download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Запис на стрийминг от tvali.eu

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Автор
Съобщение
tegote
Съб, 21.04.12, 22:28
Ха! Че то това Jaksta е изкопираната програма Replay Media Catcher. Като Jaksta ми иска и нетфрейм, в резултат на което инсталацията ми протича за времето на инсталиране на операционна система Windows 7! Още щом я зърнах веднага включих, че става дума за Replay Media Catcher, но с друго име. А на RMC вече бях публикувал снимка. Тази Jaksta я следва!

Replay Media Catcher recommend Screen Recorder!!!
Replay Media Catcher recommend Screen Recorder!!!

Jaksta recommend Screen Recorder!!!
Jaksta recommend Screen Recorder!!!

phrozencrew
Нед, 22.04.12, 12:48
По-горе съм се заблудил за името на едната програма. Казва се Replay Video Captcher, а не Media.
Иначе RMC и Jaksta наистина изглеждат поразяващо еднакви.
tegote
Пон, 23.04.12, 01:01

И как ще записваш от voyo като ти дават два вида качество на видеото. Високото качество има висок битрейт, който се консумира само като дадеш на голям екран! Тоест, малкото прозорче не ти дава качествено видео, дори да е високо качество. А пък големият прозорец е несъответсваща резолюция!
Между другото, voyo са объркали половината филми. Една част са грешно кодирани във формат 4:3 вместо 16:9 и така в 4:3 излизат с черни ленти отгоре и отдолу, а някои серии са повредени и плеърът увисва на високо качество.

joniewalker
Пон, 23.04.12, 12:49
Аз все пак не видях програма която може да записва стрийма от voyo.bg. Изпробвах , ей така за спорта, всичките които се цитираха тук. Работят само тези , които записват екрана, но не тези за стрийма.

От тези за екрана обаче , най-сполучлива ми се вижда - WM.Capture.v3.1, дава съвсем прилично качество и звук. линк

tegote
Пон, 23.04.12, 23:54
Аз намерих две програми, които свалят видеото. Едната действа по първолашки с много врътня и не сваля ускорено. Другата сваля на максимума и пердаши наред! След като започне да го прави трябва да успокоиш работата, като излезеш от плеъра в сайта, от където ловиш. Не споделям как се прави, защото ме е страх от фиксове. Съветвам те и ти да не го правиш, мога да ти пиша на лично ако настояваш.
tegote
Вто, 24.04.12, 13:05

RE: Запис на стрийминг от tvali.eu

” Как мога да запиша стрийма от ето този канал VH1.

С Replay Media Catcher го хващам, ама записа прекъсва винаги малко преди края на всяко парче. „

Не знам дали има някаква промяна, но аз виждам сега като отвориш, плейлиста с по 5 минути. На всичко отгоре се показва отдолу на плеъра лента за продължителност (5 минути). Изхода е само съединяване на сваленото. Не знам само кое раздробява цялото съдържание на по 5 минути.
joniewalker
Вто, 24.04.12, 13:58

RE: RE: Запис на стрийминг от tvali.eu

” Не знам дали има някаква промяна, но аз виждам сега като отвориш, плейлиста с по 5 минути. На всичко отгоре се показва отдолу на плеъра лента за продължителност (5 минути). Изхода е само съединяване на сваленото. Не знам само кое раздробява цялото съдържание на по 5 минути. „

Че изхода е да се залепват всичките петминутни парчета - това е ясно. Ама как автоматично да се ЗАПИСВАТ тези петминутни парчета, а не да се стои до монитора и да се дебне кога да се натисне REC, или мишката да речем. Лепенето е лесно с DUB-а.

tegote
Вто, 24.04.12, 14:59
Това ти събира фрагментите! От теб не се иска да дебнеш. Оставяш го да свири и след няколко минути зареждане ще виждаш няколко линка за сваляне. Няма да е лошо да опиташ с HiDownload и да кажеш дали бачка.
joniewalker
Вто, 24.04.12, 15:03

RE: Запис на стрийминг от tvali.eu

Това ти събира фрагментите! От теб не се иска да дебнеш. Оставяш го да свири и след няколко минути зареждане ще виждаш няколко линка за сваляне. Няма да е лошо да опиташ с HiDownload и да кажеш дали бачка. „

Абе нали когато има няколко линка , по- старите вече НЯМА да са активни? Освен това линковете са НЯКОЛКО, а колко трябва да са за 30мин? За 1 час, за 2ч. ????
Демек - няма да чакам да спре излъчването на стрийма, а ще чакам с мишока да се появят нови линкове и ще се чудя кой да кликна, защото не всички са активни.

Мисли малко.

редактиран от joniewalker на 24.04.12 15:12
tegote
Вто, 24.04.12, 15:08
Какво да му мисля? Линковете са активни всичките. Тествал съм и видеото е разцепено на парчета. Като ги съединиш и се получава едно цяло без прекъсване или загуба на времето. Погледни HiDownload дали не записва всичко в едно...!

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.