download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 245/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Фирма Алдог, Велико Търново, алуминиева и PVC дограма, прозорци, профили, стъклопакети, щори, первази, комарници, монтаж, демонтаж, цени, ремонт, строителство, офис, лизинг
"СЕСТО" ООД е дистрибутор на Агрополихим АД /Девня/. Продава САС /стабилизирана АМОНИЕВА СЕЛИТРА/.
Спиди Нет е софийски доставчик на Интернет услуги. Компанията предлага широколентов Интернет достъп и телекомуникационни услуги за крайни потребители и корпоративни клиенти.
Специализирано приложение за Ново строителство и Недвижими имоти в България и чужбина. Обяви за имоти от фирми и частни лица.
Геодезически дейности, недвижими имоти и управление на земеделски земи. Консултантски и посреднически услуги при закупуване, продажба, отдаване под наем или аренда, управление на недвижими имоти – земеделски земи, апартаменти, къщи, промишлени терени и др. Инвестиционно консултиране в сферата на земеделските земи. Услуги свързани с геодезически дейности - кадастрални планове, изменения на регулацията, трасиране на граничните точки на поземлени имоти, геодезическо заснемане на имоти и обекти и др.
Архитектурно бюро "Ламбрев и Матов" е със седалище в град София и разполага с голям брой висококвалифицирани архитекти и инженери. Ние имаме капацитета да проектираме както в България така и в чужбина. Дейността на бюрото е от следните области на архитектурно проектиране: проектиране на жилищни, административни, спортни зали, хотели, промишлени и селскостопански постройки, почивно домове, детски градини, интериор, както и ландшафта архитектура. В нашата дейност се стремим да предоставяме на клиентите най-добрата услуга, но не и за сметка на качеството.
Ние в БЛ Консултинг ЕООД е сме специализирани в ERP и CRM внедряване и консултации, както и системна интеграция. Сред продуктите ни са: Epicor | iScala ERP: http://www.epicor.com/www/products/iscala/ - Скала е интегрирана система за управление на Финансово-счетоводната, Логистична, Дистрибуторска, Сервизна, Производствена дейности. Ciber | Ascent CRM: http://www.ciber.com/uk/solutions/crm/ascent/ - Асцент се отнася за Отношенията в организацията, индивидите, доставчици и клиенти, договорни отношения, лизингови договорености и т.н.
Автомивки, автогуми, монтаж, баланс.
Пътна помощ, учебна дейност, ГТП, курсове по безопасно шофиране и др.
Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на системи за сигурност: виидеонаблюдение, пожароизвестяване, алармени системи, контрол на достъп и/или работно време, телефонни централи, домофонни системи, охрана на стоки

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.