download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

кой телефон е най-добър?

Автор
Съобщение
nikolatirol
Пет, 12.06.09, 12:26
Ще си позволя да цитирам Хенри Форд пред журналистите дошли да го интервюират след най-успешния модел на Форд - Т. Попита ли го:"Г-н орд, коя е най-добрат кола на света?", очаквайки да каже:"Модел Т на Форд." Той отговорил:"Новата!"
nikolatirol
Пет, 12.06.09, 12:26
Ще си позволя да цитирам Хенри Форд пред журналистите дошли да го интервюират след най-успешния модел на Форд - Т. Попита ли го:"Г-н орд, коя е най-добрат кола на света?", очаквайки да каже:"Модел Т на Форд." Той отговорил:"Новата!"
anonymous
Пет, 12.06.09, 13:41

RE: кой телефон е най-добър?

” Ще си позволя да цитирам Хенри Форд пред журналистите дошли да го интервюират след най-успешния модел на Форд - Т. Попита ли го:"Г-н орд, коя е най-добрат кола на света?", очаквайки да каже:"Модел Т на Форд." Той отговорил:"Новата!"
аз пък ща цитирам теб.
При въпроса на журналистите,кой Форд е най хубав,той отговорил -Продадения.
редактиран от anonymous на 12.06.09 13:42
anonymous
Пет, 12.06.09, 13:49
всеки си има предпочитания т'ва е ясно:)телефона,който притежавате си е най-добър нали така:))))))
но аз се запуснах в темата щото от една седмица разглеждам в нета точно разните pda: ) а си и викам да не отиват на вятъра теа 2,40лв хахахахаххахаахаххахахахахахаха да изакам нещо тукачкана:)
...едно обикновено gsm-че няма с какво да ме впечатли:) всъщност аз не съм и манияк на тема телефони:)
но при pda устройствата е по-различно има с какво да се занимае човек:) та сравнявам винаги цени и техн. характ. и т.н. :) а и тук в тази тема си пишем не да се заяждаме и фукаме с телефоните си:),а за да могат други потребители да се ориентират по някакъв начин,ако изобщо им пука...забелязвам,че повечето хора си купуват обикновени натруфени gsm-и и то на високи цени:) цената е важна затова все я натрапвам:) а за същата сума(дори по-ниска) можете да си закупите PDA ... дано да правите разликата абе да си кажа честно за мен това са си играчки:) спокойно мога да мина и без pda а така като се замисля и без ноутбука дето си взех мога да мина
та спрях си се на ASUS PDA P552W то си е точно кат' за мен:) всеки си знае джоба нали така:)
а и някакси няма нужда да се изхвърляме с много пари за подобни машинки:)
сега струва 562лв в мост.бг асуса:)
ще изчакам до края на лятото,ама не да падне цената щото все пак живея в бг и знам,че има много гладньовци и има да си чакам да падне цената хаха колкото падна на ноутбука ми ASUS EEE PC 904HD за 505.50лв(все още си е толкова:( срам! (добре че имах отстъпка 10лв:) толкова ще паднат и др. цени(трагични сме си:)
още ще се ослушвам и ще реша какво да бъде pda-то:) трябва да сме търпеливи! както казах това са си играчки и спокойно можем да минем и без тях в животеца ни има много по-важни нещадъра бъра:)))))))))малко философия да вкарам хахаххаа
ама ние си искаме все пак играчката нали така хах от малки сме си свикнали с играчките:)))))
дълго ли стана? ам' няма с кой да си говоря бря
ще постна нови клипчета,че първото представяне с онзи клип не беше добро:) този дето правеше превюто вместо да клика на дисплея ми работи с джойстика бахти тъпака хората му направили тъчскрийн,а той...:)




deezel14
Пет, 12.06.09, 14:14
50 000 приложения, като голяма част от тях са безплатни или разполагат с lite безплатна версия.
Относно навигацията - няма проблеми. След по-малко от месец излиза TomTom за iPhone. Просто досега софтуерно не бе позволен turn-by-turn тип навигатори. А с OS 3.0 това се промени.
dreamskill
Пет, 12.06.09, 14:19
Какво е "turn-by-turn тип навигатори"?Тва дет показва на коя посока е посочен телефона?
А също има пиратски софтуер за айфон.Не е длъжно да се плати нищо освен телефона, за да се пробват тия приложения.
anonymous
Пет, 12.06.09, 15:12
за мен единственият минус на тези устройства е, че дисплеят все е малък хаха все не ни достига:)
всичко друго си ми харесва
хубаво е за тези си цени да са поне с 4" (мечти:)
iphone e направо с огромен 3,5"
де да имаше и т'ва асусче такъв дисплей, ама няма:))))))))
но Apple iPhone (т'ва май им беше първият) няма пък gps
но другите 2 модела Apple iPhone 3G и Apple iPhone 3G S имат:)
та такива ми ти раб'ти
anonymous
Нед, 26.07.09, 11:38
Мързеше ме да чета всичките коментари... Не мисля, че може да сравняваш touch телефон с обикновен модел. Аз съм с Nokia 5800 и си я харесвам (тийнейджър съм ). Ако обаче трябва да избирам между Sony Ericsson Xperia, Nokia N96 и iPhone.... Нокиата отпада... този модел подобие на N95 ми е симпатичен и толкова, има и по- добри от него... Специално за този Сони не знам много, но ми изглежда като бизнес модел и е аут... Остава iPhone, с 3.5" дисплей, Wi- Fi и невероятният му Safari... В крайна сметка обаче... не знам дали сте чували за този телефон, който за мен превъзхожда и iPhone и "SmartPhone" -- Palm Pre! Това е телефонът! Ето ви ревюто на на PhoneArena http://www.phonearena.bg/htmls/Palm-Pre-Revyu-revyu-r_2192.html ето и равносметката от ревюто http://www.phonearena.bg/htmls/Palm-Pre-Revyu-revyu-r_2192-p_5.html в същият сайт може да видите ревютата на Xperia, N96 и iPhone сравнете ги и сами решете...
deringer
Нед, 26.07.09, 13:15

RE: кой телефон е най-добър?

не знам дали сте чували за този телефон, който за мен превъзхожда и iPhone и "SmartPhone" -- Palm Pre!] „
еее ти какво ни направи
deezel14
Нед, 26.07.09, 13:33
Нали, нали.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.