.
Успех на всички!

trolei
Пет, 22.04.11, 11:06

RE: КОМЕНТАРИ ЗА САЙТА

” trolei, tи вече официално си най-големият шеф на DBG..................................................................... и иска да ме "изволни". „

------------------------------------------------

Най-после ме разкрихте.

П.П. - Пропуснах да припомня обобщението за темата

Подходящо е за епитафия на темата.

редактиран от trolei на 22.04.11 11:15
редактиран от trolei на 22.04.11 11:18
deezel14
Пет, 22.04.11, 11:31
С нетърпение очаквам следващия уникален часовник на dreven, постижение, което е толкова над нашите средно-статистически умове. Не смея да си мисля и за по-възвишени програми.

Не съм съгласен с тона на този коментар ( Милен )

редактиран от milen на 22.04.11 12:21
joniewalker
Пет, 22.04.11, 11:32

RE: RE: КОМЕНТАРИ ЗА САЙТА

” ...Загубих безсмислено маса време да се занимавам със вашият сайт, а толкова много идеи имам за нови програмки. Извинете ме, че ви напускам, но ще се срещнем когато завършва следващата програма.
Сега ви оставям, за да имате време да обмислите написаното...! „

Асене, преди да "напуснеш" :

1. Не ми отговори на въпроса, два пъти ти го задавах. Виж на предишната и по-предишната страница.
2. Къде хукна да правиш нова програма? Не си оправил старата. Кога ще оправиш Транслатора?

Струва ми се, че освен оригиналничене, за да се публикува тук трябва човек трябва и да може да програмира. Демек - програмите му да работят. Иначе има опасност сайта да се зарине с неработещи програми гарнирани с много оригинални постинги.
Т.е. ако времето загубено за това да пишеш тези дълги словоизлияния се употреби за нещо по-полезно, напр. да си изчистиш бъговете в Транслатора. Защото май вече никой не ти взима на сериозно лафовете ти когато пишеш за програмите си.
А радиацията в Япония отмина....

anonymous
Пет, 22.04.11, 12:36
Казано е: Няколко часа усилен и неуморен ,тежьк труд , МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ няколко минути МИСЛЕНЕ Ех , Древен ,можеше да помислиш няколко минути и да не посваш такива дьлги тиради!Все пак за ИКОНКИТЕ ти благодаря! С право тезизелени трябва да ги увеличат !Ще бъдем ПО-ОБРАЗНИ!

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.