download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 250/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Доставка и монтаж на всички видове домофонни и видеодомофонни системи. Видеонаблюдение и контрол на достъпа. Гаранционно и следгаранционно подържане.
„АМББРИЕЛ” ЕООД е надеждна компания със значителен опит в управлението на жилищни имоти. Базирана в гр. Варна, фирмата е специализирана в предоставянето на различни услуги в сферата на недвижимите имоти: мениджмънт на частни имоти, ваканционни и жилищни комплекси от затворен тип, мениджмънт на отдадени под наем частни и бизнес имоти, абонаментно почистване на офиси, домове и т.н.
"Парино"ООД изработва рекламни материали:етикети,брошури,списания, книги,учебници,кутии от картон и микровелпапе подходящи за хамбургери, шоколадови бонбони, захарни изделия, фолиа и пликове с печат и без печат, подходящи за хранително вкусовата промишленост, полиетиленово фолио, термосвиваемо фолио, торби за смет.
Нашите висококвалифицирани сътрудници, имащи богат опит в ритуалните услуги поемат цялостната организация за изпращането на Вашите близки в последния им път.
Проектиране, изработка и монтаж на светлинна реклама. Нестандартни решения за вътрешно и външно осветление.
Фирма "Тас Консулт" ООД е създадена в услуга на бизнеса. Нашия екип е специализиран в консултантските услуги свързани с: - Регистрация и пререгистрация на фирми. - Разработване и управление на проекти по европейски програми. - Данъчно и счетоводно консултиране. - Водене на пълно счетоводство на фирмата. - Консултиране за онлайн политиката на фирмата и изграждането на корпоративни сайтове. - Помощ при регистрацията на интернет сайт в областта .BG
Лазерно гравиране и маркиране с последно поколение лазерна система на рекламни сувенири, детайли, инструменти и широка гама изделия. Директна работа върху всички видове метали (неръждаеми, черни и цветни) и предмети от други материали – дърво, пластмаса, плексиглас и т.н.
Фрийдъм Инвестмънт е компания, извършваща сделки по покупко-продажба на недвижими имоти в България. Още от създаването си през началото на 2005г. фирмата се е специализирала изключително в сделките със земеделски и урегулирани парцели. Наша задача е да предложим на клиента добре проучени имоти, отговарящи на критериите за търсене. Ние поемаме изцяло правното обслужване по сделките и предлагаме съдействие при промяна статута на земеделски земи.
Фирма Дистем гр. Варна предлага на своите клиенти висококачествено прахово боядисване на метали. Механично рязане и гравиране на: дърво, плексиглас, PVC, меки метали (алуминий, месинг, мед) и др.
Извършва транспортни услуги със самосвали, мини челен товарач, багер - доставка на строителни материали, извозване на строителни отпадъци, заравняване, събаряне сгради, шахти и др.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.