download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 93/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Доставка на интернет.
Търговия на едро и дребно с кабели и проводници, кабелни канали и гофрирани тръби, гръмоотводи и заземителни шини, предпазители, табла, ключове, контакти, розетки, разклонители, конзоли и кутии за монтаж, луминисцентни и осветителни тела с обикновенни и халогенни лампи, крепежни елементи, брави и дръжки, монтажни инструменти, резервни части.
Подажба, монтаж, ремонт, заверка на тахографи VDO, тахошайби. Годишни технически прегледи на всички видове ППС. Автомобилно застраховане.
КОНТРОЛ НА ДОСТЪП: магнитни или специални карти, персонални карти, жетони, ключодържатели, баджове. БИОМЕТРИЧЕН КОНТРОЛ на достъп и контрол на работно време чрез пръстов отпечатък, ирисови данни, лицев контур или комбинация. ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ: пълна гама от камери и различни устройства, осигуряващи наблюдение и запис, както локално, така и през интернет. ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ: универсални електронни брави, стопиращи ел. магнити. ПРОМИШЛЕНИ И БИТОВИ ВРАТИ: автоматика и врати /плътни и ролетни/ за гаражи, дворни места, складове и промишлени сгради. КПП: бариери, турникети и кабини в комплектация с автоматика и софтуер. ЗАДВИЖВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ: пълна гама продукти на фирма "ROLLING CENTER", както и автоматично отваряне на капандури. СИГНАЛНО - ОХРАНИТЕЛНА ТЕХНИКА: алармени централи с възможност за комбинация с контрол на достъп и видеонаблюдение. ХОТЕЛСКИ СИСТЕМИ: терминали за енерго спестяване и управление на хотелски стаи. ЗАЩИТА ОТ АВАРИИ: датчици и системи за защита при изтичане на домакинска газ, агресивни газови емисии - взривоопасни и пожароопасни. ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ: локални ПИС, в комбинация със СОТ, както и цялостни системи според изискванията на СПАБ. GSM МОДУЛИ: енерго независими свободно програмируеми модули, които могат да управляват всякаква автоматика, както и да работят в комбинация с всяка от горе изброените системи. Двустранна връзка с потребителя, чрез SMS или CLIP. КОМПЮТЪРНИ ТЕХНОЛОГИИ: компютърни мрежи, сървъри и работни станции. СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛИРАНЕ НА АВТОМОБИЛНИЯ ТРАФИК: управление на пропускателни пунктове, посредством разпознаване на регистрационния номер на МПС.
Сервиз TV, AUDIO, VIDEO, DVD, CD и др. Гаранционна и извън гаранционна поддръжки. Продажби втора употреба.
Производство на сухи батерии за бита и вносители на фенерчета.
Пълен инженеринг на системи за автоматизация - проектиране от правоспособни проектанти, доставка, изработка на табла, СМР, пускане в експлоатация с актове и протоколи по ЗУТ, сервиз. Производство на PLC, конвертори на интерфейси и сигнали, трансмитери, сигнализация, захранване и друг хардуер за автоматизация. R&D, хардуер, фърмуер и софтуер по спецификация на клиенти. Телеметрия, индустриална радиокомуникация и безжично събиране на данни, индустриален софтуер, SCADA. Видеостени и диспечерски зали - доставка, проектиране и изграждане. Електромери - доставка, мониторинг и дистанционно отчитане, енергиен мениджмънт. Оптични и индуктивни датчици, камери, баркод скенери, оптични бариери. Обезопасителни изключватели за опасни машини и работни зони.
Оборудване на автомивки, хотели и предприятия с професионална почистваща техника на Хувър САЩ, Техно Европа и Симел Италия. Професионални пароструйки, водоструйки, индустриални прахосмукачки и системи, екстрактори, дискови ротационни изсмукващи машини за пране на килими, миене на твърди настилки с подсушаване и полиране, пясъко струйки, метачни машини, аксесоари. ЛЗИНГ.
ERP и CRM софтуер за управление на бизнеса. Включва модули: Счетоводство, Склад и Търговия, Производство, Сервиз, Отношения с клиенти. Работа в реално време през интернет.
Проектиране и производство на управления за стъпкови двигатели, трафик радари, системи за контрол и измерване, импулсни захранвания. Дистрибутор на стъпкови двигатели от PennEngineering Motion Technologies (Europe) Srl. - MAE SpA (Италия).

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.