download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 94/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Търговия на едро с медицинска козметика, хранителни добавки, санитарни материали и производство на ултравиолетови обеззаразители на въздуха за аптеки, болници, офиси и т. н.
Екипите на АМТ СЕРВИЗ КЦМ ЕООД извършват следните услуги: проучване, проектиране, доставка, монтиране, пускане и настройка на системи за автоматизация и микропроцесорна техника; гаранционно и извънгаранционно сервизно поддържане на средства и системи за автоматизация и микропроцесорна техника; оборудване и вътрешно окабеляване на шкафове за управление; изработване и монтиране на кабелни трасета; полагане, изтегляне, прозвъняване и подвързване на кабели. АМТ СЕРВИЗ КЦМ ЕООД разполага със специализирани групи, извършващи внедрителска и сервизна дейност на: електронна и микропроцесорна техника; пневмоавтоматика; теглоизмервателна техника - механични, тензометрични, електронни везни /промишлени и лабораторни/, авто и ж. П. Кантари; апаратура измерваща и регулираща основни параметри на технологичните процеси /температура, веществен анализ, разход, налягане, разреждане и ниво/.
ИЖЕ+КСАО се занимава с производство, внедряване и поддържане на CAD програми за електротехническо проектиране на българския и международния пазар. На българския пазар се предлагат CAD продуктите: SEE Technical, CADdy ++ /SEE Electrical и SEE Electrical Expert: SEE Technical - идеален избор при малки по обем проекти; CADdy++/SEE Electrical - професионален софтуер за електропроектиране, който служи за създаване на чертежи, схеми и диаграми и предлага автоматизирано изработване и управление на проектната документация. CAD системата има библиотека с над 2000 символа, възможности за потребителско допълване на елементи, импорт/експорт на файлове във формат DWG/DXF; SEE Electrical Expert - Експертен CAD продукт, подходящ за изпълнение на малки и големи по сложност проекти с обемна придружаваща документация.
Мултимедийни системи за вграждане в салоните на превозни средства, индустриални компютри, системи за контрол на достъп (хотелски системи).
Търговия с акумулатори за всички видове автомобили. Произвежда мощни импулсни зарядни устройства за акумулаторни батерии, стабилизирани захранващи блокове - по заявка, товарни вилки за тестване на акумулаторни батерии, кабели за подаване на ток. Изработва и проектира светещи рекламни табла, всякакви информационни табла със светодиодна - LED индикация, подходящи за банки, офиси, хотели, състезания и други. Приема индивидуални проекти за изработка на рекламно-информационните табла!
Официален вносител на SONY, PIONEER, ELTAX, KiSS, KENWOOD, PHILIPS, G&BL. Търговия на едро и дребно, сервиз, монтаж на автомобилна електроника.
ДЖАЗ ЕООД е водеща фирма в света на системите за сигурност и охрана. С ежедневните си проучвания и следене на пазара на новите технологии, ДЖАЗ ЕООД променя начина на живот и работа на хората, като им предлага сигурността, от която се нуждаят. ДЖАЗ ЕООД предлага набор от услуги и цялостни решения за сигурността на хората, както у дома, така и в бизнеса, което прави фирмата предпочитан партньор за всякакви въпроси свързани със сигурността. Целта на ДЖАЗ ЕООД е да Ви помогне да направите живота си по-удобен, по-безопасен и по-щастлив. Ние предлагаме богато разнообразие на продукти и услуги, за да посрещнем предизвикателствата на постоянно променящия се начин на живот. ДЖАЗ ЕООД е фирма, която предлага проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на широка гама системи и апаратура за сигурност от различни производители, за домашно, бизнес и др. приложения. ДЖАЗ ЕООД има опит във вземането на мерки срещу всякакви рискове, предлагани от заобикалящия ни свят. Ние винаги се стараем да постигнем целите и да задоволим очакванията на нашите клиенти с минимално изразходвани средства.
Компакт диск, библиотека, аксесоари, компютри, периферия, библиотека за компакт дискове.
Производство на КТП /Комплектни Трансформаторни Подстанции/ и ГРТ /Главни Разпределителни Табла/.
Проектиране. Изграждане на структурни кабелни системи /пасивно и активно оборудване/. Конфигуриране на локални мрежи, маршрутизатори, защитни стени /firewall/, Proxy server. Windows или Linux базирани файлови съвъри, Domain Controllers. Доставка, монтаж и конфигуриране на Офис телефонни централи с пълно обслужване на клиента. Системи за контрол на достъпа VoIP. Комукационни решения.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.