download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

кой телефон е най-добър?

Автор
Съобщение
dreamskill
Пон, 22.12.08, 19:46

RE: кой телефон е най-добър?

” Едиз, тръпката в iPhone не е в спецификациите, а в нещо съвсем друго. В невероятната интеракция с устройството. Само се докосни до него, и ще забравиш, че въобще си искал LG-то.
Дисплеят е капацитивен, възприема допир съвсем лесно, докато при LG Renoir трябва да натиснеш доста силно. Още повече, че iPhone е невероятна игрова конзола, доста игри на Ubisoft и EA излизат и за iPhone.
Избери ябълката и ще останеш доволен, залагам си главата. Дори и по функционалност тя е победител в надпреварата с всеки смартфон, какво остава за Renoir, който не е. „
Ахх...много се колебая след таково мнение.Явно ще трябва да попитам и други хора,извън интернета.Знам ,че iphone е много як телефон,но не толкова функционален,т.е. ако му дам оценка 10 за функционалност,то renoir ще има 11,а пък ако се замисля-матрицата на renoir за снимане сигурно не е хубава,за телефон.А пък този снимане със забавен кадър направо ме убива.Не знам за какво мога да го използвам,но имам мерак.А пък за iphone имам по-голям мерак.Излиза,че renoir ще го купя само заради това снимане.Но като погледнах един заснет клип,не ми хареса толкова много.120 кадъра в секунда не са много.Абе...мисля ,че iphone ще е по-добрия избор,но пак не съм сигурен.Като имаме и впредвит и игрите...направо нямам думи.Има дори и snes емулатор!Но най-много май мога да натисна 2 копчета най-много.Дали това е вярно или се лъжа.Но ми се струва ,че ще почакам за по-нов телефон....
deringer
Пон, 22.12.08, 19:53
dreamskill на всеки телефон можеш да намериш косури.
Най-важното е ти да си наясно за какво ти трябва тога няма да имаш проблеми...
Лично аз мисля,че това е телефона http://www.nseries.com/products/n95/#l=products,n95,gallery
редактиран от deringer на 22.12.08 19:57
deezel14
Пон, 22.12.08, 19:57
Мултисензорният дисплей на iPhone поддържа до 9 пръста едновременно, спокойно.
dreamskill
Пон, 22.12.08, 20:10
deringer,n96 е по-добра.
deezel14,тва ме радваМа наистина.Преди като гледах клиповете с snes за iphone,просто си мислех"Тези никъде няма да стигнат в smb само като натиснат 2 копчета"Ма виж,не е било така.Искам iphoneТва ще е и като psp,телефон,mp4,интернет браузър...бла бла бла бла...в едно.Тва ще е готино!Искам iphone!
phrozencrew
Пон, 22.12.08, 20:38
Видях, че в някои постове коментирате камерата на телефона. Аз по принцип ходя с раница и не ми е проблем да мъкна много джаджи в нея. Та по въпроса за снимките от телефоните мога да кажа само, че от 5Mpx камера на телефон, когато снимаш на стайна светлина или на електрическа крушка не можеш да разбереш дали си снимал човек или икарус! Снимките приличат на гадно повръщано. Ако искаш да имаш камера си купи DSLR, та дори и един 6Mpx-лов за 300-350 кинта на старо ще ти направи пълен кеф при снимане на почти тъмно и ISO 800, като може да имаш и стабилизатор в тялото или обектива и скоростта, която ти позволява е поне 1/20 със светлосилен обектив. Мразя снимки от телефони! Хората на тях изглеждат идиоти. Така, че или телефон и фотоапарат или iPhone.
dreamskill
Пон, 22.12.08, 21:07

RE: кой телефон е най-добър?

” ....или телефон и фотоапарат или iPhone.
Хмм...От това разбирам,че iPhone снима добре.Лъжеш се.И във всички случаи трябва телефон+фотоапарат
phrozencrew
Пон, 22.12.08, 21:37

RE: RE: кой телефон е най-добър?

” Хмм...От това разбирам,че iPhone снима добре.Лъжеш се.И във всички случаи трябва телефон+фотоапарат „
Мнем! Трябва бая да съм препил за да твърдя, че с какъвто и да е телефон можеш да правиш добри снимки!
dreamskill
Пон, 22.12.08, 21:46
Къде е изхода от лабиринта?
phrozencrew
Пон, 22.12.08, 21:53

RE: кой телефон е най-добър?

” Къде е изхода от лабиринта? „
Срещу определена сума кинти избора е само един DSLR (Pentax, Canon, Nikon) със 50mm f/1.4 (по възможност Auto-фокусно) + iPhone (поне 8 гиги за мюзик хьорен).
Ако някой ми каже, че има по-як подарък от тая комбинация ... ще ми е много трудно да го разбера !
dreamskill
Пон, 22.12.08, 22:36
+един як комп от alienware как звучи

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.