download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1069/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Bilki. bg - поръчай билки онлайн. Лечение с билки. Книги за билките. Билки за забременяване, отслабване, бъбреци. Билкова аптека.
БУЛ СИСТЕМС предлага монтаж и сервиз на автоматизирани поливни системи, помпи за вода, хидрофорни системи, оборудване на кладенци и сондажи.
Професионална обработка против хлебарки, мухи, кърлежи, мишки и други битови вредители. Фирмата е регистрирана в Министерство на здравеопазването и работи с професионални препарати. Има дългогодишен опит в областта на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация).
Фирмата предлага: * Продажба и сервиз на Касови Апарати (КА) и системи с КА, както и свързаната с тях периферия; * Продажба на Електронни Везни и връзка с касов апарат или система; * Продажба, обучение за работа с и периодична поддръжка за софтуерни продукти; * Др. дейности, свързани с изброените по-горе.
Професионален превод от румънски език от лицензирана фирма на ниски цени. Доставка в София и страната по електронен адрес, чрез куриер с наложен платеж, др.
Недвижими имоти; Инвестиции; Архитектурни проекти; Вътрешен и външен дизайн, обзавеждане; Управление на имоти; Внос - износ; Строително - ремонтни дейности; Консултации; Организиране на фирмени партита, рождени дни, купони, детски рождени дни, забави, сватбени тържества; Въвеждане в експлоатация на стради, одобряване на проекти, градоустройство, ВиК; Електро-, вертикални планировки; Направа на детски площадки и др..
Търговия с дървен материал.
Производство на висококачествени маси от масивна дървесина и фурнировани плоскости.
Микрофинанс ООД има удоволствието да Ви предложи широка гама услуги в областта на счетоводното обслужване, данъчното планиране и корпоративните финанси. Те са насочени както към утвърдени компании от малкия и средния бизнес, така и за новостартиращи фирми и физически лица. Ето накратко част от дейността ни: абонаментно счетоводство, ТРЗ, данъчни и осигурителни консултации, регистрации на фирми, представителство и защита пред органите на НАП, НОИ, НСИ и др.
Мебели и обзавеждане за дома, офиса, хотела. Мека мебел, тръбна мебел, дизайнерски мебели и мебели уникати. Обзавеждане за спални, кухненско обзавеждане, мебели за детски стаи, дневни, трапезарии и др.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.