download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Автор
Съобщение
shaman
Пет, 09.09.11, 18:20

RE: RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

shaman - Освен в теми за неща свързани със цветове и снимки в други не те виждам да се подвизаваш. Предполагам, че си разбираш от фотография, а според мен хората на изкуството са добри хора и чудати. Забелязал съм, че и ти си фен на phrozen-чо, но всеки има право на кой да подражава(или да не). „

Абе, Стояне, в какъв Фен клуб ме намеси и ти?Май съм малко дърти4ък ве4е за фенсване!
В слу4ая само не разбрах, кой трябва да се 4увства поласкан, Аз или Недялко!
Те по-горе даже ме споменаха, 4е трябвало съм да ме4тая за нещо си!!!
Сега малко по-сериозно.
Темата ти ми се вижда много блудкава, детска, постна, създадена с цел-"дай сега да видя, кой ме харесва"!
Но пък в някой от твоите преценки за отделни хора, аз също си мисля нещо подобно, но не ме вълнува 4ак толкова, 4е да го правя на всеослушание.
С този, с който ми е приятно да общувам, аз общувам, останалите знаеш 4е съм ги вмъкнал в графата-ИГНОРИРАНИ.
С Недялко, никога не съм се карал абсолютно за нищо.
Харесва ми как мисли и общува, имаме еднакво мислене в някой неща, имаме еднакво хоби, помагали сме си взаимно . . . това мисля 4е е достатъ4но за да ми е приятно да общувам с него.Имали сме понякога разминавания в мненията, но все пак се опитваме и двамата да лобираме, без да се нападаме директно.
Другото, което е по-важно, в теми за програмиране аз не пиша, тъй като не ми е било страст, въпреки 4е на времето, когато студентствах у4ихме и Програмиране, но общи неща, колкото да имаме някакви на4ални познания.
Моята специалност е свързана по-скоро с хардуера (Електронна техника и микроелектроника), отколкото със софтуер. Не знам дали все още има такива специалности, 4е те новите все с едни гръмки и "космонавтски" имена!
Затова, не знам на каква база градиш изводите си, предполагам 4е единствено и само от темата "Моята фотография".
Това оба4е не озна4ава, 4е след като няколко 4овека се интересуват от едно и също нещо, след като общуват нормално, открито и с желание, трябва да са обезателно фенове един на друг! Може би, по-скоро Последователи или хора с еднакви хобита или занимания!
Колкото за активността, да тук си прав, аз от много време не съм от най-постоянните във форума, но това се дължи на много неща- все пове4е занимания навън, отколкото на PC; все пове4е занимания със семейството и работата, отколкото със форуми, някога помагах на някой хора, след това те се обърнаха срещу мен . . . все при4ини, които все пове4е и пове4е ме отдале4ават от този замиращ форум.
Затова се вмъквам основно в теми, които ми са приятни и от време на време в ролята на арбитър, тъй като ненавиждам кавгите, обидите и про4ие, когато някой безпо4вено или с цел напада хора, които по-някакъв на4ин са ми допаднали.
И все пак, разбери едно нещо, с реалните си приятели 4овек се 4увства много по-добре, отколкото с "непознатите" такива от нета. Затова и предпо4итам да 4укнем по-4ашка с познати навън, да се разтоварим, вместо да киби4а тук и да си губя времето с глупости.
Това е, въпреки 4е не смятах да пиша тук, все пак искам малко уто4нение да дам, да не ме вклю4ите утре и мен в някой от многонишково-многониковите профили.

редактиран от shaman на 09.09.11 20:53
stiliyangr
Пет, 09.09.11, 19:06
Някои тук роптаят срещу уместността(ако изобщо има такава дума - ако няма - мога да я патентовам в Щатите според новият им закон) на тази "хуманитарна" тема във форум, който би трябвало да се занимава с компютри и нещата около тях. Ами огледайте се - кои са най-често посещаваните раздели и теми ? Точно за "техническите" теми последната активност варира между 15 часа и 1 месец. Изключение е последният включен раздел - за алтернативните ОС - 9 месеца. Каква е причината и какво е следствието ? Може ли точно тази тема да помогне за подобряване на нещата ? Все пак преди всичко сме човеци, и след това - програмисти, художници, фотографи и т.н. Може би някои хора ще коригират донякъде поведението си спрямо други...макар че не бих заложил нещо ценно на това ми предположение.
Аз също не общувам с тези, които ме дразнят/провокират, но както някои забелязаха - старая се да се държа "на ниво" и да не си изпускам нервите. Иначе човек не може да очаква цивилизовано отношение от тези срещу него.
phrozencrew
Пет, 09.09.11, 20:04
dhtj - Фен на phrozen-чо и на armen-чо. Обича да си прави гимнастика на пръстите и да си прави веселото, а дали помага... не съм забелязал(скоро).

