download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Автор
Съобщение
oldcastle
Сря, 07.09.11, 13:35
the.6661
Сря, 07.09.11, 16:00

stoqncho да това си е 100% вярно и аз съм се замислял понякога дали не обърквам хората като пердаша 10 реда писано (на едно изречение) ама тва си ми е мноого стар навик от времето на СМС-ите пишех много щото разговорите беха скъпи та поне на телефона сички знаци бяха на едно чисно (1 - цата) и от там ми се натресе тоя навик да не слагам никви (почти) знаци... тва едната причина другата е че когато ми проблесне мисъл тя обикновенно върви 2 до 4 пъти по-бързо от това което мога да напиша и тогава освен че липсват знаци също се забелязва лоша подредба на думи доста правописни грешки... и така... ама се си мисля че тук са ми свикнали вече (щом никой не прави забележки )

tegote мда гледам да не се карам или споря със съфорумниците в крайна сметка пиша тук за да помагам с каквото мога или да ми помигнат кой както може... за мен смисъл от спорове и кавги няма.......

stiliyangr
Сря, 07.09.11, 17:08
Поздравления за идеята за тази тема. Няколко часа по-късно се сетих - Стоянчо, да си чел нещо от Едуард деБоно? Същият се занимава с начините на мислене, водене на дискусия и вземане на решение. Използва метафора с шапки в различни цветове според нагласата на даден човек в момента - например един емоционален човек си "нахлупва" червената шапка и просто казва "Ни мъ кефиш бе, майна!" - което според мен е по-добре, отколкото да обвиняваш някого че използвал няколко ник-а и прави някакви машинации...
joniewalker
Сря, 07.09.11, 17:22

RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

” ... например един емоционален човек си "нахлупва" червената шапка и просто казва "Ни мъ кефиш бе, майна!" - което според мен е по-добре, отколкото да обвиняваш някого че използвал няколко ник-а и прави някакви машинации... „

Е, ние тук си имаме и от двата типа емоционалности. Добре че е само от време навреме, защото зелените хич не ги е еня.

electric_cc
Сря, 07.09.11, 18:01
Аз отдавна съм проумял какво значи текстът от Библията: приблизително "Бог е сътворил човека от кал по свой образ и подобие." Т.е. присъщи му са всякакви грехове, в зависимост от нивото, което е достигнал, затова не обръщам внимание на хорските простотии и нямам проблеми.
phrozencrew
Сря, 07.09.11, 19:04
Хе Някой е забелязал, че съществувам! Благодаря за критичните оценки!
Теготе, много мило от твоя страна! Не съм очаквал подобна оценка!
Всички, предполагам, са се усетили вече с кого се заяждам. Предимно с хората, които се менкат никовете. Никове с които няма да спра да се джафкам са stoqncho, joniewalker, angelicstar, boy4u, каката, теготката, stiliyangr и още около 2 .
С Тенката се заяждам още от преди да се прекръсти. Истината е, че не изпитвам към никого негативни чувства, въпреки, че си позволявам да обиждам. Мразя лъжите и лицемерието и ако ми е кеф на някой да му кажа нещо по-хард, въобще не му цепя басма. Нямам нищо общо и никога не съм имал с DBG, освен, че съм фен и харесвам свежия им екип. От целия форум съм се виждал на живо само със spursy, когато веднъж беше дошъл в Пловдив.
Никога не съм забравял, че това е форум и няма общо с реални свят, така че няма какво да освобождавам като напрежение. Ако някой мисли, че темата ще му помогне да освободи нещо , най-искрено му желая успех!!
mayhem1
Сря, 07.09.11, 20:15
Аз мисля ( може да се поспори ) , че някой с много никове ( и смс-и ) има нужда да освободи напрежението ... и се изходи .
Предполагам , отчаяно иска да бъде забелязан ( дори се хвали сам , а вероятно и си гласува за себе си ) . Също изпитва и лек приток на адреналин , от играта на стражари и апаши . Като серийните убийци и други разни психопати - несъзнателно искат да бъдат заловени и всичко да приключи . Затова пращат бележки на медиите и подхвърлят улики на полицията . Идентичен случай - дребното човече предизвиква способните хора във форума , да разкрият до каква степен са наясно с него . Неизвестноста го влудява ( то се вижда ) и го кара да излезе в открито нападение с всички никове накуп . Представям си как преинсталира ОС всеки път щом се сети за Фрозен и Армен .
Резултата от освобождаването ( изхождането ) ? Ами , вероятно две седмици затишие , след което на сцената ще излязат нови играчи . Винаги така става .

