download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Brother постига впечатляващи резултати с програмата си за рециклиране на тонер касети и мастилници

30.11.2022 11:50 (преди 1 година и 4 месеца) | spursy | показана 874 пъти Статистики
Ако имате устройство на Brother, обезателно се информирайте и включете в безплатната програма за рециклиране на излезли от употреба консумативи.
Японският производител на печатащи устройства - Brother отчете впечатляващите 40 милиона преработени или рециклирани тонер касети в световен мащаб. Компанията стартира екологичната си програма през 2004 г., а заводите специализирани в тази дейност са разположени в САЩ, Бразилия, Япония и Словакия.

Brother призовава своите клиенти да им изпратят своите използвани касети с мастило и тонер касети за рециклиране, като това е безплатно за потребителите и за сметка на компанията. Имайте предвид, че тези услуги са безплатни само за оригинални касети на Brother. След това всяка тонер касета преминава през строг процес на проверка, в който компонентите се използват повторно или се заменят. Така голяма част от касетите могат да бъдат преработени и пуснати в продажба със същото качество, което предлагат и новите тонери. Частите, които не могат да се използват повторно, се рециклират и преработват и така абсолютно нищо не отива на сметището. Преработката е по-екологична и с използването на по-малко ресурси, сравнено със създаването на изцяло нова касета. Така Brother спестява на природата около 5300 тона CO2 в световен мащаб всяка година.
През следващите години компанията планира да увеличи мощностите за рециклиране. Също така, се проучват варианти за преработването на мастила и хардуер.

Ако и вие използвате устройство на Brother, обезателно вижте https://www.brother.bg/recycling
Програмата е лесна и безплатна за потребителите, а срещу малкото отделено от тях време, природата и света стават по-добро място.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.