download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 94/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Търговия на едро с медицинска козметика, хранителни добавки, санитарни материали и производство на ултравиолетови обеззаразители на въздуха за аптеки, болници, офиси и т. н.
Екипите на АМТ СЕРВИЗ КЦМ ЕООД извършват следните услуги: проучване, проектиране, доставка, монтиране, пускане и настройка на системи за автоматизация и микропроцесорна техника; гаранционно и извънгаранционно сервизно поддържане на средства и системи за автоматизация и микропроцесорна техника; оборудване и вътрешно окабеляване на шкафове за управление; изработване и монтиране на кабелни трасета; полагане, изтегляне, прозвъняване и подвързване на кабели. АМТ СЕРВИЗ КЦМ ЕООД разполага със специализирани групи, извършващи внедрителска и сервизна дейност на: електронна и микропроцесорна техника; пневмоавтоматика; теглоизмервателна техника - механични, тензометрични, електронни везни /промишлени и лабораторни/, авто и ж. П. Кантари; апаратура измерваща и регулираща основни параметри на технологичните процеси /температура, веществен анализ, разход, налягане, разреждане и ниво/.
ИЖЕ+КСАО се занимава с производство, внедряване и поддържане на CAD програми за електротехническо проектиране на българския и международния пазар. На българския пазар се предлагат CAD продуктите: SEE Technical, CADdy ++ /SEE Electrical и SEE Electrical Expert: SEE Technical - идеален избор при малки по обем проекти; CADdy++/SEE Electrical - професионален софтуер за електропроектиране, който служи за създаване на чертежи, схеми и диаграми и предлага автоматизирано изработване и управление на проектната документация. CAD системата има библиотека с над 2000 символа, възможности за потребителско допълване на елементи, импорт/експорт на файлове във формат DWG/DXF; SEE Electrical Expert - Експертен CAD продукт, подходящ за изпълнение на малки и големи по сложност проекти с обемна придружаваща документация.
Мултимедийни системи за вграждане в салоните на превозни средства, индустриални компютри, системи за контрол на достъп (хотелски системи).
Търговия с акумулатори за всички видове автомобили. Произвежда мощни импулсни зарядни устройства за акумулаторни батерии, стабилизирани захранващи блокове - по заявка, товарни вилки за тестване на акумулаторни батерии, кабели за подаване на ток. Изработва и проектира светещи рекламни табла, всякакви информационни табла със светодиодна - LED индикация, подходящи за банки, офиси, хотели, състезания и други. Приема индивидуални проекти за изработка на рекламно-информационните табла!
Официален вносител на SONY, PIONEER, ELTAX, KiSS, KENWOOD, PHILIPS, G&BL. Търговия на едро и дребно, сервиз, монтаж на автомобилна електроника.
ДЖАЗ ЕООД е водеща фирма в света на системите за сигурност и охрана. С ежедневните си проучвания и следене на пазара на новите технологии, ДЖАЗ ЕООД променя начина на живот и работа на хората, като им предлага сигурността, от която се нуждаят. ДЖАЗ ЕООД предлага набор от услуги и цялостни решения за сигурността на хората, както у дома, така и в бизнеса, което прави фирмата предпочитан партньор за всякакви въпроси свързани със сигурността. Целта на ДЖАЗ ЕООД е да Ви помогне да направите живота си по-удобен, по-безопасен и по-щастлив. Ние предлагаме богато разнообразие на продукти и услуги, за да посрещнем предизвикателствата на постоянно променящия се начин на живот. ДЖАЗ ЕООД е фирма, която предлага проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на широка гама системи и апаратура за сигурност от различни производители, за домашно, бизнес и др. приложения. ДЖАЗ ЕООД има опит във вземането на мерки срещу всякакви рискове, предлагани от заобикалящия ни свят. Ние винаги се стараем да постигнем целите и да задоволим очакванията на нашите клиенти с минимално изразходвани средства.
Компакт диск, библиотека, аксесоари, компютри, периферия, библиотека за компакт дискове.
Производство на КТП /Комплектни Трансформаторни Подстанции/ и ГРТ /Главни Разпределителни Табла/.
Проектиране. Изграждане на структурни кабелни системи /пасивно и активно оборудване/. Конфигуриране на локални мрежи, маршрутизатори, защитни стени /firewall/, Proxy server. Windows или Linux базирани файлови съвъри, Domain Controllers. Доставка, монтаж и конфигуриране на Офис телефонни централи с пълно обслужване на клиента. Системи за контрол на достъпа VoIP. Комукационни решения.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.