По темата
mayhem1 - красив , интелигентен , компетентен , умен , дружелюбен , трудолюбив , честен , почтен , достоен за възхищение , мъдър , прекрасен , чудесен , великолепен , неотразим , незаменим , непобедим , незабравим , велик ... и най-вече скромен

svilen73
Сря, 07.09.11, 20:21
Е и мен са забелязали.
Ама са ми изяли ябълката без да разбера.
Само Tegote съм си позволил да обидя и още едно явление, което се крие под
ник- fabiencho с което не се гордея но и несмятам да се извиня на нито един от двамата.Просто са сиго заслужиха.С всички други мисля нямаме проблем относно търпимоста.
Помагам с каквото мога и питам когато имам нужда от помощ.
Иначе съм си прям и открит човек така че ако съм казал или обидил някой моля да ме извини.
oldcastle
Сря, 07.09.11, 21:28
Айде и аз да кажа нещо. Един само ме е описал, за което благодаря! Отделил е човекът от времето си и е написал цели 165 символа в моя чест. Трогнат съм, направо впечатлен.
Наваксвам, казва, пропуснати години - може и така да е, ако можем да се доверим на неговата преценка. Но смятам, че каквото трябва не съм го изтървал през годините.
Не чул, не видял ,не разбрал съм бил също - че то от спамерските и безсмислени постове на някои хора може ли да се чуе, види или пък разбере нещо.
Хвърлял съм се като буря на непознати неща - че на мен това ми е стихията. И теб да видя, и на теб ще се хвърля, като буря. А човек няма ли желание да научи нещо ново и непознато, значи е в застой, никакво развитие. То е присъщо за съществата с нисък интелект, приближаващи се до животните. Та дори и животните търпят развитие, че и научават много неща.
"Аз знам, че нищо не знам, но тежко на този, който и това не знае."
Дразнел съм го понякога - това си е лично негов проблем. Свестните и добронамерени хора тук помагат, другите - се дразнят.
Няма да казвам нищо за никого. Поне не и лошо. Смятам, че негативните изказвания носят негативен заряд и не са полезни. Повечето от другарчетата тук са достойни за уважение и наистина биха ми помогнали в критична ситуация ако е по силите им. Поне аз така го чувствам. Има само 2-3, които ме дразнят, но както съм казвал и друг път, просто не ги чета. Също така има и един, който малко ми се сърди, заради едно малко недоразумение, но се надявам да спре да ми се сърди. Извинявам му се от цялото си сърце и нямам нищо против него. Усещам също, че има хора, с които не сме винаги на едно мнение, не винаги споделят моят светоглед и разбиране за нещата, но това не им пречи да се отзоват, когато видят, че имам нужда от помощ.
Може би понякога съм много остър, може и да дразня понякога, може и да говоря глупости понякога, но това съм аз. Но със сигурност не съм лош и злобен. Готов съм да помогна винаги, когато е по силите ми. Който ме познава ще каже.
Благодаря ви на всички! Благодаря и на теб Теготе! Дай да та бацна!
kookki
Сря, 07.09.11, 23:06
Стоянчо, за мен нищо не каза ?
Аз за теб нямам мнение, защото според мен пишеш отскоро и не съм ти обърнал внимание, защото не съм научил нищо от теб.
Тази тема я пускаш вероятно, защото ти се гледа сеир. С две-три примерчета, показваш някаква съпричастност, но дали е точно така. Има нещо лукаво в идеята ти .
Ето и какво мисля за всеки:
Ганчо - знае доста неща, но не винаги му се разправя да пише, ако е на кеф, помага много (до разрешаване на проблема) и не се замесва с простотии като тази тема. Напомня ми на повечето компютърни маняци, които познавам - не са много социални. Не се обръща по никакъв начин към събеседника си във форума.
Биги - човек с който бих изпил няколко бири. Търсил съм информация за него в нета, защото има същия психологически портрет като на един мой познат плевенчанин.
