download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Автор
Съобщение
anonymous
Чет, 08.09.11, 01:38
Sroqncho, да не работиш за download.bg, че с тази тема успя да генерираш трафик и да събудиш съфорумниците:)

Да, знам че идеята беше на kooki, майтапя се, че взе да става интересно. Сапунките по тв пасти да ядат.

kookki
Чет, 08.09.11, 01:46
И теб май те сложих в казана заедно с Дерингер ?
Даже не знам как да коментирам. Ще потърся снимката. Малко ме преби обаче.
kookki
Чет, 08.09.11, 08:24
Шаман, не намерих снимката в мой пост. Има я в цитат на Точния в една друга твоя тема. Заблудил ли съм се, че съм я изтрил или пак греша ?
Вероятно съм те обидил с предни постове и извинението ми няма да върне нещата, но предполагам, че вече си наясно каква е причината за странното ми поведение напоследък.
Не ми пука особено, да си показвам лицето. Знаеш че съм качвал доста мои снимки и съм уточнявал, че това съм аз. Започнах да ги трия, когато си спомних, как правеха колажи на Недялко с адреналинките от Господари на ефира. Не се знае тук, кой каква откачалка е и с каква простотия ще си уплътнява времето.
Така и така раздух въпроса, ще ви помоля с Точния да ги изтриете.
programings
Чет, 08.09.11, 09:38

редактиран от programings на 08.09.11 09:48
редактиран от programings на 08.09.11 09:48
kookki
Чет, 08.09.11, 22:16
Мерси, Шаман. Може и да изглежда като простотия, но аз си знам ...
stoqncho
Пет, 09.09.11, 02:46

RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

Цитат
” ]TROLL ALERT „

dreamskill - Ти като не си трол защо не пишеш по темата, а спамиш?!

” Еееех, ако модераторите си бяха на място .... „

Ами...

” Убеден съм на 99%, че те виждам и на едно друго българско място за софтуер, не е тракер ако си мислиш. Системното ти присъствие и бърза реакция ме навежда на мисълта, че може да си модератор. Няма да кажа къде е това. Прозвището ти започва с "W". Това е по наблюдение на стил, мнения, интерес и компетентност. „

За съжаление повечето от нещата не са така, както ги чувстваш.

” Няколко часа по-късно се сетих - Стоянчо, да си чел нещо от Едуард де Боно? Същият се занимава с начините на мислене, водене на дискусия и вземане на решение. Използва метафора с шапки в различни цветове според нагласата на даден човек в момента - например един емоционален човек си "нахлупва" червената шапка и просто казва "Ни мъ кефиш бе, майна!" - което според мен е по-добре, отколкото да обвиняваш някого че използвал няколко ник-а и прави някакви машинации... „

Не съм чел нищо от Едуард де Боно. И на мен този метод повече ми допада, отколкото опита за манипулация.

” Хе Някой е забелязал, че съществувам! „

Ти си нашия... нещо си там.

” Всички, предполагам, са се усетили вече с кого се заяждам. Предимно с хората, които се менкат никовете. Никове с които няма да спра да се джафкам са stoqncho, joniewalker, angelicstar, boy4u, каката, теготката, stiliyangr и още около 2 . „

WOW! Откъде си сигурен кой си "менка" никовете? Пак ще го кажа "Крадецът вика - дръжте крадеца!".

” С Тенката се заяждам още от преди да се прекръсти. „

Какъв ми е бил ника преди да се "прекръстя"?

” Идентичен случай - дребното човече предизвиква способните хора във форума , да разкрият до каква степен са наясно с него . Неизвестноста го влудява ( то се вижда ) и го кара да излезе в открито нападение с всички никове накуп . Представям си как преинсталира ОС всеки път щом се сети за Фрозен и Армен . „

Интересен коментар. Забелязал съм, че винаги щом се обади phrozen-чо ти и още 1-2ма му подражавате на мислите.

"Неизвестноста го влудява ( то се вижда ) и го кара да излезе в открито нападение с всички никове накуп."

Хубавото е, че в тази тема не видях някой да напада други го. Досега прочетените от мен коментари(към момента на писане на този коментар) всички се изказаха според мен много интелигентно.

” Тази тема я пускаш вероятно, защото ти се гледа сеир. С две-три примерчета, показваш някаква съпричастност, но дали е точно така. Има нещо лукаво в идеята ти . „

Смятах, че поне ти ще разбереш защо пускам темата. Нито съм толкова умен, нито съм толкова лукав, че да си правя експерименти.

Виж какво си написал в твоята тема за Photoshop-а. Идеята ми хареса и аз просто я допълних.

” Ако някой иска да отвори тема "какво мислим за съфорумците", поне да си кажем кой какъв е в очите на другия, но да я отвори някой друг, че ако аз съм автор ще има същата активност като тази тема. Възможно е от такава тема да разбера дали проблема е в мен и във вас.
едит: ако се отвори подобна тема, ще стане ясно дали имам идоли в сайта или съм бил лицемерен към хора, които смятам за фалшиви - Шаман, може да ти е интересно каво мисля за хората. Ще се изненадаш. „

” Защо по дяволите все още храните трола? „

Ето пак не пишеш по темата и спамиш в нея.

dreamskill, интересна личност, страдащ от раздвоение на личността и параноя. Мрази как download.bg започва да прилича на идиотските сайтове с всеки изминал ден с подобни теми. Основно се храни с хлебарки и колбаси от хлебарки. Мрази идиотите. Социопат е. Всички са идиоти. Нихилист е. И мисли, че живота е много кратък за каквото и да е. Иска да спаси света, но вместо това спи. Един ден ще изрита задника на дхтж на баскетбол. Минимум. /нищо лично към тази личност и дхтж, просто си изказвам мнението/ „

Тук ти е простено, все пак имаш раздвоение на личността и говориш за другото ти Аз.