dreamskill - Другия гимнастик, който предпочита да се прави на интересен, отколкото да напише нещо смислено.

joniewalker - Отначало ми се струваше, че е едно от пипалата на Октопода, но в последно време сякаш това ми мнение се разколебава.

programings - Не мога да кажа нищо за теб, защото освен да питаш за нещо(за PHP ми е в главата в момента) не съм запомнел друго от теб.
В тази тема написа един коментар на място и един не. Тази снимка с надпис "TROLL ALERT" не можах да й разбера смисъла. Ти си знаеш... но...

oldcastle - Предполагам, че не разбираш кой знае колко от компютри, но си живееш живота в чужбина(доколкото си спомням там живееш). Гледаш си детето и цъкате яко на Mario.

shaman - Освен в теми за неща свързани със цветове и снимки в други не те виждам да се подвизаваш. Предполагам, че си разбираш от фотография, а според мен хората на изкуството са добри хора и чудати. Забелязал съм, че и ти си фен на phrozen-чо, но всеки има право на кой да подражава(или да не).

_pompq_ - Все забравям мъж ли си жена си ли... Като ти прочета ника "помпя" и си викам "Тоя яко помпи мадамите". С друго не те свързвам честно казано.

kookki - Последно в съзнанието ми е останала темата с въздушните пушки и явно разбираш от тези неща(имаше още един, който се включваше, но не му се виждат чаршафите напоследък). И ти явно си фен на фотографията и ти е интересно да се занимаваш с тези неща. Помня също и като отвори темата "Станах татко"(нещо такова) и като видях големите очи на щерка ти. Това ми се е запечатало в главата. Не съм видял да пишеш нещо лошо на никой, макар да съм чел твои леко нажежени коментари.

Защо не ти пишат в темите? Лично аз съм забелязал, че се гледа кой пуска темата и дори тя да е смислена, ако е от потребител, който не е от "идолите" тя няма успех. В най-лошия случай ще се спами в нея и умре. Другото което е, че не си спомням какви теми си пускал(освен последната с Photoshop-а) и дали могат повече потребители да се включат.

armenxxx1 - Също мисля, че е фен на phrozen-чо и някой от коментиралите тук споделиха и моето мислене за него. Спомням си една тема беше написал, че когато е питал никой не му е отговарял и после се в взел в ръце и научил това и онова и затова не отговарял на хората(един вид да си го върне). Самочувствие, че знае повече от другите и рядко е отговарял така както трябва.

tochnia1 - Не му се виждат коментарите във форума. Според мен не е лош човек и така и не съм видял да се заяжда с някой. Само дето phozen-чо му беше фърлиш мерника и така се получи, че явно човека реши да не посещава този форум. „

Много мъка има по тоя свят!
Ква е тая сапунка бе! Някой да не е умрял! Или да са го провъзгласили за цар?! :(? Кви идоли, кви фенове?!! Всеки си пише каквото си иска, стига да спазва правилата. Ако иска ги нарушава, пак си е негова свободата да го направи. Ама не разбрах каква е пропагандата и какви са тия анализи.
Никой никога по никакъв начин не съм карал да ми гласува доверие или да ме уважава на сила. Ако някой ми е "фен", то е защото е споделил (НАБЛЯГАМ НА СПОДЕЛИЛ) определена гледна точка с моята. Някак си не мога да си представя да се почувствам виновен за нещо. Ако stoqncho се дразни че никой не споделя гледните му точни за живота, вселена ги секса, си е плод на лично неговата асоциално и перверзно желание да вкарва хората в интриги.
Ненормалник! Удари една чайка на "Планетата" и си усмири халюцинациите

Хора, пазете се от такива, че ходят и по улиците! Божкеее! Пу-пу-пу, да не ми уроки!

anonymous
Пет, 09.09.11, 20:22
Стоянчо, за какви фен клубове говориш - тоя бил фен на фрозен, "оня" бил фен на незнам си кой. Нещата не са толкова черно-бели.

Нека да се включа по темата да не кажеш, че спамя:)

И така... какво мислим за съфорумниците? Аз лично нищо не мисля за никого и нищо не мисля никому. А, да не говорим да се сещам за нещо си станало миналия век или преди година, кой какво казал или кой в коя тема само коментирал. Ако нещо не ми хареса ще го кажа на момента. В тоя форум не съм редовен по същите причини като шамана и други юзъри, но пък именно в този форум се научих да уважавам мнението на другите, независимо дали съвпада с моето или не. Всеки има право на мнение и понякога е трудно на накараш хората да мислят като теб.
Всъщност имам едно негативно мнение по темата, но не е към някого конкретно. Като кажете зелените, та зелените, като накакъв антагонист в роман. Това да не е агент Смит от другия край на Матрицата? Все свързвате "зелените" с някаква конспирация. А съм сигурен че и админите и модераторите са хора, обичащи да седнат някъде на лафче, на по биричка или минерална вода, т.е съвсем нормални.

