download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

avast! Free Antivirus

Автор
Съобщение
anonymous
Вто, 22.04.08, 18:25
Здравейте, досега на много места видях един повдигнат въпрос, относно начина, по който излиза Avast на български, при мен е същото положение, т.е. излиза на т.н. "маймуница", но за съжаление не видях никъде начина за отстраняването на този проблем. Рестартирах програмата, но нищо не се получи. Така че, ако някой по някакъв начин се е справил с този проблем, моля да помогне

anonymous
Вто, 22.04.08, 18:51
Сложи си от контрол panel на езикови настройки всичко на български да бъде http://img.data.bg/i.php?show=918286&ctrl_id=nsrk43#img ето и снимка след това рестартираи компютъра и би тряабвало да се оправи.
anonymous
Пет, 25.04.08, 15:12
Благодаря за съвета, но пак излиза на маймуница......има и вероятност самият файл на български да е повреден, не знам, не мога да си го обясна, в менюто излиза всичко с въпросителни......друга идея?!
anonymous
Пет, 25.04.08, 16:23
Здравейте на всички ,
1.Не искам да засягам феновете на Avast-всеки си има свое мнение все пак.
С новостите в тази версия е вярно,че Avast е станала малко по приятна и е обърнато внимание на Антирооткит и Антиспъваре-Браво,защото това е важно за 1 Антивирусна.
Знам,че не всеки може да си позволи платена програма и повечето търсят нещо добро и Free.
Най-често вирусите се разпространяват именно заради този фактор и защото най-често-"Един приятел ми каза,че тази Антивирусна е най-добрата"-всеки като стадо от овце следва своя приятел!
смятам,че има доста информация из Net и може да се прочете доста информация преди да се говорят глупости от някакви деца на 13-14 г.
Avast с новите добавки е наистина добър Interface,но за една програма не смятатели,че е най-важно вирусните дефиници и това как реагира компанията на новостите които излизат и бързото им реагиране на вирусите.
Не искам да правя реклама на моята антивирусна защото преди да си а сложа (10 пъти мери и 1 път режи)съм доста търсила информация.
Съветвам purvo:da не гледате като малки деца играчка а да проучите компанията на която искате да си инсталирате продъкта.
Avast от личен опит мога да кажа,че не реагира бързо на новите вируси които излизат.
На компанията и трябва 2 седмици за да реагират на новите вируси което означава,че 2 седмици вие не сте защитени!!!!!!!!!!!
Предлагам да разгледате сит-овете които предлагат сканиране на PC там Avast не фигурира.
Това си е мое проучване и не налагам моето мнение на никoй-това е коментар!
miro9
Сря, 14.05.08, 22:31
” Благодаря за съвета, но пак излиза на маймуница......има и вероятност самият файл на български да е повреден, не знам, не мога да си го обясна, в менюто излиза всичко с въпросителни......друга идея?! „
Пробвай да си смениш кирилицата от Флекс тайп на по новия флекс тайп. Успех !
blade1980
Пет, 16.05.08, 12:54
От два дни съм със аваст 4.8 Home Edition регистрирал съм се в сайта и получих безплатен лиценз за 14 месеца но програмата не се ъпдейтва автоматично въпреки че опцийте са направени.Моля за помощ.
anonymous
Съб, 17.05.08, 04:11
AVASTA e velik
anonymous
Пет, 13.06.08, 01:38
Предполагам, че тук може да се срещнат много противоречиви мнения за това дали една програма е добра или не. Всеки е казчал нещо и по негово усмотрение е решил че това му харесва или не. Аз лично съм ползвал НОД 32 и КАСПРСКИ и АВАСТ и още няколко такива. Случи се така че хванах вирусче и се наложи да ги инсталирам за кратък период от време всичките. Така прословутите НОД 32 и КАСПЕРСКИ наистина успяха да открият вируса , но неможаха да го премахнат. Няколко дни се борих с този вирус, докато не качих АВАСТ и за 2мин. си свърших работа и от вируса нямаше и помен.
Повече от година ползвам тази програма и нямам абсолютно никакви проблеми с компютъра си. Вече сканирам доста рядко, просто не ми се налага, компютъра е чист, всякакви гадинки биват блокирани още преди да са се опитали да влязат.
Моето лично мнение е че това е програмата която наистина върши работа. От тук нататък вие преценявайте.
anonymous
Пет, 13.06.08, 20:01
” Предполагам, че тук може да се срещнат много противоречиви мнения за това дали една програма е добра или не. Всеки е казчал нещо и по негово усмотрение е решил че това му харесва или не. Аз лично съм ползвал НОД 32 и КАСПРСКИ и АВАСТ и още няколко такива. Случи се така че хванах вирусче и се наложи да ги инсталирам за кратък период от време всичките. Така прословутите НОД 32 и КАСПЕРСКИ наистина успяха да открият вируса , но неможаха да го премахнат. Няколко дни се борих с този вирус, докато не качих АВАСТ и за 2мин. си свърших работа и от вируса нямаше и помен.
Повече от година ползвам тази програма и нямам абсолютно никакви проблеми с компютъра си. Вече сканирам доста рядко, просто не ми се налага, компютъра е чист, всякакви гадинки биват блокирани още преди да са се опитали да влязат.
Моето лично мнение е че това е програмата която наистина върши работа. От тук нататък вие преценявайте. „
Подкрепям това мнение аз имах същия проблем хванах три вируса,моя NOD32(от който също съм доволен) ги намираше но неможеше да ги изтрие.Проблема се реши като инсталирах Аvast сканиране триене и след 30 минути пс-то беше чисто.От мен много добър за програмата.
anonymous
Пет, 13.06.08, 20:50
аз сам с нея от както сам си взел компютара и сам много доволен от нея

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.