download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1066/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Агенция "Рутина" е фирма с 20 годишен опит. Предлагаме преводи и легализация на документи от и на 38 езика, фирмена документация, превод на уеб страници, превод на специализирани текстове на всякаква тематика, устен превод. Изработка на уеб страници и приложения, редизайн на съществуващ сайт, 24 часова поддръжка и консултации, SEO оптимизация и анализ, изработка на лого и банер, професионално заснемане, предпечат и печат.
ПРОДАЖБА, ЗАМЯНА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, ИЗКУПУВАНЕ, СЕРВИЗ И РЕМОНТ на гаранционна и извънгаранционна подемна техника. Най-голямата борса за кари. Над 70 налични на склад машини. Пълна гама на транспалетни колички на цени от 249 лв. без ДДС. Самоходни строителни вишки. Официален представител за България на кари с марка CLARK и самоходни строителни вишки с марка UpRight.
Фирма "Краси и си - е" ЕООД се занимава с производство и пакетиране на всички видове ядки и сушени плодове.
Изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични системи. Сервиз на чилъри и климатична техника. Слънчеви колектори. Вътрешна газификация.
"Стеди Стил" ООД изработва фасадни декоративни профили и елементи (корнизи, первази, колони, пиластри, профили за обръщане на прозорци, орнаменти, рамки, ъглови декоративни елементи, фронтони, плинтове, конзоли, профили по проект на клиента и др. ) от експандиран полистирол - EPS (стиропор) с машинно нанесено отгоре високоякостно полимер - циментово покритие. Така декоративните фасадни елементи и профили от EPS придобиват якост и защита от външни явления, като натиск, удар, обилни дъждове, градушка и т. н. А монтажът е лесен като раз-два-три: отрязваш, залепваш, боядисваш!
Застрахователен брокер със сключени договори за посредничество с 12 застрахователни компании. Предлага всички застраховки и застрахователни услуги. Посетете нашият нов уеб сайт и сами сравнете цените! Регистрирайте се и спечелете допълнителни бонуси и отстъпки!
Дизайн, производство, доставка и монтаж на мебели и обзавеждане. Изработване на корпусни мебели от ПДЧ и МДФ, врати и дограми от масивна дървесина.
Правилното хранене и активният начин на живот могат да ви помогнат да отслабнете завинаги, както и да спечелите пари от свалените си килограми. Сайтът е подходящ и за хора, които просто искат да се научат да се хранят правилно и да се чувстват по-добре. - 13 - седмичен обучителен курс; - 25 участника; - награди за 3-мата победители; - за първенеца - 500 лв.; - персонален треньор за всеки участник; - часове по СПОРТ:)))
Финит Софтуер Системс ЕООД е софтуерна компания, специализирана в разработката на висококачествени, надеждни и ценово ефективни цялостни информационни решения в областта на хотелиерството и туристическата индустрия. Основната дейност на фирмата е насочена към проектирането на софтуер за управление на хотели и хостели, WEB и Desktop базирани приложения и интерфейси за връзка с PMS и ERP системи. "Финит" извършва също така дейности по инсталация, внедряване, поддръжка и обучение за работа на своите продукти и предлага широк спектър от консултантски и аутсорсинг услуги.
Ремонт на металорежещи машини с ЦПУ, ремонт на металорежещи машини, сервиз на металорежещи машини с ЦПУ, ремонт на AC DC регулатори, ремонт на системи с цифрови устройства за металорежещи машини (fanuc TSD, tiksi, ZIT 500), смяна на системи на металорежещи машини с ЦПУ, ремонт на СТ 161, ремонт на фанук, ремонт на TSD, рециклиране на металорежещи машини, механичен ремонт на металорежещи машини, ремонт на платки ЗИТ 500, ремонт на серво управление за металорежещи машини.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.