download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 97/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Вила LIFE, с. Керени се намира на 3 км от гр.Трявна. Живописни гледки към Бузлуджа, Шипка и Ботев връх, автентична старинна атмосфера и чист въздух. За Вашето удобсво вила LIFE предлага 4 стаи с 4 двойни и 4 единични легла, общо 12 човека, кухня и дневен тракт с камина, 2 модерни бани, лятна градина с райграс, с пещ и барбекю, вътрешен паркинг за 4 коли.
Изграждане и поддръжка на хладилни съоръжения, отопление, вентилация, климатизация.
Зъболекарски кабинет.
Хотелът е разположен на площ 5000 кв.м. и се намира в курортната част на гр. Царево. Изграден е в средновековен стил - камък и дърво. Предлага изискан ресторант с тераса и ВИП зала за индивидуални празненства.
Системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, домофонни системи: - проектиране; - изграждане; - инсталиране; - поддръжка и сервиз; - гаранционно и следгаранционно обслужване; - абонамент; Техническа поддръжка и на вече изградени системи.
Счетоводна къща в София. Комплексно счетоводно обслужване. Регистрация на фирми.
Insecta Bulgaria e създадена, за да защитава вас, вашето семейство и вашия бизнес от хлебарки и други вредители. Фирмата е регистрирана в Министерство на здравеопазването и работи с препарати от водещите световни производители, лицензирани за домашна употреба, безвредни за хора, домашни любимци и растения. Нашият екип e съставен от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация). Дейността на Insecta Bulgaria се извършва под контрола на РИОКОЗ.
Представяне на Школа Вита Варна - индивидуален подход и грижа към всяко дете, развитие на въображението и фантазията, стимулиране на творческата изява у децата, драматизация на приказки, физически упражнения за изработване и укрепване на изправена позиция на тялото, изработване правилен ритъм на дишане. Танци и песни, игри с възпитателна функция. Школа Вита е място за среща на различни култури и философски течения за обединяване на усилията в обща работа за духовно развитие на различните поколения.
- Изделия от плексиглас, - Външна и фасадна реклама, - Архитектурни алуминиеви конструкции, - Изложбени и рекламни конструкции, - Светлинна и печатна реклама, - Облепяне на фасади и автомобили във фолио.
PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи. Верига магазини в София, Варна, Плевен, Благоевград, Разлог и онлайн магазин с най-доброто от фототехниката и видеотехниката на едно място. Цифрови фотоапарати, камери, обективи, студийно осветление, аксесоари, лаптопи, iPod, диктофони на отлични цени.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.