download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1074/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Евтини нощувки са възможни вече и в централна София – в easyHotel Sofia, благодарение на британската НИСКОБЮДЖЕТНА верига easyHotel.com (от семейството на easyGroup Holdings Ltd). Както и британската нискотарифна авиокомпания easyJet, easyHotel Sofia също работи на принципа РАННА РЕЗЕРВАЦИЯ = НИСКА ЦЕНА. easyHotel Sofia е много различен от всички познати хотели, мотели и хостели. Веригата е стъпила вече в България, Англия, Кипър, Унгария, Швейцария, Германия, Дубай, Шотландия и Португалия, следва Холандия. easyHotel Sofia е много подходящ за краткосрочни нощувки - при бизнес и туристически пътувания, командировки, семинари... easyHotel Sofia предлага нощувки за двама души на цена от 38 лв., в ограничен брой двойни стаи тип „малки” – с двойно легло, собствена баня и климатик. Заплаща се цялата стая, независимо дали гостите са един или двама. Резервирайте навреме за да „хванете” изгодните цени. Сградата е изградена и оборудвана по стандартите на easyHotel.com, на 9 етажа (с асансьор), за 114 души, с 57 двойни стаи (всяка със собствен санитарен възел, регулируем климатик, телевизор и с достъп до бърза WiFi Интернет връзка). Всички стаи са с прозорци. Има подземен гараж.
Онлайн търговия, уеб дизайн, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица.
Комплекса е разположен до язовир Батак сред невероятна природа в живописната местност „Цигов чарк” в непосредствена близост до гр. Ракитово и гр. Батак, само на 6 км.. “Вивиана” предлага на своите гости комфорта и домашната топлина, от която се нуждаят. Тук можете да се отпуснете в просторната лятна градина на комплекса. Всред буйна зеленина можете да си починете до басейна с кристална вода. Гостоприемните домакини са помислили и за по-малките гости - за тях има детска площадка за игра. Комплекс "Вивиана" разполага с лятна тераса с 50 места, ресторант с 50 места подходящ за организирани мероприятия, сватби, кръщенета и др.. Хотелската част се състои от 7 еднофамилни къщи тип мезонет и 2 самостоятелни стаи. Всяка от къщите разполага с добре оборудвана кухня, трапезария, хол с телевизор с цифрова телевизия, 2 спални, 3 бани с 3 санитарни възела, както и 3 тераси с градинска мебел и барбекю. Комлекс "Вивиана" разполага с 30 места за паркиране. Майсторите готвачи ще ви посрещнат с богато меню от традиционната българска кухня, скара на жар, както и специалитети на пещ - агне по гергьовски и печено прасенце.
Изработка на бурета, дребни дървени изделия по каталог и по ваша заявка.
"Лемез" ООД - търговия с материали за мебелното производство (ЛПДЧ, МДФ, ХДФ, кантове, кори за врати и много други). Разкрой и кантиране на мебелни плоскости. Производство на мебели по индивидуален проект.
Организиране на партита за малки и големи - караоке парти, рожденни дни, сватбени тържества, юбилеи, балове и всичко за каквото се сетите! Пазарувай с отстъпка от 50% до 90% - най-добрите оферти в България. Талони за ресторанти, заведения, козметични салони, солариуми, автокъщи, туристически агенции, хотели и всякакви други продукти и услуги. Има и награди!!!
Комплексно обзавеждане - интериорни (вътрешни) врати, входни (противовзломни, блиндирани) врати, кухни, мебели, ламперия, ламиниран паркет, PVC и алуминиева дограма. Проектиране, доставка и монтаж.
Ремонт на вентилационни и климатични системи и съоръжения. Почистване на вентилационни решетки, филтри, вентилатори, пневмотранспорт и др.
Лицензирана и акредитирана електролаборатория. Ел. измервания по безопасност на труда: контур "фаза - защитен проводник", съпротивление на заземителна уредба, съпротивление на мълниезащитна заземителна уредба, изолация на кабели, защитен прекъсвач /дефектно токова защита/. Курсове и изпити за придобиване на квалификационна група по техническа безопасност съгласно ПБТЕЕУС.
GNL advertising studio предлага: • цялостни решения в изграждането на Вашата корпоративна идентичност; • лого, графичен и концептуален дизайн; • художествена и тематична фотография; • проектиране, изработка и монтаж на външна и интериорна реклама, рекламни съоръжения.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.