download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 34/55 (543 фирми общо)следваща >>
Акционерно дружество „Пиеро” доставя, монтира и осигурява техническа поддръжка и сервиз на професионално кухненско, хотелско, барово и перално оборудване. В продуктовата листа влизат още кухненски, сладкарски и барови инструменти, аксесоари и кухненски съдове, порцелан и прибори за хранене, както и хотелско оборудване – перална техника, различни видове транспортни колички, хладилни минибарове. Фирмата е специализирана в оборудването на големи и луксозни обекти. Дружеството е оторизиран дилър и сервиз на утвърдените и водещи производители на топлинно и хладилно кухненско оборудване - Angelo Po и Olis (Италия), „MKN” (Германия). Професионално перално оборудване от немската фирма „Miele Professional.
Производство на кетчуп, лютеница и всички видове зеленчукови консерви.
Аста България ЕООД гр. Севлиево. Производство на хранителни добавки, натурални екстракти от билки за депресия, нерви, неврози, безсъние, отслабване, болки в стомаха на нервна почва, грип, простатит. Сърдечни заболявания. Лечение с билки.
Фирмата произвежда пшенични брашна и трици, фураж и фуражни смески. Предлага и смилане на пшеница на ишлеме за своите клиенти в мелница "Златна нива". Притежава складове на едро и дребно в Шумен, Нови пазар, Каспичан, Сини вир и др. На клиентите на мелницата занимаващи се с хлебопроизводство, предлагаме и събиране на пшеница за купони от гражданите в нашите пунктове.
Търговия на едро с хранителни продукти. Вносител на пилешко и пуешко месо.
Фабрика за печене и пасетиране на кафе: -продажба на прясно изпечено кафе; -захар на пакетчета, кафявя захар, суха сметана за кафе, инстантно кафе, суитли и др. /възможност с лого на клиента/; -доставка на кафемашини и кафемелачки; -официален представител на LA SPAZIALE за България.
Производство на месни продукти - колбаси, месо, мляно месо и др. полуфабрикати.
Производство и пакетаж на богата гама от подправки, сухи супи, кремове, нишестета, сметани, сухи гарнитури, и др.
Производство на транспортни ленти за хранително-вкусовата промишленост, компоненти към тях, двигатели, редуктори, ремъци, вериги, зъбни колела.
Бутилиране на натурална и газирана минерална вода.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.