download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 49/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Внос и разпространение на: медицинска техника - адуиометри Interacoustics и дигитални слухови апарати Widex от Дания; измерватели на кръвна захар (глюкомери) GLUCOCARD II DATA с компютърен интерфейс и мини апарати за измерване на лактат в кръвта LACTATE PRO на Arkray от Япония; апарати за изкуствен говор (ларингофони) SERVOX INTON и всичко за ларингектомирани и трахеотомирани пациенти на Servox от Германия; всички видове батерии Rayovac от САЩ. Осигурен сервиз и консумативи за всички продукти. Разработка на собствен софтуер DiaSpace за наблюдение, анализ и контрол на захарния диабет с интерфейс, помощна систем и on-line ръководство за потребителя изцяло на български език.
Производство на детектори за фалшиви банкноти с регистрирана марка ТРИСКОП (TRISCOPE). Научно-технически преводи от/на английски и немски език.
Търговия с ел. крушки. Представител на NARVA GR.
Дистрибуция на: аудио и видео касети; батерии, фотоапарати; аксесоари за мобилни телефони; кабели; кутии за съхранение на CD, CD-R, MD.
Представителство на автоматика и носещи елементи за врати и бариери MA - System. Производство на автоматични врати.
Проектиране и производство на електронна пускорегулираща апаратура за осветителна техника.
Официален дистрибутор за България на: TOSHIBA - копирни машини, факс апарати, многофункционални устройства, мултимерийни прожектори, цифрови камери и диктофони; OKI - принтери и факс апарати; PRINTRONIX - линейни и термални принтери Оторизиран партньор на: FUJITSU - документни скенери и магнитооптични дискове; CTX - монитори; Fujitsu Siemense - оторизиран партньор. Дистрибутор на: UMAX - скенери.
Извършва внос на електронни компоненти и модули с приложение в компютърната техника и промишлена електроника. Официален партньор на Setron.
Внос на преносими компютри и индустриална електроника.
Компютърно базирани аудио системи - хардуер и софтуер.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.