Замеси шамана и фрозен, и незнам си кой в разни смешни игри, бил фен или подражавал на някого. Толкова е смешно, че не си заслужава да се коментира.
Сега ще кажеш, че съм фен на шамана, или на някой от "идолите" както ги нарече в предишен пост. Просто харесвам хора, които коментират на място, в теми от които разбират, а не за щяло и нещяло във всяка тема - както се казва "на всяка манджа мерудия, на всяко гърне похлупак". Дори дамите във форума, които се броят на пръсти, се държат по-мъжки от доста други потребители, не дрънкат глупости, а се изказват точно, коректно и по същество.

Имам чувство, че в този форум зрелите хора се броят на пръсти. И като казвам зрели, нямам предвид възрастни, а хора които общуват нормално, дори при наличие на различни мнения, без да се нападат.

Е Стоянчо, освободи ли напрежението между съфорумниците?
Аз лично напрежението го освобождавам в тоалета, ще ме извините за простотията ама трябваше да я напиша:)

anonymous
Пет, 09.09.11, 20:24
очите ми изтръпват от възторг ! как хубаво редите изреченията .
и как се потъпкват правилата на форума . {виж т. 2}
и пак вижте точка втора .
относно темата : не сам се карал с никой мисля , не сам и помагал кой знае колко ,но до толкова са ми възможностите .
не лобирам , не сам атеист , не сам комунист , не сам програмист , не сам и др.
такива ист. истоянчо не ме бъркай с жена !
кеф ми е когато имам време да снимам с канона , да пия уиски ,да се цамбуркам в средиземноморието, фиести и такива ми ти неща .но никога, никога не отказвам барбекю!
anonymous
Пет, 09.09.11, 20:36
до като кълвях по клавишите и гледам гиго написал нещо по смисленно от моите драсканици .та ми хрумна една идея ?! ------> що не разясним дискусията в чата ? той и без тва малко залинял ми се види м ?
океан
Пет, 09.09.11, 21:16
Според мен това е най глупавата тема .
dhtj
Пет, 09.09.11, 21:20
И без тва се вихри див спам във форума, бих искал да знам конкретно shaman какво мисли за мен? Интересно ми е, мисля че едно време го бях засегнал, но не си спомням добре.
tochnia1
Пет, 09.09.11, 22:34
Темата е трепач. Но не е за слабохарактерни хора - изнервят се. То всеки ще се изнерви, ако е провокиран, но ако чуе мнението на останалите ще е доволен какъвто и да е, но пък съм убеден, че повечето ще се опитат да лицемерничат.

Като видях заглавието си помислих, че ще ме разкатаете от критики, но или посещаемостта е слаба тук или съм ви безинтересен вече.

Точния - ника му подхожда, защото е играч. Много интересни пързалки залагаше в постовете си, когато пишеше. Понякога ми е било забавно, да разгадавам какво има предвид. Обидил ме е единствено с едно обръщение - онзи там с ника, че не му помня името - но не съм се засегнал особено, защото и аз не знам нищо за половината от активните потребители.

Абсолютно точно Коки всичко е така, освен, че съм те засегнал - не съм разбрал дори. Не е нарочно и целенасочено. Никой никога не съм обидил без той да е направил първа крачка или някакъв вид провокация.

tochnia1 - Не му се виждат коментарите във форума. Според мен не е лош човек и така и не съм видял да се заяжда с някой. Само дето phozen-чо му беше фърлиш мерника и така се получи, че явно човека реши да не посещава този форум. „

Всеки ден чета всички теми в сайта. Този сайт ми е любим и е жалко, че посещаемостта намалява. Не пиша, защото си изпускам нервите и понякога съм на крачка от беля, която никой не я желае. При последният скандал тук, в който взех дейно участие (извинявал съм се за което няколко пъти), похарчих нерви и пари, нараних няколко близки хора и в двата смисъла. Жена ми защото застана между мен и Недялко и няколко от хората, които работят за мен. Ноща беше отвратителна и не можах да спазя обещанието си да не посягам на съпругата си. Всичко бе много жалко и безмислено!

Целият проблем, че съм господин никой, че съм първо сигнален и доста упорит в действията си. Човек, който едвам е завършил средното си образование и съм достатъчно тъп за да се ловя на перовокации. Аз също си падам по игрите, Коки го е забелязал. Коки, пак три казвам, не е било нарочно и целенасочено мнението в което казвам, че не ТИ помня името.

kookki
Съб, 10.09.11, 00:21
Точен, това го написах, за да те видя накъде си, че се губиш нещо, пък имах усещането, че ако го прочетеш, че се влючиш. Имаше такава ситуация, но я възприех тогава като провокация и не съм се засегнал грам.
Регистрира ли си пушката ? Срока е до 15-и. Нещо ново за онази тема да ти се намира ?

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.