Недялко - от него може да се научи много, ако няма кой да ти помогне, Недялко е насреща. Чудя се обаче, пич, защо се напъваш с интригата за тролове, много никове или че някой не е това за което се представя. Създаваш суматоха с това, а дори не съм сигурен че е така. Има нещо задколисно при теб, но не мога да хвана, какво точно.
Ще разочаровам Шамана, че Недялко не ми е идол, но съм сигурен че всеки от вас си мечтае да е с толкова начетен със ИТ-ехниката.
Дерингер - след като Недялко създаде хаоса с троловете, го обвиних, че е трол. Не е, допуснах грешка !!! Малко е рязък в изказванията, но му свикнах, защото сигурно си е такъв.
Златена - отзивчива, с каквото може помага, не съм забелязал да нарушава добрия тон, пише рядко, но ми е от симпатичните съфорумци.
Теготе - той понякога ме дразни, но и аз не знам защо, може би влиза в спорове, които не са му по силите. Правил съм особено резки коментари към него, но никога не ми е отвръщал на удара. Това ме навежда на мисълта, че сигурно ме познава в реалния живот - нали сме от едно село.
Шаман - той си мисли, че ще го очерня, ми не знам.... Имам усещането, че води статистика за потребителите, нищо не му убягва, но защо го прави ? Твърди, че не знае добре български, но правописът му е по-добър от на повечето потребители ?
Шаман имам един въпрос към теб, който се чудех в коя тема да го отправя. Преди време трих едни снимки от твоята тема, защото сметнах, че са лични и мястото им не е по форумите и ти забеляза че трия. Месеци по-късно ти възстанови една от тях във форума, без да ме попиташ дали имам нещо против. Чудно ми е защо си пазил снимките ми толкова време на харда си ?
В темата с цветята не се включих по този повод и обръщението ми беше към Бигиадри.
Океан и Пламил ги слагам под общ знаменател - отговарят точно и ясно на въпроса в темата и не се впускат в излишни приказки.
Арменкккккссссс - не ме кефи, защото е чешит. За да ти помогне, трябва да му се молиш, защото таи някаква омраза към хората, които не му били помагали ,когато той бил питал. Прави се на суперразбирач с идеята да ни натрие носовете. Теготе го е сложил на едно равнище с Недялко, но аз мисля, че дори и срещу него да тича пак няма да го стигне.
Много странно ми се ядосваше, когато започнах да уча С++, но Гугъл ми обясни защо е било така.
ДХШДЖ - не съм му прочел нито един смислен коментар, въпреки това не е спамер. Готин е по някакъв начин като Дриимскил, който за разлика от него пише и смислени постове.
Дъ 6666 - с него не съм имал конфликти. Той е от малкото, които играят себе си и не им пука за общественото мнение.
Точния - ника му подхожда, защото е играч. Много интересни пързалки залагаше в постовете си, когато пишеше. Понякога ми е било забавно, да разгадавам какво има предвид. Обидил ме е единствено с едно обръщение - онзи там с ника, че не му помня името - но не съм се засегнал особено, защото и аз не знам нищо за половината от активните потребители.
Ристича - понякога пита за страшни глупости от живота, като с това ми се е натрапило усещането, че не е оправен.
Джониуолкър, Майхем, Стилиангър, Олдкасъл и др.- с тях не съм имал кой знае какви допирни точки, че да ги коментирам
Има и потребители, които бих споменал, но те вече не пишат тук.
Ако някой съм пропуснал, ще го спомена в следващ пост.
По-интересно ми е какво мислите за мен и защо игнорирате темите, които отварям. Не говоря за теми, в които задавам въпроси и не става на въпрос само за темата за фотошопа, а като цяло.
Никога не съм пускал статия тук, защото гледам какъв е интереса към темите ми. Та ми е чудно какъв ми е проблема с вас ? Не е рядко и явлението темите ми да се оспамват и то не от троловете.

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.