download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 96/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Производство на силова промишлена електроника: токоизправители за галванотехника, заряд на акумулатори, постояннотокови двигатели; инвертори /тиристорни или транзисторни/ за индукционно нагряване, закаляване и топене. Резервни захранвания. Променливотокови регулатори за съпротивителни пещи - регулиране и стабилизиране на температура, мощност или друг параметър.
Проектиране, доставка и монтаж на професионално кухненско оборудване, инструментариум и аксесоари за вино и масата.
Ремонт на стартери и генератори. Компютърна диагностика на автомобили.
Дружеството има за предмет на дейност: изграждане, ремонт и подръжка на електрически мрежи и инсталации – средно и ниско напрежение; изработка, монтаж и подръжка на електрически табла и уредби – средно и ниско напрежение. Компютърни мрежи. Сертификати. Гаранция.
Фирмена страница на АМТек ЕООД за производство на струговани детайли с толеранси в областа на µм за различни области на промишлеността.
Продажба на компютърни компоненти и системи, преносими компютри - Toshiba, Fujitsu Siemens, ACER, HP, асемблиране на компютри; продажба на периферия - LCD и TFT монитори, лазерни, матрични и мастилено-струйни принтери. Доставка на консумативи за принтери, пълнене на тонер касети. Дилър на копирни машини "Toshiba", доставка на консумативи и части за тях. Продажби и доставки за цялата страна и на офис консумативи-фото хартии за принтери, принтерни хартии и др.
Проектиране и изграждане на външни ел. захранвания, трафопостове, въздушни и кабелни електропроводни линии, изкопни работи, рязане на бетон.
Фирмата е вносител на взривобезопасно електрооборудване, аварийно и евакуационно осветление, индустриално електрооборудване. Всички продукти предлагани от Елнет ЕООД притежават маркировка за съответствие, а тези, предназначени за инсталиране в потенциално експлозивна атмосфера - ATEX сертификат.
Системи за сигурност: - Домофонни и алармени системи, - Видео наблюдение, - Контрол на достъпа, - Продажба и сервиз. Конкурентни цени и висок професионализъм.
Внос и продажба на банкнотоброячни машини (банкнотоброячи). Търговска и посредническа дейност. Разработване на външни пазари. Маркетингови консултации.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.