” Sroqncho, да не работиш за download.bg, че с тази тема успя да генерираш трафик и да събудиш съфорумниците:)

Да, знам че идеята беше на kooki, майтапя се, че взе да става интересно. Сапунките по тв пасти да ядат. „

Да бе, работя за Download.BG, ама нищо не ми плащат да ги... Поне за идеята на темата позна.

=====================================================================

stiliyangr - Ще използвам чуждо мнение, но то се препокрива с моето.

stiliyangr струва ми се философ по природа (в добрия смисъл) харесва ми начина по който се изразява има добър речник и умее да си подбира думите добре, него винаги го разбирам какво иска да каже от раз!

dhtj - Фен на phrozen-чо и на armen-чо. Обича да си прави гимнастика на пръстите и да си прави веселото, а дали помага... не съм забелязал(скоро).

dreamskill - Другия гимнастик, който предпочита да се прави на интересен, отколкото да напише нещо смислено.

joniewalker - Отначало ми се струваше, че е едно от пипалата на Октопода, но в последно време сякаш това ми мнение се разколебава.

programings - Не мога да кажа нищо за теб, защото освен да питаш за нещо(за PHP ми е в главата в момента) не съм запомнел друго от теб.
В тази тема написа един коментар на място и един не. Тази снимка с надпис "TROLL ALERT" не можах да й разбера смисъла. Ти си знаеш... но...

oldcastle - Предполагам, че не разбираш кой знае колко от компютри, но си живееш живота в чужбина(доколкото си спомням там живееш). Гледаш си детето и цъкате яко на Mario.

shaman - Освен в теми за неща свързани със цветове и снимки в други не те виждам да се подвизаваш. Предполагам, че си разбираш от фотография, а според мен хората на изкуството са добри хора и чудати. Забелязал съм, че и ти си фен на phrozen-чо, но всеки има право на кой да подражава(или да не).

_pompq_ - Все забравям мъж ли си жена си ли... Като ти прочета ника "помпя" и си викам "Тоя яко помпи мадамите". С друго не те свързвам честно казано.

kookki - Последно в съзнанието ми е останала темата с въздушните пушки и явно разбираш от тези неща(имаше още един, който се включваше, но не му се виждат чаршафите напоследък). И ти явно си фен на фотографията и ти е интересно да се занимаваш с тези неща. Помня също и като отвори темата "Станах татко"(нещо такова) и като видях големите очи на щерка ти. Това ми се е запечатало в главата. Не съм видял да пишеш нещо лошо на никой, макар да съм чел твои леко нажежени коментари.

Защо не ти пишат в темите? Лично аз съм забелязал, че се гледа кой пуска темата и дори тя да е смислена, ако е от потребител, който не е от "идолите" тя няма успех. В най-лошия случай ще се спами в нея и умре. Другото което е, че не си спомням какви теми си пускал(освен последната с Photoshop-а) и дали могат повече потребители да се включат.

armenxxx1 - Също мисля, че е фен на phrozen-чо и някой от коментиралите тук споделиха и моето мислене за него. Спомням си една тема беше написал, че когато е питал никой не му е отговарял и после се в взел в ръце и научил това и онова и затова не отговарял на хората(един вид да си го върне). Самочувствие, че знае повече от другите и рядко е отговарял така както трябва.

tochnia1 - Не му се виждат коментарите във форума. Според мен не е лош човек и така и не съм видял да се заяжда с някой. Само дето phozen-чо му беше фърлиш мерника и така се получи, че явно човека реши да не посещава този форум.

редактиран от stoqncho на 09.09.11 02:48
dreamskill
Пет, 09.09.11, 03:36
Идиот такъв, нормалните неща са нормални за нормалните хора. Как човек може да напише нещо смислено, като темата е идиотска?
По дяволите или си зелен, или си някакъв инфатилен неориентиран тъпанар, който праща смсчета само и само за да спами. Нямаш социален живот? Във втория случай - 100%, а ако си зелен - още по-зле. Познай защо! Мисля че си способен да разсъждаваш поне малко трезвно. Питах се защо ли обсъждаш хората. Познах. И лошото за мен е, че споря с глупак, който ме прави по-глупав.
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people." ~Eleanor Roosevelt
joniewalker
Пет, 09.09.11, 08:33
Идеята да започна да се произнасям поименно за всеки тук, че и да цитирам разни случки от историята и от това да правя обобщения - ми се вижда абсурдна. Във форуми като този не това е целта ми се струва.
Колкото до втората част на заглавието - по-горе писах - зелените. Но очевидно на повечето от пишещите тук тръпката е в жълтите новини. Но това май не допринася много, поне в положителния смисъл.
programings
Пет, 09.09.11, 09:44

RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

” Идеята да започна да се произнасям поименно за всеки тук, че и да цитирам разни случки от историята и от това да правя обобщения - ми се вижда абсурдна. Във форуми като този не това е целта ми се струва.
Колкото до втората част на заглавието - по-горе писах - зелените. Но очевидно на повечето от пишещите тук тръпката е в жълтите новини. Но това май не допринася много, поне в положителния смисъл. „

Ъ, един въпрос да ти задам!

Кои зелени имаш в предвид - модераторите във форума или тези ?

joniewalker
Пет, 09.09.11, 10:20

RE: RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

” Ъ, един въпрос да ти задам!

Кои зелени имаш в предвид - модераторите във форума или тези ? „

Тия тук дето ги няма.

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.