download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 244/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Диагностично-консултативен център ХХV София ООД е заведение за извънболнична специализирана медицинска помощ. Намира се на територията на район Младост в гр. София. Работи със НЗОК.
Фирма СИРК ЕООД разполага с машина за лазерно рязане, студено огъване на ламарина до 4 м - абкант. Изработваме метални халета и заваръчни конструкции по проект на клиента.
Агенция за ПР: - консултации, - концепции, - стратегии, - медийно покритие, - цялостно подготвяне и изпълнение на ПР кампании, - годишно абонаментно ПР обслужване, - издател на в. Сити Маркет - първия и най-голям безплатен, пълноцветен, седмичен вестник с разпространение в точките на продажби.
Продажба и монтаж на ламинирани подови настилки -ламиниран паркет-над 400 цвята-HDM,Kaindl,Kronotex-осигурен монтаж с гаранция -подпрозоречни первази-WERZALIT,PLASTOLIT -Ламперии за стени и тавани и монтаж -Декоративни лайсни и первази -Алуминиева и ПВЦ дограма и врати
Рекламни услуги във всички национални и регионални медии: - концепции и стратегии - медиапланиране - тиражиране на реклама - печатна реклама - сувенирна реклама - пространственна реклама и всякаква друга.
Аварийно отваряне на трезорни врати, сейфове и каси. Възстановяване, ремонт и рециклиране на механични системи за сигурност. Консултации по сигурност на тежко банково оборудване. Профилактика и абонаментна поддръжка на заключващи системи, брави и шифри.
Агенция за недвижими имоти Ювента купува, продава апартаменти в Русе.Отдава магазини, офиси и квартири
Шев на шапки,ризи,униформени облекла Специализирана бродерия -Тюф бродерия ( триизмерна) - Плюш бродерия и верижен бод - Бродерия с ширити,ленти и зиг-заг бод - Кординг бродерия
Агенция за недвижими имоти - Най-добрата сделка! Купува-продава апартаменти, къщи, вили, офиси, земя, парцели.
„ЕС 360” ЕООД е рекламна агенция за пълно рекламно обслужване.Нашата фирма се занимава с изработването на цялостни решения за РЕКЛАМА.Ние организираме широк кръг от проекти, съобразени с конкретните нужди на нашите клиенти,носейки ефективни резултати независимо от мащаба или сложността на заданието.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.