download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новини » Софтуер

Софтуер  Сигурност  anonymous 03.12.2008 17:39, Сряда

GFI пуска най-разширената версия на GFI LANguard до сега

Победител на наградите Best of TechEd за 2007 г. и силно препоръчан от журито на наградите на SC Magazine Europe за 2008 г., GFI LANguard позволява на администраторите да сканират, откриват, оценяват и коригират уязвимости в мрежата си и да я направят безопасна за ползване с минимални административни усилия. Последната версия разчита на разширен набор от характеристики, за да направи по-лесно за потребителите да управляват сканиранията на мрежата, инсталирането на пачове и получаването на пълна картина на настройките по сигурността в мрежата им.
[още]
 
Софтуер  Сигурност  anonymous 28.11.2008 09:47, Петък

AVG предвижда трудна битка за Microsoft заради пускането им на безплатен антивирусен софтуер

AVG, световен доставчик на антивирусен софтуер и софтуер за сигурност в Интернет с над 85 милиона потребители в 167 страни, отговори днес на съобщенията на Microsoft за безплатния им антивирусен софтуерен продукт, планиран да се появи в средата на 2009 г.
[още]
 
Интернет  Софтуер  stefankr 25.11.2008 21:20, Вторник

Opera Mini 4.2 Final: нова версия на мобилния браузър

Вече можете да си изтеглите нова версия на браузъра за мобилни телефони Opera Mini 4.2. Според разработчиците си, GSM-браузърът е с 30% по-бърз от предшествениците си.
[още]
 
Софтуер  Интернет  stefankr 22.10.2008 10:00, Сряда

Достъпна е първа алфа версия на мобилния браузър Mozilla Fennec

Официално е представена първата алфа версия на Fennec - браузъра за мобилни телефони на Mozilla.

[още]
 
Софтуер    stefankr 06.10.2008 20:28, Понеделник

В очакване на Firefox Mobile

Екип от разработчици в Mozilla работят по създаването на мобилна версия на Firefox. Версията за мобилни телефони се очаква в следващите седмици. Известно е, че ще има версии на мобилния браузър за устройства със сензорен екран и за устройства с обикновен.

[още]
 
Софтуер  Сигурност  anonymous 02.10.2008 12:28, Четвъртък

Бизнес Софтуер Дистрибутор предложи два нови пакета за пълна компютърна сигурност „All-in-One“

Бизнес Софтуер Дистрибутор, водещ дистрибутор на софтуерни продукти за компютърна защита и сигурност на информацията, представи два нови интегрирани пакета „All-in-One” (Всичко в едно). Те покриват изцяло нуждата от софтуер за прилагане и утвърждаване на стандартите и политиките по сигурността в компютърните мрежи на всяка фирма или организация, като идват на по-изгодна крайна цена с отстъпка 10% и улеснено внедряване и използване.
[още]
 
Софтуер  Сигурност  anonymous 24.09.2008 08:08, Сряда

Висока степен на улавяне на спам и малко неверни положителни резултати чрез двете нови антиспам машини на GFI MailEssentials

Нова версия на водещия антиспам и антифишинг софтуер GFI MailEssentials e пуснатa в продажба, обяви днес GFI, международен разработчик на качествен софтуер на недостижимо ниски цени. Версия 14 пристига с допълнителна антиспам машина, която ще подобри нивото на улавяне на спам веднага след инсталирането с минимално настройване. GFI MailEssentials 14 също така има характеристиката RealTime статистика в реално време RealTime и функция отчитане.
[още]
 
Софтуер  Комуникации  anonymous 23.09.2008 18:43, Вторник

Първия в света инструментариум за планиране и интегриране на WLAN 802.11n стандарт в корпоративната мрежа

LANPlanner на Motorola дава възможност да се планират местата за интегриране на Аccess Point, да се направи карта за покритие на мрежата и да определи точното количество Access Point AP-7131, необходимо за проекта.
[още]
 
Компании  Софтуер  stefankr 15.09.2008 15:47, Понеделник

HP подготвя своя операционна система?

Най-големият производител на персонални компютри Hewlett-Packard може би в скоро време ще започне разработката на собствена операционна система, ориентирана към масовия пазар.

[още]
 
Download.BG  Софтуер  stefankr 27.08.2008 14:04, Сряда

"Образование" - още един нов раздел в Download.BG

В навечерието на новата 2008/2009 учебна година Download.BG - най-големият софтуерен портал в България - подарява на своите потребители нов раздел, наречен "Образование". В него са събрани програми, насочени към ученето, обучението, самоподготовката, както и организирането на учебната дейност.

[още]
 

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.