download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 48/116 (1156 фирми общо)следваща >>
*Охранителни системи. *Автомобилна електроника *Търговия с пасивни и активни електронни компоненти и аксесоари *Инсталиране в административни сгради, хотели, офиси и жилищни сгради: - система за контрол и управление на система за контрол и управление на достъпа SALTO. - Инсталиране на телефонни централи, Gate way, VOIP телефония в административни сгради, хотели, офиси - озвучителни системи - мултимедийни и конферентни системи - пожароизвестителни системи - охранителни системи - видео наблюдение, контрол и запис на събития - аудио и видео домофонни системи *Гаранционна и извън гаранционна поддръжка на изградените системи
Изграждане на комплексни информационно-управляващи автоматизирани системи и части от тях за контрол и управление на дискретни и дискретно-непрекъснати производства в различни отрасли като: водоснабдяване и водоразпределение; хранително-вкусова промишленост; опазване на околната среда; машиностроене; металургия и др. Извършва следните инженерингови услуги: проектиране, проучване и консултации; доставка и монтаж на датчици, изпълнителни механизми и друга конвенционална апаратура; доставка и монтаж на компютърни и контролерни системи; настройка и въвеждане в експлоатация на системите; разработване на приложен софтуер за PC и PLC. Инженерингов партньор за автоматизирани системи SIMATIC от SIEMENS.
Търговия на едро и дребно с ел. материaли и ел. уреди за бита, както и с богата гама на всички видове вътрешни и външни осветителни тела. Кабели и проводници на фирма "Гама кабел" - Смолян и "Елкабел" - Бургас. Всичко за изграждане на ел. инсталации. Фирмата е официален дистрибутор на концерна АВВ и разполага с богата складова наличност.
Представителство и търговия с електрооборудване - електрификация на постстанции, ел. прекъсвачи, генератори, електромери, кабели, трансформатори. Заводи за ниско и средно напрежение в Петрич и Севлиево.
Търговия с ел. материали и ел. съоръжения ниско, средно и високо напрежение: кабели, табла, електроматериали и др. Проектиране и консултации в областта на енергетиката. Ел. строителство и ел. ремонт - ниско, средно и високо напрежение. Откриване и отстраняване на кабелни повреди ниско и средно напрежение. Ел. лаборатория за изпитване на ел. съоръжения ниско и средно напрежение. Лаборатория за измервания по безопасност на труда. Курсове за квалификационни групи по електробезопасност.
Внос и дистрибуция на аудио-визуална техника с марка GRUNDIG и дребна домакинска техника PHILIPS.
Внос и търговия с елементи за структурно окабеляване, телефонни и компютърни мрежи, Panasonic офис техника, инсталиране и монтаж.
Силова електроника, автоматизация, инженеринг. Производство на промишленни електронни устройства, машини и апарати.
Инженерингова и консултантска дейност в областта на Възобновяемите Енергийни Източници. Проектиране, монтаж и поддръжка на слънчеви отоплително-водни инсталации и фото-волтаични системи. Производство на слънчеви колектори и електронно управление и автоматика.
Телекомуникационни системи - внос и инсталация на телефонни централи Nortel / Kapcsh - USA.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.